- Emoji Skoru
- 1.068
- Puanlar
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ ol canım, ilk defa bu kadar çok indim. Ben de bir heyecanlandım. İnşaallah devam ederim.masallah canim ayy 50 ineceksin neredeyse, ne guzel
Süpersin canım gidiyo kilolarSelaammm günaydın herkese
5 hazıran 87.7
12 hazıran 87.0
Fark -700gr
@Ellssa
@Boncuk2307
@Lightning
Eki Görüntüle 3741120 Eki Görüntüle 3741121
Uffff harika ötesi tebrik ederim canımGeçen hafta 74.25
Bugün 72.8
Fark -1.45
@Ellssa
@Boncuk2307
@Lightning
Süpersin canım benim aktif olamadın ama dikkat etmişsin ne güzel eksiler gelmiş tebrik ederim.Aktif olamıyorum burada internet de bağlatamadık bir türlü ne zormuş taşınmak taşınırken diş çıkaran bir bebek
Kiloya gelecek olursak geçen hafta 106.4 kg
Bugün 105,8 kg
Fark -600 gram
@Ellssa @Boncuk2307 @Lightning
Tebrik ederim canım harikasınMerhaba arkadaşlar
Birikmiş işlerin arasında kayboldum resmen hem evde hem işyerinde
Eki Görüntüle 3741127
Pazartesi 75.4
Bugün 73.2
Fark 2.2
@Boncuk2307
Çok iyi canım sabitsin, en son sen öyle bir konuştun ki ben artı gelecek diye bekledim. Hiç sorun yok, halledersin
Bende sabitim veremedim babam bende yuryus yapamadım, dikkat etmeye çalıştım ama yinede veremedim ,bayramdan sonrasi aldığım.kilolarimi veremedimDunku karbonhidrat bombasindan sonra artı gelcem sandım, sabitim ama şaka gibi tam aynı kilovalla sabit olduğuna çok sevindim
insallah gelsin canim devamiSağ ol canım, ilk defa bu kadar çok indim. Ben de bir heyecanlandım. İnşaallah devam ederim.
verirsin canum, baban otururken iceri odada bi 10 dk filan tabata yapabilsen aslinda guzel olur. ben 71 kiloyum ama 38 beden ve medium cogu kiyafetim, tabiki kilo fazlam vr farkindayim ama crossfit, tabata tarzi sporlar inanilmaz inceltiyor vucuduBende sabitim veremedim babam bende yuryus yapamadım, dikkat etmeye çalıştım ama yinede veremedim ,bayramdan sonrasi aldığım.kilolarimi veremedim
İnşallah tatlim, ben biraz desem keyfime duskunumdur ondan misafir falan olunca hemen diyeti aşağı çekiyorum nedense ah yanlış aslında nede olsa veririm derdindeyim ama veremiyorum da, ikinci hatam çerez e olan düşkünlüğüm çok fazla, dediğin sporlari da denemek isterim tabikiverirsin canum, baban otururken iceri odada bi 10 dk filan tabata yapabilsen aslinda guzel olur. ben 71 kiloyum ama 38 beden ve medium cogu kiyafetim, tabiki kilo fazlam vr farkindayim ama crossfit, tabata tarzi sporlar inanilmaz inceltiyor vucudu
Teşekkür ederim kaptanimMenüm de sporun da harika canım maşallah
Büyük ihtimalle odemdir de bakalım bu kaç güne geçer inşallahWuuwuuu maşallah canım
Olsun canım azicicik artı, sabit sayılırsin. Haftaya gelir eksi
Harikasin canım. Wuuwuuu nasıl güzel bir eksi o öyle maşallah
Olur canım, şiş zamanlarımız da olacak. Ben bunnn kilo olduğunu düşünmüyorum sadece geçici bir şişliktir. Bozma moralini bu ödem geldiği gibi gitsin
Canım hoşgeldin tartı bildirimini resimli atarsan listelere ekleyebilirim seniMerhaba hanımla günaydın bugünün menüsü
Kahvaltı : mantarlı omlet peynir 2 dilim ekmek domates salatalık
1. ara 1 mor erik yanında 1 ceviz
2. ara 1 fincan Türk kahvesi
Akşam : 5 6 yk kıymalı yeşil fasülye salata ve 1 bardak ayran
bu akşam sporum var 1 saat ve 1 saatte yüzme bileklik fotolarımı yüklerim
herkese bol eksiler olsun Allah bana da sizler gibi sağlıklı kilo vermeyi nasip etsin
![]()
Canım tartı bildirimlerini resimli atıyoruz.resimPazartesi 68.6
Bugün 67.8
Pazartesiden bu yana -800 gram
![]()
umarım kaptanım, kendime şu an hiç güvenim yok ama inşallah toparlarım birazOlur canım. Önemli olan sıkma canını, kaldığın yerden devam et, haftaya hedefin bu artıyı verip üstüne de çok az da olsa eksi eklemek olsun![]()