İkisini de yiyin o zaman ben, Allah bağışlasın canım. Aynı zamanda kolaylıklar diliyorumYok 1 tane 5 yaşında kızım var bide 3 aylık oğlum ikiside tüp bebek :)
Belki ben emziriyorum diyedir bilemiyorum et tavuk pişmiş haliyle 150-200 gr istiyo :)Benimki balığı bile gramla veriyo
Çok etkilenmissin haklısın da, insan nasıl duyarsız kalabilir ki. Vadesi bu kadarmış demek ki, Allah rahmet eylesin günahlarını bağışlasın inşallah.Abi vefat etmis elini tuttum nabzina baktim tanimadigim halde abi gitme nolur gitme dedim gitti
Çookk teşekkür ederimİkisini de yiyin o zaman ben, Allah bağışlasın canım. Aynı zamanda kolaylıklar diliyorum
Ay nasıl güzel görünüyo brokoli ve karnabaharı çok özledim 4. Ayımızda bitsin yicem inşallah gaz sancılarından çok korkuyorum şuan:)Tavsiye ederim çok lezzetli
Karnabahar Mantısı (Bu Lezzete Bayılacaksınız) - Nefis Yemek Tarifleri
Karnabahar Mantısı (Bu Lezzete Bayılacaksınız) Tarifi nasıl yapılır? 8.574 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Resmen mobbing bu, bu kadar işi yapmanı nasıl bekleyebilirler. Kendi asli gorevlerin var sonuçta.düşünmüyorlar asalak gibi yapıştıkları ben varım nasılsa.
Ben de emziriyorum ama yine de gramlı genelde gün içinde 200 Gr veriyo bana da eti balığı vsBelki ben emziriyorum diyedir bilemiyorum et tavuk pişmiş haliyle 150-200 gr istiyo :)
Hastalık , ölüm karşısında çok aciziz.Ebedi hayat inancımız olmasa nasıl dayanirdik bilmiyorum. Şimdiki hayatında rahat huzurlu olsun inşallah Allah rahmet eylesin.
Aminnn cok saolun kizlarHersey bizler için Allah sabır versin sizlere mekanı cennet olsun en kötüsü gözünün önünde eriyip de çaresiz kalabilmek Allah rahmet eylesin
Hepsinin tarzı farklı demek ki:) bu aralar çok zor veriyorum zaten motivasyonum düştü inşallah toparlar vücutBen de emziriyorum ama yine de gramlı genelde gün içinde 200 Gr veriyo bana da eti balığı vs
Toparlar canımHepsinin tarzı farklı demek ki:) bu aralar çok zor veriyorum zaten motivasyonum düştü inşallah toparlar vücut
O kadar kimyon varki içindeAy nasıl güzel görünüyo brokoli ve karnabaharı çok özledim 4. Ayımızda bitsin yicem inşallah gaz sancılarından çok korkuyorum şuan:)
Çok iyi yapmışsın canımYürüyüşe ciktim ben toparlayacagim kendimi saglik calisani olarak dusundum her gun neler goruyorlar. Elimden geleni yaptim icim rahat. Sanirim boyle seyleri yasamam gerekiyor guclenmek icin. İyi ki varsinizkulaklikla muzik, açık hava, yürüyüş
Eki Görüntüle 3397925
Afiyet olsun.Menüm
Sabah 7.30 yumurta peynir domates salatalık zeytin 5 tane
Öğlen Eki Görüntüle 3397916 tavuklu salata
Akşam
Eki Görüntüle 3397917
Karnıbahar mantı
Şu 500 ml.
Yemek öncesi sonrası sıvı kısıtlıyorum
Akşam daha içerim
Gün içinde arada sade soda ve metabolizma çayı yaptım
Elhan Cordelia M Minicikfzt
Ben çok stres yaptım bu sınav yuzunden ondan diye düşünüyorumCanım yüksek ses soğuk stres hepsi tetikliyor. Çocukken çok aglamisligim vardır. Beyinim patlayacak gibi olurdu
Afiyet olsun canım
Hala bebekle ortak beslendiğini düşün yiyeceklerinde. Vitaminleri paylaşıyorsunuz
İçli kete çok güzel yaparım ayıptır söylemesiElhan Mthn83 7 Mart menü
Kahvaltı 12.15 1 yumurta 3 yk yulaf 1 dilim süzme peynir pişirdim arasına hindi füme
Ara kahve karabuğday patlağı 1 tk fıstık ezmesi 1 çk bal
Akşam elticiğim kete yapmış dayanamadım onu yedim akşam 17:30 yanına lor peynir 1 tane yumurta 3,4 tane zeytin çay ve günü kapattım
Su 1,800 şuan
Cordelia 20 dk leslie yaptım
Afiyet şifa olsun7 Mart Menü
7.30 Kahve
10.30 Bir haş. yumurta, bir parça peynir , yeşillik , birer parça havuç ve turp, iki zeytin
12.00 Kahve
17.00 Haş. et , yeşillik
1 litre ödem atıcı su ( ananas kabuğu, limon, tarçın , karanfil, tane karabiber)
Bir litre su
M Minicikfzt
Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?