Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

2 yillik önü acik saglik bölumler var onlari tavsiye ederim.
Seviyoruz tabi. Yoksa bu sayfada işimiz ne?
Seviyorsan ye diye bosuna dememisler.
kız kimseye niye salata yok da denmez ki bu dönem zebzelerin bile fiyatı uçmuş , bu gidişle (allah göstermesin) diyet guruplarındakiler canım salata çekiyor diye inleyecek :)))
Ben üsendigimden yapamiyorum
Bu akşam köyden eşimin ananesi ve eşimin kuzeninin eşi geliyolar. Görümcem yemeğe çağırdı. Ben gitmek istemiyorummmm gitmezsem bir ton surat ve tantana çekmem lazim
Gittin mi ,ne yaptin?
Abla peki silexin elektrik kullanimi nasil?
Abla o kadar ugrasmayi gozum kesmedi, kahanayi da hasladim limon zeytinyagi tuz yedik.
Benim ki su geçirmez lakin ben cesaret edip giremiyorum bozulursa naparim
Benimki de gecirmez diyordu abdest alirken cikarmiyorum artik.
İyi cesaret ben cesaret edemezdim
Bisey olmuyor garanti belgesinde yaziyorsa
Havuc da mi var?
Afiyet olsun canim ❤
Tesekkür ederim citir kaptanim.

Kızlar özet geçiyorum size yazdıktan sonra sırtımda olan uyuşma ve yanma arttı arkadasım kulunçtur falan dedi sonra kaynanamla konuştum o anlıyor böyle şeylerden birazdan gelip ovacak sırtımı resmen ağlayacaktım
Geçen spor yapınca ısındım tam şarj bitti o sıra vücudum soğudu tekrar ısındım sanırım o yaptı
Şu işi halledeyim haber vereceğim geçmişi okuyamadım henüz

Gecmis olsun canim

Gecmis olsun canim

Anladım canım annem bize iş yaptirmqzdi canımız isterse yardım ederdik lisedeyken sonra zaten üniversiteye gidince tamamen anneme kaldı işler yanına gittiğimiz dede yaptirmaZdi 2 gün geliyorsynuz iş mi yaoacaksiniz oturun ozledim derdi
Esim annesini 10 yasinda iken kaybetmis, ailesine duskunlugu bu yuzden belki de.
Allah rahmet eylesin bizimkide ailesine düşkün anası babası bi yana dunya bir yana benim tarafa gelince biz evlendik artık kendimiz bir aileyiz modunda kendi tarafına gelince napayım onlarida öyle kabullenicez atayım mi başımdan modunda
Ben de tartıları bozamiyirum. Bozulsun da yenisini alayım diyorum ama hayır olmuyor. İlk tartım annemlerde o bile sağlam.
Bozmaya çalışmayı bırakınca bozuluyor
Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…