Ayy o ne alaka anlamadim hicAyyy sinir oldum sinir
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım
Teşekkürler kaptanlarimAfiyet olsun mavi bir Nehirim.
Ne konusalimCamdaki kız konusu açmadı.
Ters köşe oldu valla ben gecen bölümde dedim bu kadin kızım babasini yaşlı başlı demicek ele gecircek dedimAyy o ne alaka anlamadim hic
Ben cana ile sedatin babasi arasında birsey olur diyordum
Benim de. Sadece Dexter 9. Sezon başladı onu izliyorum.Bu sene izledigim tek bir dizi film yok
Benimde izlemedigim yok galiba bi cumartesi izleyecek birsey bulamıyorumBu sene izledigim tek bir dizi film yok
Netflix almıştık kapattik. Tvde izlencek birsey zaten bulamiyorumBenim de. Sadece Dexter 9. Sezon başladı onu izliyorum.
Aaa devam ediyor mu oBenim de. Sadece Dexter 9. Sezon başladı onu izliyorum.
Evet canim 9. Sezon çekmişler.bu defa karlar içinde Dexter.Aaa devam ediyor mu o
Eski sezonlari izlemistim ama sonra izlemedim:)Evet canim 9. Sezon çekmişler.bu defa karlar içinde Dexter.
Ben seni hep kaçırıyorumyaaBu da benim güncel halim before yok çünkü evde ayna yok geniş
Dexter 8. sezonda kaçmıştı öyle final yapmıştı. Şimdi kaçtıgi yerdeki sahte kimlikle yaşadığı olaylar var. Oğlu büyümüş falan.Eski sezonlari izlemistim ama sonra izlemedim:)
Ben en son kardesinin katil ciktigi bolumde kaldim sanirim cnbc-e de cikardiDexter 8. sezonda kaçmıştı öyle final yapmıştı. Şimdi kaçtıgi yerdeki sahte kimlikle yaşadığı olaylar var. Oğlu büyümüş falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?