Acil şifalar dilerim canımBen iyileşemeden oğluma geçti hastalığım, çok uzun zamandır hasta olmuyordu yavrum, ben bulaştırdım galiba içim içimi yiyor. Ateşi çıkıyor öğlenden beri bir düşüyor bir çıkıyor. Hemen süzülüverdi evladım, iki tane hastayız evde. Spor desen yok. İnşallah yarına toparlarız. Bugün tartıya çıktım aldığım 300 gr gitmiş Allah tan.
Kahvaltı 13.00
1kabak, 1 havuç, 1 yumurta, 3 yk yulaf, baharat, 1 yk kadar zeytinyağı(kabaklı havuçlu yulaf tost), içine 2 dilim kaşar peyniri, 2 salatalık, 4 yeşil zeytin
Ara Öğün 16.00
1 armut, 1 tüysüz şeftali, 1 muz fındık serptim üzerine dünkü gibi
Akşam Yemeği 19.30
3 çatal spagetti makarna salçalı, 2 kase cacık( az zeytinyağlı, nane ve zerdeçallı), 25-30 gr kadar ton balığı (konservenin yarısından çoğunu eşim yedi 4-5 çatal aldım.)
2,5 lt su+ 1 lt dukan kiraz saplı
LenaG gezegenfeza @Nergis 35
İyi eğlenceler canım, bugünü güzel geçir, yarın azıcık, minicik, küçücük cozutursunİyi geceler herkese ben şehirdışına düğüne geldim. Çok cozutmayacağım. Hele ki cts’ini atlatana kadar. Haftasonu belki birazcık.
2 gündür de porsiyonlarım da ve ara öğünlerimin sayısında bi artış var. Eski düzene oturacak inşallah.
Sabah 9:30
3 tane ince çavdarlı karabuğdaylı grissine
Türk kahvesi
Öğle 12:00
Bir tane tavuk ızgara but
1 kayık meze kasesinin yarısı kadar yoğurtlu karabuğdaylı meze
Ara 16:00
Altınbaşak tahıllı cips 1 paket
Akşam 18:30
1 kase yoğurtlu kavrulmuş ıspanak
2 lt su
6000 adım
gezegenfeza
LenaG
@Mthn83
Kaptanlar nazara geldi, bende aynıyımGünaydınlar herkese 2 gündür pek keyfim yok giremiyorum akşam da erkenden uyumuşum
Son gün dikkatli gidelim kızlar yarın tartıda hepimizin yuzu gülsün insalahh
Geçmiş olsun kaptanım.Kaptanlar nazara geldi, bende aynıyım
Kız ben dün o saatlerde bir çıktım birdaha akşam 10 da girdim hep trip hep tripkolaydan köfte yapsan hem sen yersin hem de ev ahalisi kasap köfte de olur fırına verip yanına da salatt dün bana dışarıdan mı yiyeceksin dedin bi öneri bilenem vermedin bak ben gözel gözel öneriler veriyom
Geçmiş olsun kaptanımKızlar kafamı kaldıramıyorum bugün bütün kemiklerim ağrıyor sanki anlamadım baş ağrısıyla başladı
Siz ler ne alemdesiniz herkez yarına hazır degilmi
Siz işinizi biliyorsunuz size güvenim sonsuz biliyorsunuz
Hepinizi seviyorum
Diyetisyenin verdiklerini fazka bulacaksın zaten ama ona güvenmen lazım bir de kendi beslenme saatlerini ve seklini yuzde yuz anlat canımHem belki diyetisyen benden insaflı olurdiyetimi biraz gevşetir
Tartı sonrası ödül niyetine olur canım neden olmasın o jadar dikkat ettin sonuctaYarın 2 tane baklava ve 2 top dondurma yemek istiyorum napsam ki
Geçmiş olsun feza kaptanımKaptanlar nazara geldi, bende aynıyım
Kız bırak yesinlerMavi takımın gulleri
Kaptanımız azcık rahatsız keyifsiz ama biz cozutmayalım.
malum yarın cumartesi ve en çok da kendimiz için kilo veriyoruz
Çok geçmiş olsun kaptanım, Allah şifa versin, ne oluyor bize hayırdırKızlar kafamı kaldıramıyorum bugün bütün kemiklerim ağrıyor sanki anlamadım baş ağrısıyla başladı
Siz ler ne alemdesiniz herkez yarına hazır degilmi
Siz işinizi biliyorsunuz size güvenim sonsuz biliyorsunuz
Hepinizi seviyorum
Ye kuzum, bende yiyeceğim bişeylerYarın 2 tane baklava ve 2 top dondurma yemek istiyorum napsam ki
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun kaptanım.
Teşekkür ederim canımKız ben dün o saatlerde bir çıktım birdaha akşam 10 da girdim hep trip hep trip
Geçmiş olsun kaptanım
Diyetisyenin verdiklerini fazka bulacaksın zaten ama ona güvenmen lazım bir de kendi beslenme saatlerini ve seklini yuzde yuz anlat canım
Tartı sonrası ödül niyetine olur canım neden olmasın o jadar dikkat ettin sonucta
Geçmiş olsun feza kaptanım
Bulunduğum.is yerinde yeniyim ilk hafta hasebiyle baklava ikramları oldukızçemm sen neytiinn dün baklavalar tostlar bugün börekler aman dikkat et diyim
Ayy inşallah kaptanımmmAcil şifalar dilerim canım
Oğlunun bağışıklığı güçleniyor inşaAllah
Geçmiş olsun canımAyy inşallah kaptanımmm
Ben de yarın yesek olur Mu yaYarın 2 tane baklava ve 2 top dondurma yemek istiyorum napsam ki
Aynı bu şekilde yapıyorum. Muhtemelen diyetisyen beni kovalarKız ben dün o saatlerde bir çıktım birdaha akşam 10 da girdim hep trip hep trip
Geçmiş olsun kaptanım
Diyetisyenin verdiklerini fazka bulacaksın zaten ama ona güvenmen lazım bir de kendi beslenme saatlerini ve seklini yuzde yuz anlat canım
Tartı sonrası ödül niyetine olur canım neden olmasın o jadar dikkat ettin sonucta
Geçmiş olsun feza kaptanım
Salı günğ bnde +700 çıkmıştım inşallah o gitmiştir korkudan tartılmıyorum daBen her tartıldığımda banada ayrı bir sürpriz oluyorama artı olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?