Salı tartısı 72 li biseydi ondanBayağı vermişim o zaman.Ben neden 72 zannediyorum. Yaşlandım iyice.
Yaa cok geçmiş olsunEvet Aralıkta oldu ameliyat. Midesi büyümüştü onun bağırsağa bağlanan kısmı tıkalıydı 60 kilo kadın mide küçültme ameliyatı olmak zorunda kaldı. Şimdi 56 kilo. Ama yiyemediği için vitaminsiz kaldı. Takviye kullanıyor.
Kız 1 gün daha sabretseydinIyi aksamlar kizlar bugun diyetisyene gittim ennson 3 hafta once gitmistim 82.9 çıkmıştım bugun tartim 77.3diyetisyenin tartisina gore 5.5 kilo vermisim ve 3 kilosu yagdan. Odemin var demisti onu vermisim. Bana bugune ödül gunu dedi bende sebdigim birkac seyi yedim çünkü cok mutlu oldum aldigim sonuctan. Yani totalde 12 paket margarini vucudumdan attim LenaG
Ailemle piknikteydik valla canim bu sabretmis halim düşün gözümün onunde neler yiyorlar bir bilsenSalı tartısı 72 li biseydi ondan
Yaa cok geçmiş olsun
Kız 1 gün daha sabretseydin
Su az olmus canim sabah ki ekmek ne ekmeğiydi. Aksam erken kapanmis guzel olmis afiyet olsunBenim menüm sabah içinde kırmızı biber kaşar ve domates olan tost 2 zeytin 1 salatalık
Arada 4-5 üzüm
Öğlen 2 halka patlıcan(çok yagliydi) 1.5 YK kadar kıyma sote cacık 1.5 kaşık pilav
Arada yarım armut 1 kase yoğurt 1 tatlı (şerbetli tatlı olması gerekiyordu ama kurumuştu)
Akşam 16 da 1 tavuk pirzola 5-6 parça patates 3 parça mantar (hepsi fırında ve kaşarsiz)
Boğazım ağrıyor zerdeçal tarçın bal süt yaptım içtim az önce
Su 1lt
5 bin adım
LenaG Sitare55
Doğru o kalmış aklımda demek kiSalı tartısı 72 li biseydi ondan
Yaa cok geçmiş olsun
Kız 1 gün daha sabretseydin
Yok canım benden fazla verenler vardır. Bu hafta herkes azimli çünkü.Guzel bir menu olmus canim biskubviler nazar boncugu olsun insallah guzel bir eksi gorecegiz yarin
Hadi bakalim
Iki gundur acayip bir yogunlugum vardi canim hatta gunaydin mesaji bile atamadimbir de regl bas agrisi falan derken diyetisyene gititm bugun daha onu anlatacam
Ben hamburger sevmiyorum ki
Tatilinin tadini cikar tabiki diledigin seyleri ye ic amaaaa her sabah yürümuhakkak her gun 3 litre suyunu ic ve aksam mumkun mertebe 8 den sonra bir sey yeme bu kadar,
Canim oncelikle sana tesekkur etmek istiyirum
Çünkü evindeki yogunluga ragmen her gun geldin buraya ve menunu verdin. Menune yaotigimiz yorumlari iyiligin icin gördun ve duzelttin. Bugunki menun de evet karisik olmus ama yine de sagliksiz degil adiyet olsun.
Diyetisyen soyke denisti sebze ile protein ayni ogun yapmahin demisti sen de buna dikkat etmeye calis
Simdiden iyi tatilker canim tartini vermeyi unutma he mimenun dolap temizleme menusu :) afiyet olsun canim
Karpuz miktari biraz fazla geldi canim onu disinda sorun yok gzuel eksiler gelecek senden insallah. Afiyet olsun canim
Ellerine saglik kaptanim
Yeni kaptan yükleniyor
Canim cok cok gecmis olsun bize de haber vermeyi unutma
Geçmiş olsun canım. Afiyet olsun menü harika.Benim menüm sabah içinde kırmızı biber kaşar ve domates olan tost 2 zeytin 1 salatalık
Arada 4-5 üzüm
Öğlen 2 halka patlıcan(çok yagliydi) 1.5 YK kadar kıyma sote cacık 1.5 kaşık pilav
Arada yarım armut 1 kase yoğurt 1 tatlı (şerbetli tatlı olması gerekiyordu ama kurumuştu)
Akşam 16 da 1 tavuk pirzola 5-6 parça patates 3 parça mantar (hepsi fırında ve kaşarsiz)
Boğazım ağrıyor zerdeçal tarçın bal süt yaptım içtim az önce
Su 1lt
5 bin adım
LenaG Sitare55
Sevgili Masterfit ailesi çıtır adaylarıyarın fotolu tartı bildirimlerimizi kaptanları ve beni etiketleyerek 14:00 e kadar yapmayı unutmayalım. Rekabetle geçen bu haftada bakalım kazanan hangi takım olacak
Öpüyorum siziii
NOT: Yarına özel tablo ve sonuç paylaşımını dr a gideceğim için 15:30 gibi yapabileceğim.
