- 31 Temmuz 2020
- 20.405
- 60.233
- 548
Canım Allah kucağına da almayı nasip etsin güzel haberini paylaş burdaSelam güzel hatunlar nasılsınız bi uğrayıp hal hatır sormak istedim transferim gerçekleşti bugün dualar etmiştiniz bana haklarınızı helal edin inşallah pozitif görmeyide nasip eder Rabbimdua eder dua beklerim
Oy nefisss şifa olsun canım20 Aralık menü 12.30
Eki Görüntüle 2973355
Akşam 19.00 mercimek çorbası.
bol salata
2.lt suZipzip- @Aijoo
Kolay gelsin bi oyun havası aç bari enerji versin oynattık zaten milletçe3 sepet çamaşır beni bekliyor katlanacak
ne detoksu yapacaksın canım?Canım bu ülkede durumlar hep kötüydü kriz her yıl var vs ama çok gençsin farkettikçe travma yaşaman çok normalinsan alışıyor ve bir şekilde uyum sağlıyor canım
Ama yurtdışı çok daha iyi olabilir senin için tabi ki araştır kuzum anne babanla kardeşlerinle de konuş ve ümitsizliğe kapılma
Zipzip- captain duyrulurrrr
Ayyy ben de istiommmm@Aijoo kaptancım gaza geldim valla 3 gün detoksa başlıcam
Canım olursuuninşallah birkaç güne başlasın sen de eksiye in bak dolunay da küçülüyor
EvetSeviliyorsun canımmm biz de burdayız unu bil
Canım hayırlı olsun hoşgeldinçekişmeniz daha hırslı artık
8 ayda müthiş canım yaane kadar incelmişsin fıstıkk maşalllah tu tu
Soğan kapya biber Mantar domates bir yumurta azda kaşar rendesi canımBende simdi buyutup icinde ne var diyordum
Amin canım inşallah Allah razı olsun inşallah bana tutunurda onu da seve seve paylaşırım sizinleCanım Allah kucağına da almayı nasip etsin güzel haberini paylaş burda
Oy nefisss şifa olsun canım
Kolay gelsin bi oyun havası aç bari enerji versin oynattık zaten milletçe
Ben şimdi zumba yapmaya gitcemCanım Allah kucağına da almayı nasip etsin güzel haberini paylaş burda
Kırmızı takıma geçince mi coştunAllahım öldüm bittim. Egzersizlerimin üstüne adım tamamladım. Suratım kıpkırmızı kaldıama müthiş bir gün oldu Listem aaaaaz sonraaa
Oturdum Toto üstüne öyle katliyorumCanım Allah kucağına da almayı nasip etsin güzel haberini paylaş burda
Asilar malesef boyle halsizlik yapiyor. Istersen D vitamini takviyesi alabilirsin canim. Benim Doktorum tavsiye etmisti. Bir de biontech asisi olduysan arada aspirin kullan demisti dolasimacisindan tekrar gecmis olsunAksama gelirim kizlar az dinlenecegim
Hahahahha kırmızı kaptan diyince tüylerim diken diken oluyor. Aklıma 8 günlük kabızlık geliyorHayırdır kırmızı kaptan mi Olcan yoksa. Beni al beni al. Yüzde 2 garanti.
Ben de seni seviyorum sebastianim en pozitif cheesecakeSeviliyorsun canımmm biz de burdayız unu bil
Denerim canim sagol mantari srviyorum boyle seylerdeSoğan kapya biber Mantar domates bir yumurta azda kaşar rendesi canım
8 mi patlamadin mi kiz lavman yapsaydin ya cok sakincali 8 gunHahahahha kırmızı kaptan diyince tüylerim diken diken oluyor. Aklıma 8 günlük kabızlık geliyor
Ben de seni seviyorum sebastianim en pozitif cheesecake
Ya sorma balon gibi şiştim zaten8 mi patlamadin mi kiz lavman yapsaydin ya cok sakincali 8 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?