- 26 Temmuz 2017
- 4.207
- 8.840
- 158
- 31
Psikoloğa gerek yok,anlatıyor zatenYaaa ne güzel
Benim yürüdüğüm yerde de 3 teyze var biri bastonlu biride 2 kilometre ve yokuşu olan yoldan oraya geliyormuş ezandan sonra geliyorlar onları gördükçe maşallah çekiyorum
Bu ağlamanın altındanne var acabaa kuzumm yaaa nasıl yardımcı olabiliriz sana bemde çok yaşadım o duyguyu bilirim Allah içine ferahlık versin
Allah yardımcın olsun kardeşim sabır
Psikologlar yaparlar ya çocukluğuna inelim ne yaşadın derler
Kısmet canımO kadar yakın zamanda yapmazlar ya
Ay ben ne yanlis yazmalar yapiyorum Fezam nasil olsa anlamissinizdir diye hic duzeltmiyorumDüzeltme süresi geçmiş
Dana ne arkadaş
Telefon ekran koruyucu yüzünden doğru yazamamışım, af istiyorum
Rabbim yardımcın olsun canım, gönlüne ferahlık versin1 aydır neredeyse yalnızım genel olarak evdeyim.
15 gün önce erkek arkadaşımdan ayrıldım Türkiye'ye gelecekti görüşmek istiyordum kirildigim bazı şeyler oldu güçlüyüm ama çok hassasım.
Annemle anlaşamıyoruz narsist biri genel olarak herkese böyle görüşmeye ara verdim biraz telefonumu açık gördüğü anda mesajla yada aramayla sürekli sık sık üst üste arayıp beni yipratici mesajlar atıyor oyuzden yanına gitmedim şuan izindeyim.
Çevremde hiç arkadaşım kalmadi herkesin zor anında yetisirim yardımcı olmaya çalışırım ben sıkışınca yalniz.kaldim beni üzen yıpratan insanlarla arama mesafe koymaya çalışıp hayır demeye çalışıyorum
usttelik evlilikte olmuyor hepsi üst üste beni üzüyor bence içime attığım şeyler bunlar.
Kaptanım dün menümKızlar menülerinizi bekliyorumFitVenus @Tesnim1903 @Sitare55 @Begonya2 @MAKE UP_ Nergis 35 @uranus35 M Minicikfzt
Çok geçmiş olsun canımLenaG yosunlupapatya Mthn83
29 temmuz Pazartesi
Saat 11.00
4 yk yoğurt, yarım seftali, 10 tane kuruyemis karıştırıp üstüne tarçın serptim
14.00
5-6 ince dilim sucuk(kendi yagiyla pisirdim)
Çeyrek somun ekmek
Marul ve domatesten sandviç
1 bardak ayran
Akşama bir sey yemedim. 2-3 tane probisin küçük bisküvilerinden
7-8 tane de craxın peynirli krakerinden yedim. Sekersiz çay içiyorum 3. Bardağımdayim.
Basım dünden beri şiddetli şekilde ağrıyordu. Bugün mide bulantısı da hissettim. Ağrı kesici aldım, yeni toparladim. Suyu yine fazla icemedim bugün. Ama yatmadan önce 2-3 bardak daha içerim. En fazla 1 litre icmisimdir ama takip etmedim.
Sürekli yattığım için spor da yapamadım.
Evet,Ay ben ne yanlis yazmalar yapiyorum Fezam nasil olsa anlamissinizdir diye hic duzeltmiyorumozellikle eliptikteyken yazinca karmakarışık oluyor
İyi dinlenmeler FezamBiraz uzanayım artık, bacaklarım bugün fena 7.400 adımmatmışım
Anne konusunda bir şey diyemem ama disarida ki kişilerden seni üzen yıpratan varsa zaten eleye eleye etrafında kimlerin olmasını istiyorsan onlar kalır bu senin elinde ama kimse içinde kendini ağlayacak derecede de üzme derim1 aydır neredeyse yalnızım genel olarak evdeyim.
15 gün önce erkek arkadaşımdan ayrıldım Türkiye'ye gelecekti görüşmek istiyordum kirildigim bazı şeyler oldu güçlüyüm ama çok hassasım.
Annemle anlaşamıyoruz narsist biri genel olarak herkese böyle görüşmeye ara verdim biraz telefonumu açık gördüğü anda mesajla yada aramayla sürekli sık sık üst üste arayıp beni yipratici mesajlar atıyor oyuzden yanına gitmedim şuan izindeyim.
Çevremde hiç arkadaşım kalmadi herkesin zor anında yetisirim yardımcı olmaya çalışırım ben sıkışınca yalniz.kaldim beni üzen yıpratan insanlarla arama mesafe koymaya çalışıp hayır demeye çalışıyorum
usttelik evlilikte olmuyor hepsi üst üste beni üzüyor bence içime attığım şeyler bunlar.
