- 9 Temmuz 2024
- 1.448
- 9.221
- 73
- 24
Evet Aralıkta oldu ameliyat. Midesi büyümüştü onun bağırsağa bağlanan kısmı tıkalıydı 60 kilo kadın mide küçültme ameliyatı olmak zorunda kaldı. Şimdi 56 kilo. Ama yiyemediği için vitaminsiz kaldı. Takviye kullanıyor.Geçmiş olsun annen mide ameliyatı mı oldu?
ayyy canım benin sağol. çok güzel video. daha sonra tamamını izleyeceğim. biraz baktım şimdi ama çok yorgunum
Defne bak yag oranim cok yuksek basladim 28 gun once. Bir gun oyle esti bana sabah yürüdüm 10 binadim. Kulagima sevdigim muzikleri dinletitm bazen gunesin doğuşunu izledim. Bazen bir kuşun havalanisina takıldı gözlerim ama her adimda kendim için iyi bir sey yaptığımı düşündüm. Ve sonuc veriyir su an. Bu da benim motivasyonumu yukseltiyor. Her ne yapiyorsan severek iateyerek yuksek motivasyonla yap. Kendine inan bunun oyleisne söylemiyorum sen kendine inanacaksin ki etrafin sana bir sey diyemeyecek. Hamile misin demeyecek kilo vermen gerek demeyecekler. En sonunda senden taktik ogrenmeye calisacajlar. Bu asamaya gelince daha da zevk alacaksin yemedigin hayir dedigin şeylerden.dıyet yapmayı nasıl sevecegım. sanıırım once kendımı sevmelıyım
Kesinlikle sabah yürüyüşü va r ya harika birşey.Defne bak yag oranim cok yuksek basladim 28 gun once. Bir gun oyle esti bana sabah yürüdüm 10 binadim. Kulagima sevdigim muzikleri dinletitm bazen gunesin doğuşunu izledim. Bazen bir kuşun havalanisina takıldı gözlerim ama her adimda kendim için iyi bir sey yaptığımı düşündüm. Ve sonuc veriyir su an. Bu da benim motivasyonumu yukseltiyor. Her ne yapiyorsan severek iateyerek yuksek motivasyonla yap. Kendine inan bunun oyleisne söylemiyorum sen kendine inanacaksin ki etrafin sana bir sey diyemeyecek. Hamile misin demeyecek kilo vermen gerek demeyecekler. En sonunda senden taktik ogrenmeye calisacajlar. Bu asamaya gelince daha da zevk alacaksin yemedigin hayir dedigin şeylerden.
Afiyet olsunKahvaltı
Yarım bardak süt
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 tatlı kaşığı chia tohumu
1 tatlı kaşığı keten tohumu
3 adet hurma
Öğle
4 yemek kaşığı kuru fasulye
1 kase salata
Ara öğün
Farklı zamanlarda 2 adet yeşil çay
1 avuç kuruyemiş
Aç değilim. Bir maden suyu içerim. Canım kahve istiyor. Bir de kahve içer günü kapatırım.
Adım sayım 8400
Suyum tamamdır yine
LenaG Sitare55 Mthn83
Sağol canım inşallahGeçmiş olsun canım. İnşallah birşey çıkmaz.
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin
Afiyet olsun canımMenümü de yazayım
Kahvaltı 12.00
1muz+1bardak süt+ 1 yk Kakao bızlatıp smoothie yaptım
Ara Öğün 16.00
2 yeşil şeftali
Akşam yemeği 19.00
2 kepçe Sarma içi (ege de sarma içi diye geçiyor içerisine haşlanmış bulgur, 1 yk salça, marul, maydanoz, 2salatalık, 1havuç, 1limon, az nar ekşisi, zeytinyağı ve biraz baharat konuyor. Bulgur dışında hepsi çiğden konuyor)
2lt su+1 lt dukan
Bugün spor yapmayacağım tartı olduğu için vücudum dinlensin hem biraz, ağrılar çok yordu. (Sarma içinin resmini koydum)
LenaG Mthn83 Sitare55
Çok geçmiş olsunCanım kalp ritmim olması gerekenden yavaş atıyordu kontrole gittim ultrason çekildi holter taktılar yarına kadar duracakmış bir de kalbimde sıvı birikmesi varmış bakalım neymiş yarın öğreneceğim
Çok geçmiş olsun canım benim inşallah bir şey yoktur eşimin de öyleydi kan sulandirici filan kullanıyor düzene girdi hadi bakalım Allah rast getirsin yarın iti haberlerle gelCanım kalp ritmim olması gerekenden yavaş atıyordu kontrole gittim ultrason çekildi holter taktılar yarına kadar duracakmış bir de kalbimde sıvı birikmesi varmış bakalım neymiş yarın öğreneceğim
Geçmiş olsun canımEvet Aralıkta oldu ameliyat. Midesi büyümüştü onun bağırsağa bağlanan kısmı tıkalıydı 60 kilo kadın mide küçültme ameliyatı olmak zorunda kaldı. Şimdi 56 kilo. Ama yiyemediği için vitaminsiz kaldı. Takviye kullanıyor.
