Doğru bir gün içindeydi Serapcim1 gün içinde yediyse bende yerim
Vallahi sabah tartıldım baktım 74 leri gördüm 73.00 çıkmıştım salı günü ama salıdan bu yana cozuttum malum ve Leslie falan da yapamadım hiç o yüzden yarın bari 75 çıkmasam diyorum tek başıma takımın kaybetmesine neden olurum bu yüzdeyle çünküDeli gibi yemediğin iyi olmuş canım yarın tartıda yine güzel sonuç alinca iyi ki yememişim diyeceksin eminim
Ne güzel menu8 Mart
7.00 Kahve
11.00 Bir dilim çavdar ekmeği, peynir , üç badem , iki ceviz, bir orta boy muz
17.00 İki servis kaşığı et sote, iki kaşık nohutlu pirinç pilavı , bir bardak ayran
İki litre su
M Minicikfzt
Cordelia
Yemiş gibi yapıp bir kısmını alıp saklasaydın canım, hevesini kırmışsın adamın. Bundan sonra hoşluk yapmazsa ne olacak, kocaları bu konuda küstürmemek lazımBen yemem sen ye benim yerime dedim bir de surat astı 16 kg verdin bi hoşluk olur diye düşündüm dediüzüldüm de öyle yapınca
Doğum gününe kadar hedefim 70in altına da düşmek ama bakalım çok güzel gidiyordum kesin tutar hedefim gözüyle bakıyordum ama şimdi emin degilim kendimden. İnşallah hedeflerimize ulaşırız da rahatça vicdan azabı çekmeden yeriz bu tarz günlerde porsiyon kontrolü sayesindeYaaa insan bi hedef belirleyince o anı sabırsızlıkla bekliyo haklısın:)
Banada geçen hafta bir öğün serbest dedi ama yapamadım :)
İnşallah canım ya bakalım yarın nolcak sonuçTeşekkür ederim kaptanım sen de odemden kurtul inşallah. Ben biraz duraklamadayim ama bunun geçici olduğunu biliyorum.
Yaaa bende bugün kermese gittim sizinki neredeydiMenü bildirmeye geldim M MinicikfztElhan
Kahvaltı
8.30
İki ısırık poğaça, 1 sıkım çiğköfte
Akşam 17.00
1 yumurtadan kaşarlı omlet
3 dilim beyaz ekmek
1 şerbetli kurabiye
2 sıkım çiğköfte
3 adet sarma
21.30
Fındıklı latte
Kermeste deli gibi yemeyi hayal ediyordum ama standı bırakamadığım ve satışa odaklandığım için yemedim( bu yememiş halim yani düşünün)
İki gün sonra gelip tüyo almaya da çalışır bunlar, yiyorum yiyorum kilo almıyorum diye nispet yap bence canımBence de kıskandılar benioh iyi oldu onlara
Urfa da efendimYaaa bende bugün kermese gittim sizinki neredeydi
İstanbulUrfa da efendimsizinki ?
Vayyy çok mantıklıİki gün sonra gelip tüyo almaya da çalışır bunlar, yiyorum yiyorum kilo almıyorum diye nispet yap bence canım
Benim de kaptan olarak halim ortada hiç iyi örnek olamadım ki sizlere biraz da onun suçluluk duygusu var üstümde + gelen kaptan mı olur diyorum kızıyorum kendimeVallahi sabah tartıldım baktım 74 leri gördüm 73.00 çıkmıştım salı günü ama salıdan bu yana cozuttum malum ve Leslie falan da yapamadım hiç o yüzden yarın bari 75 çıkmasam diyorum tek başıma takımın kaybetmesine neden olurum bu yüzdeyle çünkü
İstanbulbı mucize olmuştur belki diye umitlendim
Aşkolsun elhancım biz varız, artı gelen arkadaşlarımızı destekler bombayı patlamadan imha ederizYarın bildirimlerde pimi çekilmiş bir bomba hayal ediyorum. Tükani kapatıp gideriz sanki
Aa yok yapmaz küslük hiçYemiş gibi yapıp bir kısmını alıp saklasaydın canım, hevesini kırmışsın adamın. Bundan sonra hoşluk yapmazsa ne olacak, kocaları bu konuda küstürmemek lazım
Kocaman aminnnn diyorum duana. İnşallah her birimiz bu sayfadan hedeflerimize ulaşıp ayrılırızDoğum gününe kadar hedefim 70in altına da düşmek ama bakalım çok güzel gidiyordum kesin tutar hedefim gözüyle bakıyordum ama şimdi emin degilim kendimden. İnşallah hedeflerimize ulaşırız da rahatça vicdan azabı çekmeden yeriz bu tarz günlerde porsiyon kontrolü sayesinde
Aa hiç öyle düşünme burası her şeyden önce eğlenerek zayıflamaya çalıştığımız samimi bir platform bence yani suçluluk hissedip kendini üzme olabilir bazen psikolojik olarak bile zayıflamak istedikçe vücut ters tepebiliyor yani elinden geleni yapmışsan için rahat olsun. Kazanmak da kaybetmek de var bu işin içinde ucunda ölüm yok ya rahat olBenim de kaptan olarak halim ortada hiç iyi örnek olamadım ki sizlere biraz da onun suçluluk duygusu var üstümde + gelen kaptan mı olur diyorum kızıyorum kendimeelimden geldiğince yemedim spor yaptım ama düzenim çok pis bozuldu sadece regl de değil bebek de mahvetti beni kaç gündür inşallah artıyla bitirmem haftayı da ben sebep olmam asıl kaybetmeye
Çevrendekileri mi farketmiyorsun ?Biraz detay verdim bugün ama kısaca özetleyecek olursam canım, arkadaşlığımız falan yokmuş bizim, ben farketmiyormuşum.
Bana patlıcan kebabı gönder gönlüm olsunBaya da mesafe varmış arada ama olsun gönüller bir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?