- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.871
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah hep birlikte daha da güzel sağlıklı fit kızlar olmaya devamAy dile kolay 17 kilo harika darisi basimiza
Evet canım.kızlar tartı günleri yine salı ve cumartesi dimi ?
teşekkürler canımEvet canım.
çok tatlı tırmalamasa nese sevsin etsinAyyy kedilere karşı fobim oluştu benim videolardan sonra iyi gezmelerin olsun cnm
kaptanım ben tereyağında 2 yumurta bol domates salata 8 zeytin çay içtim 3dilim siyez ekmekGünaydın kızlar
@gezegenfeza
@Sitare55
Makaron23
Beyaz leylak
Cicekbocekkaktus
@Cakinin Gelini
Efenin_Annesi
Jou
@60kiloyum
@bluegreeneyes
Ellssa
@Beklenen2 Evet yeni hafta yeni bi umut kaldırın totoları harekete geçin ben şimdi yürüyüş yapacağım
Bende iyiyim sağol ,hep iyi olalım yeter ki.iyiym şükür abla sen nasılsın?
66.0 olsun belki gaza getirir beni.
HAFTALIK HEDEF TABLOSU Kızlar hedeflerimizi belirleyelim bu hafta güzel bi sonuç alalım inşAllah
@Fit mutlu anne - 73.90 73 @gezegenfeza - 76.70 75.70 @Sitare55 - 72.40 Makaron23 -67.60 Beyaz leylak -83.40 Cicekbocekkaktus -82.90 @Cakinin Gelini -84.50 Efenin_Annesi -98.30 Jou -72.40 @60kiloyum- 87.50 @bluegreeneyes - 73 Ellssa - 71.20 @Beklenen2 -75
inşallah ablacımBende iyiyim sağol ,hep iyi olalım yeter ki.
Ya rica etsem şunu sorabilir misin glutene intoleransi olan biri nasıl beslenmeliBen diyetisyenle çalışıyorum canım ama online olarak
Afiyet olsunn cnm pişmanlık yaşama oldu bitti dünde kaldı.Günaydın kızlar alıntı yapıp menü yorumlamaya yüzüm yok doğrusu dünkü menümü yazayım da neden olduğunu anlayın h
Dün reglimin 3.günüydü ve çok yoğundu aşırı canım tatlı istedi duramadım yani hiç planda yoktu üstelik karnım davul gibi şiş olduğu için canım birşey de istemiyordu kahvaltı bile etmemiştim ö.den sonra böyle oldu
Bütün menüm 7 tane kurabiye 7 kupa filtre kahve
söyleyeceklerim bu kadar
Biraz değişti az ekmek ve meyve yedim akşam yazcam ama spor yok bilmiyorum yarın nasıl çıkcam tartılmadım ama haftasını misafirliydi o yüzden + çıkabilirimAfiyet olsun . Önceden plan yapınca canının istediği şeyleri yazıyorsun ona göre de sabah ve akşamı dengeli hazırlamış oluyorsun katılıyorum.
Menun gayet az diyete uygun Afiyet olsun❤. Sadece bir hatırlatma yapayım bu kadar az ve ekmeksiz besleniyorsan listene 2 ceviz 5'6 badem Fındık gibi az da olsa çiğ kuruyemiş ekle ki ilerde vitamin mineral eksikliğinden kilon durmasin
Canım test sonucunu bir dahiliye dr una gösterdin mi ? Sıkı bir perhizle kurtulabilirsin demediler mi ? Veya ileri derecemiymiş ? Bende de çıktı tam 9 ay glütensiz beslendim herşeyi çıkardım diş macununa kadar değiştirdim sonra geçti.Ya rica etsem şunu sorabilir misin glutene intoleransi olan biri nasıl beslenmeli
Afiyet olsunn cnm pişmanlık yaşama oldu bitti dünde kaldı.
10-12 kupa kahve içen biri olarak azalttım diyebilirizBana gore 7 kurabiye normal 7 kupa filtre kahveye takildim onu nasil ictin 7 kupa cay olur bakkiz aksama kadar ac gezmissin tembellik etmis kshve kurabiye ile de keyif yapmissin bi dahaki sefere ( kacamak günü) gün içinde 3 kurabiye 3 kahve 1 tane de- sebzeli izgara etli bol salatali yogurtlu -öğün yap olur mu
Ne kadannnn da güzel bir yürüyüş yoluSabah yuruyusunden herkese selamlar ayaklarimin cani çikti daha yolu yarilamadim bileEki Görüntüle 3485219
Bodycimmm senin manzaran da harikaKızlar haydi tempo tempo sanki grubun kanı çekildi. Herkes sessizliğe büründü sanki herkes biryerlerde baklavaları götürüyor gibi hissediyorum. benim 6bin adım oldu bugün Eki Görüntüle 3485236