Ayyy cocukluguma gittim resmen afiyet olsun çocukken manisali bir komşumuz yapardı çok guzeldiMenümü de yazayım
Kahvaltı 12.00
1muz+1bardak süt+ 1 yk Kakao bızlatıp smoothie yaptım
Ara Öğün 16.00
2 yeşil şeftali
Akşam yemeği 19.00
2 kepçe Sarma içi (ege de sarma içi diye geçiyor içerisine haşlanmış bulgur, 1 yk salça, marul, maydanoz, 2salatalık, 1havuç, 1limon, az nar ekşisi, zeytinyağı ve biraz baharat konuyor. Bulgur dışında hepsi çiğden konuyor)
2lt su+1 lt dukan
Bugün spor yapmayacağım tartı olduğu için vücudum dinlensin hem biraz, ağrılar çok yordu. (Sarma içinin resmini koydum)
LenaG Mthn83 Sitare55
En sevdiğim benimde sabahın erken saatlerinde yürümekKesinlikle sabah yürüyüşü va r ya harika birşey.
Sabah çıktığım zaman yürüyüşe kendimi daha dinç hissediyorum.
Ay takacaksin kulağına kulaklığı. Ayaklarının götürdüğü yere gideceksin.Çok geçmiş olsun canım benim inşallah bir şey yoktur eşimin de öyleydi kan sulandirici filan kullanıyor düzene girdi hadi bakalım Allah rast getirsin yarın iti haberlerle gel
Geçmiş olsun canım
Ayyy cocukluguma gittim resmen afiyet olsun çocukken manisali bir komşumuz yapardı çok guzeldi
En sevdiğim benimde sabahın erken saatlerinde yürümek
Ben de işe gitmek için sabah 6:30’da 20 dk yürüyorum. İyi geliyor uykum açılıyorAy takacaksin kulağına kulaklığı. Ayaklarının götürdüğü yere gideceksin.
Okulların açılmasını bekliyorum ilk hafta toparlarsam kendimi yürüyerek geçeceğim inşallah okula.
Guzel bir menu olmus canim biskubviler nazar boncugu olsun insallah guzel bir eksi gorecegiz yarin8 agustos menusu bu arada
sabah ıkı tahıllı ekmek arası kasar peynırı kapya ve domates
ara kahve
oglen 6 kofte ve mevsım salata kepek ekmegı
ara bır avuc tatlı tuzlu cıg kuruyemıs. yesıl caylı soda
bol su.
aksam yok.
eve gıdınce 2230 -bır avuc kaju,ıkı dılın petıbor bıskuvi
19 bın adım 2,5 lt suSitare55
Hadi bakalimNY
NIYET EDIYORUM KAPTANIMLA SABAH YURUYUSUNE BASLAMAGA
Iki gundur acayip bir yogunlugum vardi canim hatta gunaydin mesaji bile atamadimSitare55 kaptanimm nerelerdesin iki gündür sesin soluğun yok iyi misin arada bi cee diyip kaçıyorsun akşamdan akşama sabah sporların nasıl gidiyor kaptaniçelerin kralii :)
Ben hamburger sevmiyorum kiKızlar
LenaG kaptanım kızmasın
Madem bu kadar hamburger muhabbeti döndü nefsimizi koreltelim var mısıniz yarın kilo veren arkadaşlarla tartıdan sonra ödül izin günü olarak hamburger diyeti yapalım
Benim diyetisyen şöyle bir izin günü diyeti vermişti. Hani bu ilk son olsun gibisinden.ondan sonra daha motivasyonlu asilalim ne dersiniz?
