- 18 Mart 2018
- 30.596
- 121.691
- 598
- 35
Yarın doktora git canım, verilmiş sadakan varmış, çok geçmiş olsunKızlar ya çok saçma bir kaza oldu. Oğlum ile babası masada oyun oynuyorlardı bende yanlarında oturuyordum küçüğe yemek yediriyordum. Babası oğlanı itince nasıl becerdiyse tırnağını gözüme soktuçok acıdı ve sanki gözüme çöp batıyor gibi birşey vardı. Aynadan baktığımda gözümün beyaz kısmı resmen kesilmiş yara olmuş. Çok şükür görmede sıkıntı yok ama gözüm çok ağrıyor ya
Beni de özendirdin menulerine12:00
2 yumurta sarısıyla bol yeşillikli salata
1 dilim kaşar, 1 dilim küflü
Paprika, turp
3 zeytin
Ceviz, badem
17:00
3 kepçe mercimek çorbası
1 balık( tüm deyil)
1 kaseden az salata
Turp, paprika
Kaju
1,5 lt su
3 kupa kahve
1 kupa apaform
1 kupa aparelax
LenaG Cicekbocekkaktus
10 sarma persembe gunune olmamis. Suikastci veliÖnce menümü vereyim(halk oyunundan geldim)
LenaG Cicekbocekkaktus
Sabah sade gold kahve
Öğlen 12.20: 10 sarma(veli getirmişti tam o esnada.)
2 yumurtadan mantarlı omlet
25 gr peynir
dereotu roka nane
2 ceviz, 5 badem
1.5 dilim ekmek
Ara 16. 30: duble türk kahvesi
1 ceviz 9 badem
1 hurma 1 k kayısı
(aslında bu bir kafedeydi ara öğünümü yanımda götürdüm kahveyi ordan söyledim yanında çakıl taşı çikolata vardı kızıma verdim :))
Akşam 18.40: 2 kepçe et haşlama (az sulu)
Salata
2.,5 litre su , 1 litre detoks suyu
13.400 adım
Gecmis olsun doktora gitmeyi ihmal etmeKızlar ya çok saçma bir kaza oldu. Oğlum ile babası masada oyun oynuyorlardı bende yanlarında oturuyordum küçüğe yemek yediriyordum. Babası oğlanı itince nasıl becerdiyse tırnağını gözüme soktuçok acıdı ve sanki gözüme çöp batıyor gibi birşey vardı. Aynadan baktığımda gözümün beyaz kısmı resmen kesilmiş yara olmuş. Çok şükür görmede sıkıntı yok ama gözüm çok ağrıyor ya
Az yemeli bir günİyi geceler
26.09.2024 Perşembe
LenaG Cicekbocekkaktus
11:00 1.5 kase dünkü mercimek çorbası, birkaç kaşık biber yemeği, bol domates, acur
Ara, 500 ml.kiraz sapı çayı
2 büyük kupa şekersiz yy.sütle filtre kahve
18:45 Akşam yemeği
Bol kırmızı ve yeşil biber, 2tepeleme yk.yulaf ezmesi, 2yumurta ile yağlı kağıtta tost, 1tepeleme yk. makarna, bol domates ve acur
Akşam 1 büyük kupa şekersiz yy.sütle filtre kahve
Su 3 litre
Benim de malesef 28i bildirim , 30u gibi bekliyorum. Sabah 6.30 da kalktim tartildim saliya gore artıdayim. Sirkeli su ile bagirsaklar calissin diye bekliyorum. Benik regl oncesi hafta istahim acik olur son gun hele
Yırtılma olmuştur canım benimde bir gözümde var nasıl oldu bilmiyorum resmen üç kısmı yırtık ve kanlı doktor bi sakıncası yok dedi ama.sen yinede görün doktora geçmiş olsunKızlar ya çok saçma bir kaza oldu. Oğlum ile babası masada oyun oynuyorlardı bende yanlarında oturuyordum küçüğe yemek yediriyordum. Babası oğlanı itince nasıl becerdiyse tırnağını gözüme soktuçok acıdı ve sanki gözüme çöp batıyor gibi birşey vardı. Aynadan baktığımda gözümün beyaz kısmı resmen kesilmiş yara olmuş. Çok şükür görmede sıkıntı yok ama gözüm çok ağrıyor ya
Bugün göreceğiz kaptanımmAzmıne iradene masallah canımBir tek bir litre su az geldi canım ödem attırıcı da içtiğin için az. Çünkü su kaybediyorsun
Elmalı kurabiye olmasaydı da akşama protein salata olsaydı mesela
Afiyet olsun canım benim kararında hayırlı olsun
