Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aaa nasıl becerdi acaba öyleAllahtan bulmuşsun geri
Beşibir yerde kolyesi alamadıgım kaldı
Benim beşi bir yerde yok almadılar bana kp kv babam gil 3 ceyrekli bileklik yaptırdı annemde duruyor satmayim diye

Allahtan bulunmuş ya. Bende dahada korktum bak şimdi hiç takamam. Kendi Bilekligimi ve kizin kunyesinide takmıyorum korkuma. Yazın buyuk kizin kunyesini dusurduk cok üzüldüm
Yaaa dikkat etmek lazim cidden üzülmemek adina

Benim beşi bir yerde yok almadılar bana kp kv babam gil 3 ceyrekli bileklik yaptırdı annemde duruyor satmayim diye
Kiz ben bir anlatsam başıma gelenleri ağzin açik dinlersin

Bende düşürcem diye korkuyorum bulamam valla o kadar arasam küçücük şeyi siz bulmuşsun sonunda

Bende düşürcem diye korkuyorum bulamam valla o kadar arasam küçücük şeyi siz bulmuşsun sonunda
Allahın sevgili kuluymuşum gene ben öyle diyorum
Cunkü sağa solada çarpa bilirdi merdivene sıkışabilirdi falan

Bana set takımı aldılar kolyeli bileklik küpeli felan ama kolyemi sattım digeri duruyor şimdi de çok karlı onlar

Eskiden bizim orda köy hayrı derler, o zamanlarda tepsiyle bulgur pilavi ortaya konurmuş 7 8 kişi birlikte yermiş. Amma yarış yaparlar hee hangimiz daha cok yicez diye
Mesela bu korona çıkmadan once,bizim burda düğunlerde tepside pilav yenir etli pilav ama tabakta degil herkes masaya oturur 7 8 kisi bir büyük tepsiden yenir doymayinca ilave diye bağrilır gene getirirler doymazsa gene yenir burdada adet böyle,simdi köpük tabaklarla tek kisilik veriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…