Tatilinin tadini cikar tabiki diledigin seyleri ye ic amaaaa her sabah yürüyok canım ya gelişine öyle belki bir iki gün denize giderim ama sonra bulunduğumuz ilin ilçelerini gezeriz annemle gidiyorum zaten ama diyet kelimesini unutucam kaptanlarım bana kızmasında zaten bir haftalık olacak geri buraya tıpış tıpış gelirim zaten de ama senede bir sefer tatile çıkıyoruz bayramlarda bile baklava dolma yemedim okadar izin hakkım olsun istiyorum he o bir haftada 3 5 kilo alırmıyım bilemem ama yine soluğu burda alırım beni kabul ederseniz :)
Canim oncelikle sana tesekkur etmek istiyirumİyi Akşamlar Kızlar
09:08:2024 Cuma
11:00 Büyük kase 2yk.lorlu salata, 3tavuk ciğeri, 2haşlanmış yumurta, 6zeytin, 1yk.biberli tava yumurta, 2tk.kiraz marmelatı şekersiz ve şekersiz çay
18:00 Akşam Yemeği
Dolu 1buçuk kase patatesli taze fasulye haşlama gibi oldu 1 kiloyu geçkin taze fasulyeyi 2 yk. zeytinyağ ile pişirdim. 80gr.lık balık konserve
3.5 litre su
Spor bütün gün ayakta ev işi
Akşamda sade şekersiz filtre kahve içebilirim.
LenaG Sitare55 Mthn83
Simdiden iyi tatilker canim tartini vermeyi unutma he miPek düzensiz oldu akşam yemeğim ama günüm çok yoğundu yarın tatile gidicez hazırlk vs yemek yapmadım evdekilere makarna yaptım kendime de yumurta
Sabah
2 tavada yumurta
1 dilim ekmek
1 büyük kase semizotu
Akşam
2 tavada yumurta
1 dilim ekmek
Su bilmiyorum
Spor yok
Bu gün son menüm yarın sabah yola çıkıcaz inşaAllah tartı bildirimimi yaparım10 gün izin istiyorum kaptanım LenaG Sitare55
Karpuz miktari biraz fazla geldi canim onu disinda sorun yok gzuel eksiler gelecek senden insallah. Afiyet olsun canimLenaG Sitare55
9 Ağustos menüm
10:30
2 kahve
3/4 tane üzüm
12:30
4/5 dilim peynir
1 kuru kabak dolması
1 tabak karpuz
14:30
1 kahve
1 avuç ceviz badem karışık
1 salatalık
Akşam yemeği 17:00 bitti
Tavada 1 kaşık yağ ile
Domates biber patlıcan yemeği
2 yk bulgur pilavı
Su 3 litre olur.
Spor akşam yazarım
Kaptanım bu gün dengele demiştin onun için sebze ağırlıklı oldu. 19:00 gibi belki ince bir dilim karpuz yerim onuda yazarım
Ellerine saglik kaptanimSevgili Masterfit ailesi çıtır adaylarıyarın fotolu tartı bildirimlerimizi kaptanları ve beni etiketleyerek 14:00 e kadar yapmayı unutmayalım. Rekabetle geçen bu haftada bakalım kazanan hangi takım olacak
Öpüyorum siziii
NOT: Yarına özel tablo ve sonuç paylaşımını dr a gideceğim için 15:30 gibi yapabileceğim.
