Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yarın doktora git canım, verilmiş sadakan varmış, çok geçmiş olsun

Beni de özendirdin menulerine
10 sarma persembe gunune olmamis. Suikastci veli 3-4 sarma zaten 1 dilim ekmek ediyor, 1.5 dilim ekmek iptal edilebilirdi ama ben ozellikle sarmayi ekmek arasina koyup yemeyi severim
Bugunki hafif planinla halledersin insallah

Gecmis olsun doktora gitmeyi ihmal etme
Az yemeli bir gün afiyet olsun
Cicekbocekkaktus kaptanım kötü haber
Regl geliyor
Benim de malesef 28i bildirim , 30u gibi bekliyorum. Sabah 6.30 da kalktim tartildim saliya gore artıdayim. Sirkeli su ile bagirsaklar calissin diye bekliyorum. Benik regl oncesi hafta istahim acik olur son gun hele

Kızlar Günaydın herkese kusura bakmayın 2 gündür giremiyorum eşim rahatsız landi kalp sorunu vardı zaten onlarda irsi abisi kalp piliyle yaşıyor kız kardeşi erkenden kalp den öldü zaten ama yemek filan doğru düzgün yiyemedim yarına güzel bir eksi bekliyorum geçmişi okuyamadım kusura bakmayın yosunlupapatya nasılsın nasıl oldun canım
Sitare55 kaptanım herkesi öpüyorum

Yırtılma olmuştur canım benimde bir gözümde var nasıl oldu bilmiyorum resmen üç kısmı yırtık ve kanlı doktor bi sakıncası yok dedi ama.sen yinede görün doktora geçmiş olsun

Bugün göreceğiz kaptanımm Evden akşama yoğurt ve ıspanak götürüyorum. Öğle de tavuk salata yerim. Bugünü temiz kapatmayı düşünüyorum

Geçmiş olsun canım bence de bir dr’a görünmende fayda var.

canım hergün iciyorum dün mide bulantısı yaşadım ondan içemedim fazla yoksa kusma hale geliyodum 2.5 litre icecem ama çok sükür sütüm dolsun diye sebze smoothie ictim baya doldurdu bide sodalı ayran

Geçmiș olsun cnm bence hemen doktora git hicbirsey yoksa bile antiseptik damla falan verir mikrop kapmaz gözün

Canım çok geçmiş olsun yinede Allah'ım korumuş görünmez kaza işte elini değdirme mikrop kapmasın canım
Amin sağol canım. Çok şükür daha iyi gözüm. Aynen ya RABBİM korumuş resmen. Bir milim kaysaydı göz bebeğinin tam oraya gelecekmiş

Günaydın kaptanicem ikigunluk misafir ağırlama sonucu burdayım

26 Eylül menüm
Kahvaltı 10 da
Kk peynir, sebzeli oturtma, bir dilim ekmek, 5 zeytin, bir dilim karpuz.
Öğle 2 de
Bir Trabzon hurması, 7 badem
Akşam 7 de
4 sıkım mercimek köftesi,yeşil biber 3 adet, bir bardak ayran, turşu kornişon 2 adet
Çayın yanina tarhanayı yemedim şükür ama ceviz yedim yesilindendi 3 adet ,iki dilim elma
Cicekbocekkaktus LenaG

26 Eylül menü
07.00 1 bardak kuru kayısılı su
09.30 1 fincan kahve 2 grissini
10.30 2 Wasa arasina 1 yumurta yarım dilim peynir ve yeşillikle sandviç, 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
13.00 1 bardak kefir 1 galeta 1 salatalık
16.00 3 kaşık yoğurt içine 1 porsiyon olacak kadar kavun 5 fındık biraz tarçın, 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
19.00 yarım kase çorba, 2 köfte, bol salata 1 dilim ekmek, 1 bardak kefir
20.30 yarım halka tatlısı eşim tazecik getirdi dayanamadim(regl öncesi çok iyi geldi ama vicdanım pert)
3 litre su 30 dk Leslie
LenaG Cicekbocekkaktus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…