- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Almasanda olur kız kendine göre ayarla hurma kayisi cevizHeeeee fındıkta alaym madem
Hava atmaya geldin herhaldeBen geçen sene gündem çeyrek altın 600 e aldım şimdi 1200 lerde
Valla ünluler bulgurla kilo veriyolarmisBişey soracam
Bulgur kilo yaparmı?
Neden bunu söylüyorsun
Aaa nasıl becerdi acaba öyleYaaa ayse gormedi ben anlatayim
Avm ye gittik cinemaya misal 5.ci kata çıkaçaz yürüyen merdivenle 1 2 3 derken cikiyoz benim parmaktan tutunurken çık yüzük hiç biryere çarpmadan enalta şak diye düş biz şok olduk ordada tenizlikci yerleri süpürüyor,ama nasil aşaya kosuyoz geri geri merdivenlerden indik en alt kata tamda süpürüyodu kadin aldim taktim
Benim beşi bir yerde yok almadılar bana kp kvBeşibir yerde kolyesi alamadıgım kaldı
Yaaa dikkat etmek lazim cidden üzülmemek adinaAllahtan bulunmuş ya. Bende dahada korktum bak şimdi hiç takamam. Kendi Bilekligimi ve kizin kunyesinide takmıyorum korkuma. Yazın buyuk kizin kunyesini dusurduk cok üzüldüm
Alâsini yapar fazla yersenBişey soracam
Bulgur kilo yaparmı?
Bize niye yasak o zamanValla ünluler bulgurla kilo veriyolarmis
Kiz ben bir anlatsam başıma gelenleri ağzin açik dinlersinAaa nasıl becerdi acaba öyleAllahtan bulmuşsun geri
Benim beşi bir yerde yok almadılar bana kp kvbabam gil 3 ceyrekli bileklik yaptırdı annemde duruyor satmayim diye
Yaaa biz abartıyosak yemeyiBize niye yasak o zaman
Bende düşürcem diye korkuyorumYaaa ayse gormedi ben anlatayim
Avm ye gittik cinemaya misal 5.ci kata çıkaçaz yürüyen merdivenle 1 2 3 derken cikiyoz benim parmaktan tutunurken çık yüzük hiç biryere çarpmadan enalta şak diye düş biz şok olduk ordada tenizlikci yerleri süpürüyor,ama nasil aşaya kosuyoz geri geri merdivenlerden indik en alt kata tamda süpürüyodu kadin aldim taktim
Eskiden bizim orda köy hayrı derler, o zamanlarda tepsiyle bulgur pilavi ortaya konurmuş 7 8 kişi birlikte yermiş. Amma yarış yaparlar hee hangimiz daha cok yicez diyeYaaa biz abartıyosak yemeyi
Allahın sevgili kuluymuşum gene ben öyle diyorumBende düşürcem diye korkuyorumbulamam valla o kadar arasam küçücük şeyi siz bulmuşsun sonunda
Aa neden kıtır kıtır yesin millet yediğini içtiğini mıçtığını paylaşıyor sen paylaş beni etiketleHeee mune busfer bizi kıtır kitır yer
He benim teyzemin oğlu bulgurla zayıfladı baya kilo verdi ama yağsız falanValla ünluler bulgurla kilo veriyolarmis
düşmanlar çatlasın diyeNeden bunu söylüyorsun
Yani 26 yasina gore yasliyim ama 34um simdide cok yasli sayilmamGenc ve inceyken simdi yaşlı ve kalınsin ozaman
Bak nasıl da biliyor kendiniNe güzel
Bana set takımı aldılar kolyeli bileklik küpeli felan ama kolyemi sattım digeri duruyor şimdi de çok karlı onlarAaa nasıl becerdi acaba öyleAllahtan bulmuşsun geri
Benim beşi bir yerde yok almadılar bana kp kvbabam gil 3 ceyrekli bileklik yaptırdı annemde duruyor satmayim diye
Sende cok masraflısın fellüzümAlmasanda olur kız kendine göre ayarla hurma kayisi ceviz
Bak dalga geçiyiiiiValla ünluler bulgurla kilo veriyolarmis
Saol cnmAlâsini yapar fazla yersen
Abboo maceralarin baya varmışKiz ben bir anlatsam başıma gelenleri ağzin açik dinlersin
Mesela bu korona çıkmadan once,bizim burda düğunlerde tepside pilav yenir etli pilav ama tabakta degil herkes masaya oturur 7 8 kisi bir büyük tepsiden yenir doymayinca ilave diye bağrilır gene getirirler doymazsa gene yenir burdada adet böyle,simdi köpük tabaklarla tek kisilik veriyolarEskiden bizim orda köy hayrı derler, o zamanlarda tepsiyle bulgur pilavi ortaya konurmuş 7 8 kişi birlikte yermiş. Amma yarış yaparlar hee hangimiz daha cok yicez diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?