Masterfit 127. Etap 03.08. 10.08. Fark OranKIRMIZI TAKIM Sitare55 KIRMIZI TAKIM KAPTANI 79.10 @yosunlupapatya 54.05 @Asya89 85.60 @Begonya2 90.50 sibel_84 74.25 Mthn83 74.80 @Cakinin Gelini 89.90 @FitVenus 62.60 60kiloyum 86.40 Ellssa 71.90 @defneefe17 74.10 MAVİ TAKIM LenaG MAVİ TAKIM KAPTANI 92.75 @unutmabenicicegi 82.20 Nergis 35 67.60 @leyl76 73 Boncuk2307 72.30 @tomrs 64 Lotus1234 95.50 @Goklerce 73.90 @trueliving_ 69.80 @bilgeyogii 89 HAZIRLIK @gezegenfeza 76.70 Leyl35 56.20 malahit 62 @Makaron23 64.80 @irmaknehirgol - @Asenr snmz - @Minicikfzt 66.55 @uranus35 59.40 @Tesnim1903 74.10 @Samara96 - @bluegreeneyes 78.80 @Diyet Salata (başlangıç 06.08.) 74 @ballikayfe (başlangıç 07.08) 93.30 @Bravequeen (başlangıç 08.08.) 71.25
Yeni kaptan yükleniyorKahvaltı
Yarım bardak süt
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 tatlı kaşığı chia tohumu
1 tatlı kaşığı keten tohumu
3 adet hurma
Öğle
4 yemek kaşığı kuru fasulye
1 kase salata
Ara öğün
Farklı zamanlarda 2 adet yeşil çay
1 avuç kuruyemiş
Aç değilim. Bir maden suyu içerim. Canım kahve istiyor. Bir de kahve içer günü kapatırım.
Adım sayım 8400
Suyum tamamdır yine
LenaG Sitare55 Mthn83
Canim cok cok gecmis olsun bize de haber vermeyi unutmaCanım kalp ritmim olması gerekenden yavaş atıyordu kontrole gittim ultrason çekildi holter taktılar yarına kadar duracakmış bir de kalbimde sıvı birikmesi varmış bakalım neymiş yarın öğreneceğim
Afiyet olsun canim kizartma olmasa aksam yemeginde cok daha guzel olavakmis gerisi hatika afiyet olsunSitare55 LenaG Mthn83
09 Ağustos 2024
sabah 09.30
1,5 asrın tandırı yulaf lavaşı arasında 45 gr çeçil peyniri, 2 d. et füme, az domates
öğlen 12.10
4 yk yoğurt, 4 kırmızı dut, 1 küçük taze incir, 10 minik üzüm, 4 yk moms granola, 1 tk fıstık ezmesi, tarçın
aralar 15.00-17.00
3 adet altınbaşak, labne peynir, 1,5 salatalık
akşam 19.30
7 yk zeytinyağlı bamya, 3 yk karışık kızartma, 2 yk yoğurt, salatalık, soğan, 1/2 asrın tandırı yulaf lavaşı
ara 21.30
1 küçük çb kabak çekirdeği ve kırımızı erik
2 lt su
11.000 adım yürüyüş
Afiyet olsunİyi aksamlar
9 Ağustos beslenme listem
10:00
Yarım cay bardagi leblebi
Sütlü filtre kahve
13:00
3 yk granola, yarım seftali,1 tk fıstık ezmesi
150 ml süt
14:30-16:30
Soğuk sütlü filtre kahve
Salatalik
2 pirinc patlagi arasi ucgen peynir yeşilçay
18:00
8 yk taze fasulye
2 yk yogurt
Sabah 50 dk eliptik
Akşam 30 dk eliptik yapildi
2 l su ictim
Mthn83 LenaG Lotus1234
Afiyet olsun çok az olmuş inşallah miden kazınmazİyi akşamlar. Bugün biraz canım sıkkındı akşam yemeği yiyemedim. Canım bir şey istemedi Bu saatten sonra da yemem gibi. Eve kendimi atıp yatmayı düşünüyorum. Yersem ilave yazarım. Yemek için getirdiğim yemekleri geri eve götürüyorum
Sabah 10:00
Türk kahvesi
1 galeta
Öğle 12:10
1 çorba kasesi domates çorbası
Küçük kase çoban salata
2 çatal acılı ezme
Ara 15:30
1 nektarin
20-25 tane üzüm
17:00 gibi de yarım bardak filtre kahve içtim
2 lt su
11000 adım
LenaG
Mthn83
Afiyet olsun canımSitare55 LenaG Mthn83
09 Ağustos 2024
sabah 09.30
1,5 asrın tandırı yulaf lavaşı arasında 45 gr çeçil peyniri, 2 d. et füme, az domates
öğlen 12.10
