Gecmis olsun canimBenim menüm sabah içinde kırmızı biber kaşar ve domates olan tost 2 zeytin 1 salatalık
Arada 4-5 üzüm
Öğlen 2 halka patlıcan(çok yagliydi) 1.5 YK kadar kıyma sote cacık 1.5 kaşık pilav
Arada yarım armut 1 kase yoğurt 1 tatlı (şerbetli tatlı olması gerekiyordu ama kurumuştu)
Akşam 16 da 1 tavuk pirzola 5-6 parça patates 3 parça mantar (hepsi fırında ve kaşarsiz)
Boğazım ağrıyor zerdeçal tarçın bal süt yaptım içtim az önce
Su 1lt
5 bin adım
LenaG Sitare55
Benim de yorgunluktan sanirim hemen uykum geldiUfaklıgi yatirdigim gibi devrilip yatacağım.
Tabii kiLenaG bende paylaşım yapayım mıı :)
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun09.08.24
09.30
1 avuç leblebi
12.30
Yarım kaşarlı tost, domates salatalık,3 zeytin, 1 dilim peynir,ayran
17.00
3 kuru kayısı, kiraz sapı çayı
19.30
3 YK pilav, 1 karnıyarık (fırınlanmış patlıcanlar) ,salata,yoğurt
1 hurma üstüne
Şu:2 lt
Spor yok maalesef.LenaG
Afiyet olsun canım güzel bence ama çok erken kapatmışsınBenim menüm sabah içinde kırmızı biber kaşar ve domates olan tost 2 zeytin 1 salatalık
Arada 4-5 üzüm
Öğlen 2 halka patlıcan(çok yagliydi) 1.5 YK kadar kıyma sote cacık 1.5 kaşık pilav
Arada yarım armut 1 kase yoğurt 1 tatlı (şerbetli tatlı olması gerekiyordu ama kurumuştu)
Akşam 16 da 1 tavuk pirzola 5-6 parça patates 3 parça mantar (hepsi fırında ve kaşarsiz)
Boğazım ağrıyor zerdeçal tarçın bal süt yaptım içtim az önce
Su 1lt
5 bin adım
LenaG Sitare55
Kaptanım tüm mesajları okurken senin mesajını alintilayamadim kaybettim çok geçmiş olsun inşallah hemencecik geçerAfiyet olsun canım güzel bence ama çok erken kapatmışsıngeçmiş olsun
tabi yaşla da ilgili, regl de gelmiyor benim az gidiyor. arada küçük kaçamaklar oluyor sıkılıyorum. bir de wc yine sıkıntı o da ayrı.Canim ben diyetisyene son 7-8 kilo ile baslamistim o yuzd n zaten az gidecegini biliyordum
Bazi hafta veremedim bazi hafta arti ciktim hic pes etmedim diyetisyenim üzüldü ben bence şundandir yaa zaten zor gider benden dedim
Kendi başıma yuksek kilolarda basladigimda da hic pes etmedim bunalmadim cunku 20-30 kilo verecegim diye hedef koymadim 3 kilo verecegim bi 3 kilo daha .. 46 beden giyiyordum kendime 42 beden giysi aliyordum buna gorecehim girince şunu yiyecegim... Gibi hedefler... Hep kendi bedenimden kucuk kiyafetler aldim
Kiloluydum ama o halimi hic kabullenmedim
Simdi gitmediginde şöyle diyorum dikkat etmeseydim ya da mesela bu gruba girmeseydim kesin artı olmustum kilo korumak yerinde sayabilmek bile cok önemlitabi yaşla da ilgili, regl de gelmiyor benim az gidiyor. arada küçük kaçamaklar oluyor sıkılıyorum. bir de wc yine sıkıntı o da ayrı.
Bitmesin işte ne guzel
evet haklısın sabit kalmak bile bir nimet. ama artık 7 li rakamlara geçmek istiyorumSimdi gitmediginde şöyle diyorum dikkat etmeseydim ya da mesela bu gruba girmeseydim kesin artı olmustum kilo korumak yerinde sayabilmek bile cok önemli
Mesaj alındı kaptanım ben de beni yanlız bırakmadığınız için çook teşekkür ederimGuzel bir menu olmus canim biskubviler nazar boncugu olsun insallah guzel bir eksi gorecegiz yarin
Hadi bakalim
Iki gundur acayip bir yogunlugum vardi canim hatta gunaydin mesaji bile atamadimbir de regl bas agrisi falan derken diyetisyene gititm bugun daha onu anlatacam
Ben hamburger sevmiyorum ki
Tatilinin tadini cikar tabiki diledigin seyleri ye ic amaaaa her sabah yürümuhakkak her gun 3 litre suyunu ic ve aksam mumkun mertebe 8 den sonra bir sey yeme bu kadar,
Canim oncelikle sana tesekkur etmek istiyirum
Çünkü evindeki yogunluga ragmen her gun geldin buraya ve menunu verdin. Menune yaotigimiz yorumlari iyiligin icin gördun ve duzelttin. Bugunki menun de evet karisik olmus ama yine de sagliksiz degil adiyet olsun.
Diyetisyen soyke denisti sebze ile protein ayni ogun yapmahin demisti sen de buna dikkat etmeye calis
Simdiden iyi tatilker canim tartini vermeyi unutma he mimenun dolap temizleme menusu :) afiyet olsun canim
Karpuz miktari biraz fazla geldi canim onu disinda sorun yok gzuel eksiler gelecek senden insallah. Afiyet olsun canim
Ellerine saglik kaptanim
Yeni kaptan yükleniyor
Canim cok cok gecmis olsun bize de haber vermeyi unutma
Yani katılım içinSelam gruba takip için gelebiliyor muyum
Tabi ki canımYani katılım için
ADINIZ: ( isteğe bağlı )Tabi ki canımilk sayfada katılım formu var onu doldurur musun? Bir de yarın sabah aç karnına tartı fotosu tarih nick yazılı atabilirsen çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?