Kız bu akşam niye böyle her telden varyemekle başlayıp ara öğünle biten bir akşam yemeği ama cıs cos yok afiyet şifa olsun çiçeğim
En bi sevdiğim menü afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Hardallı gong la cozutmak mı o kadardan bşr şey olmaz canım ama sağlıklı bir akşam öğünü görmek isterdi bu gözler
Suyu zor içiyorum demiştin emzirdipin için az canım su miktarı gerisi fevkalade
Afiyet olsun kaptaniçem menü harika
Geçmiş olsun canım bence de bir dr’a görünmende fayda var.Kızlar ya çok saçma bir kaza oldu. Oğlum ile babası masada oyun oynuyorlardı bende yanlarında oturuyordum küçüğe yemek yediriyordum. Babası oğlanı itince nasıl becerdiyse tırnağını gözüme soktuçok acıdı ve sanki gözüme çöp batıyor gibi birşey vardı. Aynadan baktığımda gözümün beyaz kısmı resmen kesilmiş yara olmuş. Çok şükür görmede sıkıntı yok ama gözüm çok ağrıyor ya
canım hergün iciyorum dün mide bulantısı yaşadım ondan içemedim fazla yoksa kusma hale geliyodum 2.5 litre icecem ama çok sükür sütüm dolsun diye sebze smoothie ictim baya doldurdu bide sodalı ayranAzmıne iradene masallah canımBir tek bir litre su az geldi canım ödem attırıcı da içtiğin için az. Çünkü su kaybediyorsun
Elmalı kurabiye olmasaydı da akşama protein salata olsaydı mesela
Afiyet olsun canım benim kararında hayırlı olsun
Kız bu akşam niye böyle her telden varyemekle başlayıp ara öğünle biten bir akşam yemeği ama cıs cos yok afiyet şifa olsun çiçeğim
En bi sevdiğim menü afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Hardallı gong la cozutmak mı o kadardan bşr şey olmaz canım ama sağlıklı bir akşam öğünü görmek isterdi bu gözler
Suyu zor içiyorum demiştin emzirdipin için az canım su miktarı gerisi fevkalade
Afiyet olsun kaptaniçem menü harika
Geçmiș olsun cnm bence hemen doktora git hicbirsey yoksa bile antiseptik damla falan verir mikrop kapmaz gözünKızlar ya çok saçma bir kaza oldu. Oğlum ile babası masada oyun oynuyorlardı bende yanlarında oturuyordum küçüğe yemek yediriyordum. Babası oğlanı itince nasıl becerdiyse tırnağını gözüme soktuçok acıdı ve sanki gözüme çöp batıyor gibi birşey vardı. Aynadan baktığımda gözümün beyaz kısmı resmen kesilmiş yara olmuş. Çok şükür görmede sıkıntı yok ama gözüm çok ağrıyor ya
GunaydinGünaydınnn kızlarrr
Amin sağol canım. Çok şükür daha iyi gözüm. Aynen ya RABBİM korumuş resmen. Bir milim kaysaydı göz bebeğinin tam oraya gelecekmişCanım çok geçmiş olsun yinede Allah'ım korumuş görünmez kaza işte elini değdirme mikrop kapmasın canım
Günaydın kaptanicem ikigunluk misafir ağırlama sonucu burdayımKas kaybetmemek icin pilates fitness tarzi antremam yapman lazim. Bir arastirmada 800 kalori beslenenlerin spor yaptiginda ( bildiğim kadarı ile agirlik antrenani ) kas kaybi olmamış. Normalde bu kadar düşük kaloride Kas kaybı kacinilmaz.
Kilogram basina 1 g proteinini de muhakkak tuketmelisin.
Bu videoda benzer konulardan bahsediliyor. Akin saatçi pilates egitimenlerinin egitimcisi. Akademik bir yönü de var . Onun dediklerine guveniyorum :)
A Asya89
gezegenfeza
nurovic
bluegreeneyes
@Fit mutlu anne
@Goklerce
@Cakinin Gelini
@Tesnim1903
@Beklenen2
@Deltavealfa
tomrs
Beyaz leylak siz de bakin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?