4 yk yoğurt, 4 kırmızı dut, 1 küçük taze incir, 10 minik üzüm, 4 yk moms granola, 1 tk fıstık ezmesi, tarçın
aralar 15.00-17.00
3 adet altınbaşak, labne peynir, 1,5 salatalık
akşam 19.30
7 yk zeytinyağlı bamya, 3 yk karışık kızartma, 2 yk yoğurt, salatalık, soğan, 1/2 asrın tandırı yulaf lavaşı
ara 21.30
1 küçük çb kabak çekirdeği ve kırımızı erik
2 lt su
11.000 adım yürüyüş
Teşekkür ederim canımGuzel bir menu olmus canim biskubviler nazar boncugu olsun insallah guzel bir eksi gorecegiz yarin
Hadi bakalim
Iki gundur acayip bir yogunlugum vardi canim hatta gunaydin mesaji bile atamadimbir de regl bas agrisi falan derken diyetisyene gititm bugun daha onu anlatacam
Ben hamburger sevmiyorum ki
Tatilinin tadini cikar tabiki diledigin seyleri ye ic amaaaa her sabah yürümuhakkak her gun 3 litre suyunu ic ve aksam mumkun mertebe 8 den sonra bir sey yeme bu kadar,
Canim oncelikle sana tesekkur etmek istiyirum
Çünkü evindeki yogunluga ragmen her gun geldin buraya ve menunu verdin. Menune yaotigimiz yorumlari iyiligin icin gördun ve duzelttin. Bugunki menun de evet karisik olmus ama yine de sagliksiz degil adiyet olsun.
Diyetisyen soyke denisti sebze ile protein ayni ogun yapmahin demisti sen de buna dikkat etmeye calis
Simdiden iyi tatilker canim tartini vermeyi unutma he mimenun dolap temizleme menusu :) afiyet olsun canim
Karpuz miktari biraz fazla geldi canim onu disinda sorun yok gzuel eksiler gelecek senden insallah. Afiyet olsun canim
Ellerine saglik kaptanim
Yeni kaptan yükleniyor
Canim cok cok gecmis olsun bize de haber vermeyi unutma
Çok sevindim canımIyi aksamlar kizlar bugun diyetisyene gittim ennson 3 hafta once gitmistim 82.9 çıkmıştım bugun tartim 77.3diyetisyenin tartisina gore 5.5 kilo vermisim ve 3 kilosu yagdan. Odemin var demisti onu vermisim. Bana bugune ödül gunu dedi bende sebdigim birkac seyi yedim çünkü cok mutlu oldum aldigim sonuctan. Yani totalde 12 paket margarini vucudumdan attim LenaG
Afiyet olsun bugün sevinçten ödül günü yapılmış galibaMenüm
LenaG Mthn83
Sabah 7.00 : turk kahvesi 1 hurma 1 kuru kayısı
Kahvalti 10.30 : bir ispanakli gül böreği ceyrek simit ve 1 seftali
Öğle 12.00: 3 u birarada kahve
Bir tane köz mısır 10 gr bitter cikolata
Aksam 16.00 : 1 tabak patlican biber koz salata(yağsız)
Ve saymadan yedim et izgara (ekmeksiz)
Su 2.5 litre
Spor 10.000 adim
Gazli icecek cikolatali gofret falan önüme geldi yemedim
Gözün aydın canım benim çok sevindimIyi aksamlar kizlar bugun diyetisyene gittim ennson 3 hafta once gitmistim 82.9 çıkmıştım bugun tartim 77.3diyetisyenin tartisina gore 5.5 kilo vermisim ve 3 kilosu yagdan. Odemin var demisti onu vermisim. Bana bugune ödül gunu dedi bende sebdigim birkac seyi yedim çünkü cok mutlu oldum aldigim sonuctan. Yani totalde 12 paket margarini vucudumdan attim LenaG
Saçları bahtindan daha siyahtırAfiyet olsunseni görünce kafamda ela gözlü bir çöl ahusuuuu diye şarkı çalıyor
Afiyet olsun çok az olmuş inşallah miden kazınmaz
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım
Çok sevindim canım
Afiyet olsun bugün sevinçten ödül günü yapılmış galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?