Masalahhh evlatlarınaİşte beni ezmiyor artık, ben kurtuldum, darısı oğullarıma
Biri 26, diğeri 23 yaşında, daha babalarına hiç karşılık vermediler
Rekorumu kimse kıramaz dana da neymiş ki benim yazdığımın yanında
Afiyet olsun canım ve geçmiş olsunLenaG yosunlupapatya Mthn83
29 temmuz Pazartesi
Saat 11.00
4 yk yoğurt, yarım seftali, 10 tane kuruyemis karıştırıp üstüne tarçın serptim
14.00
5-6 ince dilim sucuk(kendi yagiyla pisirdim)
Çeyrek somun ekmek
Marul ve domatesten sandviç
1 bardak ayran
Akşama bir sey yemedim. 2-3 tane probisin küçük bisküvilerinden
7-8 tane de craxın peynirli krakerinden yedim. Sekersiz çay içiyorum 3. Bardağımdayim.
Basım dünden beri şiddetli şekilde ağrıyordu. Bugün mide bulantısı da hissettim. Ağrı kesici aldım, yeni toparladim. Suyu yine fazla icemedim bugün. Ama yatmadan önce 2-3 bardak daha içerim. En fazla 1 litre icmisimdir ama takip etmedim.
Sürekli yattığım için spor da yapamadım.
Canım çarpıntın oluyorsa zorlama kendini yavaş yavaş eliptiğini yap o zaten tüm vücuda etki eden bir egzersizSonrasında spor yapıcam diye doyursun istedim, şekerim düşüyor sonra bayılacak gibi oluyorum, ki oldum da bilmiyorum çok çarpıntım oluyor spordan sonra eliptik te sıkıntı olmuyor da tüm vücut egzersiz yapınca kötü oluyorum. Adetim de bir haftadan az kaldı gelecek çok etkiliyor beni
Afiyet olsun canım güzel olmuşSelam kızlar bugünkü menum
Kahvaltı 10.00 bir yumurtadan omlet domates salatalık biber çeyrek gevrek
Akşam 17.00 3 yk pilav 3 yk barbunya salata yarım kase yoğurt
Su 2.5 litre
yosunlupapatya LenaG
Afiyet olsun dün iyi de bugün az olmuşKaptanım dün menüm
Sabah omlet, süzme peynir, 3 zeytin
Öğlen tarhana çorbası
Akşam sac kavurma
Bugün menüm
Sabah yok
Öğle 2 kaşık sac kavurma
Akşam 1 kase tavuk çorbası
Menüler evde ne kaldıysa olarak gitti yarın daha düzenli olur
Afiyet olsun sabah az sonraki öğün de cıss olmuşHayırlı akşamlar
11.00
1salatalık
3 yaprak marul
14.00 - 16.00
4,5 yk kısır
3 dilim kek ara ara yedim
Bir avuç çekirdek
Cay
2lt su
Yarım saat yürüyüş
LenaG ( kötü beslendim piknik yaptık)
Sağol canım yalpalayarak yürümeye başladım işte yarın daha iyi olurumLenaG geçmiş olsun canım. Nasıl oldun.
Kaptanım çok üzüldüm umarım ciddi bir şey değildir. çok geçmiş olsun.iyi akşamlar kızlar
29.07.2024 Pazartesi
Bir menüm yok aslında ayağa kalkıp da bişiler hazırlayamadım acıktıkça anca yavaş yavaş mutfağa gidip bir lokma peynir attım ağzıma ve kahve içti sadece
Akşam da eşim gelip hazırladı geç oldu 20:30 da peynirli,zeytinli ,domatesli kıvırcık salata
Gerçekten çok açım şu anda ama yemeyeceğim belki biraz yoğurt yerim
Su da az oldu 2 lt
Spor yok
yosunlupapatya Mthn83
Afiyet olsun, havalar sıcak suyu az daha arttirabilirsinLenaG Mthn83
29 Temmuz 2024
sabah 09.30
1,5 karabuğday patlağı üzerine 2 yk az zeytinyağlı lor peyniri, domates
öğlen 12.30
4-5 yk yoğurt, 4 yk moms granola, 3 kayısı, tarçın, 4 ceviz
ara 15.30
1,5 salatalık, 1 brezilya cevizi, 3 fındık
ara 17.00
10 badem ve kaju
akşam 19.00
1 köfte, 7 yk zeytinyağlı taze fasulye, 2 yk yoğurt, salata, 1 dilim tahıl ekmeği, 5 çatal kavun (küçüktüler)
2 lt su
biraz yürüyüş yaptım. az sonra azcık leslie yaparım mezdekeyle
Sağol canım biraz daha iyiyim yarın daha iyi olurum inşallahKaptanım çok üzüldüm umarım ciddi bir şey değildir. çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?