Masterfit 127. Etap 03.08. 10.08. Fark OranKIRMIZI TAKIM Sitare55 KIRMIZI TAKIM KAPTANI 79.10 @yosunlupapatya 54.05 @Asya89 85.60 @Begonya2 90.50 sibel_84 74.25 Mthn83 74.80 @Cakinin Gelini 89.90 @FitVenus 62.60 60kiloyum 86.40 Ellssa 71.90 @defneefe17 74.10 MAVİ TAKIM LenaG MAVİ TAKIM KAPTANI 92.75 @unutmabenicicegi 82.20 Nergis 35 67.60 @leyl76 73 Boncuk2307 72.30 @tomrs 64 @Lotus1234 95.50 G Goklerce 73.90 @trueliving_ 69.80 bilgeyogii 89 HAZIRLIK @gezegenfeza 76.70 Leyl35 56.20 @malahit 62 @Makaron23 64.80 @irmaknehirgol - @Asenr snmz - @Minicikfzt 66.55 @uranus35 59.40 @Tesnim1903 74.10 @Samara96 - @bluegreeneyes 78.80 @Diyet Salata (başlangıç 06.08.) 74 @ballikayfe (başlangıç 07.08) 93.30 Bravequeen (başlangıç 08.08.) 71.25
Yaaa gel beraber olsun ablacımÇok geçmiş olsun canım benim inşallah bir şey yoktur eşimin de öyleydi kan sulandirici filan kullanıyor düzene girdi hadi bakalım Allah rast getirsin yarın iti haberlerle gel
Geçmiş olsun canım
Ayyy cocukluguma gittim resmen afiyet olsun çocukken manisali bir komşumuz yapardı çok guzeldi
En sevdiğim benimde sabahın erken saatlerinde yürümek
İlave olarak 2 kaşık yoğurtlu bulgur pilavı.Kahvaltı
Yarım bardak süt
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 tatlı kaşığı chia tohumu
1 tatlı kaşığı keten tohumu
3 adet hurma
Öğle
4 yemek kaşığı kuru fasulye
1 kase salata
Ara öğün
Farklı zamanlarda 2 adet yeşil çay
1 avuç kuruyemiş
Aç değilim. Bir maden suyu içerim. Canım kahve istiyor. Bir de kahve içer günü kapatırım.
Adım sayım 8400
Suyum tamamdır yine
LenaG Sitare55 Mthn83
diyetisyenle o kadar kiloyu verirken az az gittiğinde hiç bunaldın mı?İyi aksamlar
9 Ağustos beslenme listem
10:00
Yarım cay bardagi leblebi
Sütlü filtre kahve
13:00
3 yk granola, yarım seftali,1 tk fıstık ezmesi
150 ml süt
14:30-16:30
Soğuk sütlü filtre kahve
Salatalik
2 pirinc patlagi arasi ucgen peynir yeşilçay
18:00
8 yk taze fasulye
2 yk yogurt
Sabah 50 dk eliptik
Akşam 30 dk eliptik yapildi
2 l su ictim
Mthn83 LenaG @Lotus1234
Sagolasin canım mübarek bereketli oluyorYaaa gel beraber olsun ablacımben de bir çay bardağı bulgurdan yaptım biraz fazla yapmışım bir tencere var daha benden başka kimse yemiyor evde, ağızlarının tadını bilseler
İyigeceler bende uyumaya çekildimUfaklıgi yatirdigim gibi devrilip yatacağım.
Büyükler uyudu. Küçüğü uyutamiyorum...İyigeceler bende uyumaya çekildim
Canim ben diyetisyene son 7-8 kilo ile baslamistim o yuzd n zaten az gidecegini biliyordumdiyetisyenle o kadar kiloyu verirken az az gittiğinde hiç bunaldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?