Canm benim gençsin bence rabbim sağlık sıhhat versin, bende 40 dayım benimkisi de zor gidiyor yasdan mi diyorum, bazende vücut kitliyor kendini canm koruma altına alıyor tabi bizde de moral bozukluğu oluyor sadece sabrredecegiz bir süre sonra vücut pes ediyor sonra gitsin kilolar yağlar inşallahEvet çok fazla hormon kullandım bırakalı oldu baya ama vücut sanırım hemen eski haline dönmüyo. Bide yaşım geçti ondan mı zorlanıyorum diye düşünüyorum gerçi daha 33’üm ya 33 geç yaş asla sayılmamalı yolun yarısına 2 kalmış olsada
Çok sevindim memnun kalmanaBugün 7.girişim.İlk 4 bitiminde ölçüm yaptı incelme olmuştu.Ama bana iyi geliyor uyku rahat uyuyorum enerjiğim.Bu hafta salıda ölçüm yapıcak.1 ay olucak salı günü.Geriye 16 seans kaldı.
Evet bu yogurtlu nohutlu salatayı yedim akşam yemeği yerine aşırı tok tuttu bayıldım
Afiyet olsun canm bende denemeliyim of nohutu da çok severimEvet bu yogurtlu nohutlu salatayı yedim akşam yemeği yerine aşırı tok tuttu bayıldım
Harıka kesinlikle en güzel yanı doyurucu olmasıAfiyet olsun canm bende denemeliyim of nohutu da çok severim
Afiyet olsun canım bende nohuta bayılırım ama bizde Sbah çarşı ekmeğiyle yenirNe tesadüf bende az önce nohut isladim y mekler için yarın iştahla yiyebirim marul ve yoğurtla
Oh muhteşem yemede yanında yatHarıka kesinlikle en güzel yanı doyurucu olmasıhelede içine biraz dometez karnı bahar ve kapta biber ekleyince
Bende salata çeşitlerine bayılıyorumOh muhteşem yemede yanında yat
Buldukça bendr paylaşırım burdaAh hep böyle güzel şeyler çıksın karşıma
Köfteli kabak muhteşem bisey oluyor Elhanım yanında yogurtla harika bir diyet menüsü oluyorAfiyet olsun tatlım.Kabağı kofteyle zirveye taşımışsin pek havalı, tuttum
Afiyet olsun çok güzel bir tarifEvet bu yogurtlu nohutlu salatayı yedim akşam yemeği yerine aşırı tok tuttu bayıldım
Çok güzel menü Afiyet olsundünkü menümü yazayım 06.03.2024
sabah
İki yumurtadan yulaflı peynirli omlet
Şekersiz çay
Öğle
Dört tane karabuğday patlağı
80 gram dardanel ton balığı
Ara
İki küçük elma
Bir tane küçük muz
Akşam
Sarımsaklı yoğurtlu Brüksel lahanası
Su 2 litre spor yok
Elhan Cordelia M Minicikfzt
Teşekkürler canım takip ederimBuldukça bendr paylaşırım burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?