Bende geçen sene aldım şu yapışık tektasli varya adını unuttum 1.900 düBen gecen sene aldim 950di. 14 ayar
E tabi evlilik alyansi da çok marka ve model var o dediğin pahalilar hangisi foto atsanaEvlilik alyansıtektaş da var çok büyük o
Ayyy bulamadım deme@Miss___hayaLet sen anlatsana benim alyansim nasil düsmüstu
İmkan varsa degistir mademOlmuyor mueşim daraltalm dedi ama alyansımı satıp yenisini mi alsam o düşüncemde
He hatay dügündeki kadınlar gibi havavatıcam100 bilezigi ne yapacan migi takacak misin
Gene anlamadın
E düşüyor dedin ya az önce adamı mı kandırıyorsunZaten alyansım küçük bide daha küçülecek
O zaman aşiret gelini olacaktıkZengin olsam 100 tane bilezigim olurdu
Yaaa ayse gormedi ben anlatayimBende geçen sene aldım şu yapışık tektasli varya adını unuttum 1.900 dü
E tabi evlilik alyansi da çok marka ve model var o dediğin pahalilar hangisi foto atsana
Ayyy bulamadım deme
Ben geçen sene gündem çeyrek altın 600 e aldım şimdi 1200 lerdeBen daha altin birşey alamam. Gümüş kolye kupe siparis verdim onu bekliyorum
Beşibir yerde kolyesi alamadıgım kaldıE düşüyor dedin ya az önce adamı mı kandırıyorsun
O zaman aşiret gelini olacaktık
Yk yk onu demiorm yulafın yanında aldğmı soruormCanim meyve tükettiginde mutlaka kuruyemis,ayran yogurtla destekle
Bulmussun neyseki canimYaaa ayse gormedi ben anlatayim
Avm ye gittik cinemaya misal 5.ci kata çıkaçaz yürüyen merdivenle 1 2 3 derken cikiyoz benim parmaktan tutunurken çık yüzük hiç biryere çarpmadan enalta şak diye düş biz şok olduk ordada tenizlikci yerleri süpürüyor,ama nasil aşaya kosuyoz geri geri merdivenlerden indik en alt kata tamda süpürüyodu kadin aldim taktim
Canim o sütle yeniyor ama sen yogurtla yiceksin zaten meyveli yogurt gevrek arti ceviz badem findik yiyebilirsin sadeceYk yk onu demiorm yulafın yanında aldğmı soruorm
Allahtan bulunmuş ya. Bende dahada korktum bak şimdi hiç takamam. Kendi Bilekligimi ve kizin kunyesinide takmıyorum korkuma. Yazın buyuk kizin kunyesini dusurduk cok üzüldümYaaa ayse gormedi ben anlatayim
Avm ye gittik cinemaya misal 5.ci kata çıkaçaz yürüyen merdivenle 1 2 3 derken cikiyoz benim parmaktan tutunurken çık yüzük hiç biryere çarpmadan enalta şak diye düş biz şok olduk ordada tenizlikci yerleri süpürüyor,ama nasil aşaya kosuyoz geri geri merdivenlerden indik en alt kata tamda süpürüyodu kadin aldim taktim
Heee mune busfer bizi kıtır kitır yer
Heeeee fındıkta alaym mademCanim o sütle yeniyor ama sen yogurtla yiceksin zaten meyveli yogurt gevrek arti ceviz badem findik yiyebilirsin sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?