- 26 Temmuz 2017
- 4.209
- 8.841
- 158
- 31
Allah rahmet eylesin birinin vefatına şahit olmak çok zor haklısın ama yapacak birşey yok canım hepimizin belli bir vakti var bu dünyada Allah mekanını cennet eylesin demekten dua etmekten başka birşey gelmez elimizdenAbi vefat etmis elini tuttum nabzina baktim tanimadigim halde abi gitme nolur gitme dedim gitti
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsunAbi vefat etmis elini tuttum nabzina baktim tanimadigim halde abi gitme nolur gitme dedim gitti
elinden tutarım merak etmeCumartesi teselliye gelirsin artık
Yaslanacak bir omuz. Tutunacak bir dalelinden tutarım merak etme
ne zaman istersen cancağızım, hep buradayımYaslanacak bir omuz. Tutunacak bir dal
Ne ararsan varGeçmiş olsun canım neyin var
8 aylık bebegim var canım benim de diş çıkarıyo iki gecedir sabahlıyorum uykusuzluktan öleceğim artıkNe ararsan varburnum tıkalı boğazım acıyor öksürüyor ve hapşırıyorum ve halsizim ve uçuk çıkarttım ve 2 yaşında kızım var bence son verdiğim ayrıntı her şeyi çok iyi izah ediyor
Daha geçen gün aklıma geldi ne zamandır yemedim keşke diyete başlamadan yeseydim diyeAkşam yemeğinde mantı yapıyorum kaptan menüsü
Harikasın ElhancımBugün kahvaltıda benim de misafirim vardı. Gelirken tahinli, simit , iki farklı poğaça getirmişler yemedigim için çok mutluyum. Kalanları poşetlerken hissettiğim mutlulugu, gururu yedigim hiçbir lezzet veremezdi.
İkimizi de tebrik ediyorum freecim.
Hocanın dedigini yap yaptıgını yapmaAkşam yemeğinde mantı yapıyorum kaptan menüsü
Geçmiş olsun canim.Ne ararsan varburnum tıkalı boğazım acıyor öksürüyor ve hapşırıyorum ve halsizim ve uçuk çıkarttım ve 2 yaşında kızım var bence son verdiğim ayrıntı her şeyi çok iyi izah ediyor
Afiyet olsun Serapcim. İyi gidiyorsun cumartesi eksi gormen ümidiyleMenüm
Öğle:14.00
Resimde.
Akşam 17.00
2 kaşık tavuk ciğeri
2 kaşık domatesli patlıcanli birşey
Midem bulanıyor basım agiriyor sersem gibiyim.
1 bardak süt içtim demin.
Annem kakaolu kek yapmış belki tadına bakarım belki bakmam bilmiyorum.
Spor ve az yememe rağmen tartı da hiç fark göremedim yine modum düştü hayırlısı cumartesine
Elhan Cordelia Mthn83
Beş kase mercimek çorbası niye kuzum
Çok doğru canmKızlar şimdi bir söz okudum onu yazacağım, sebebini falan boşverin. Sadece şu an ki duygularıma tercüman olan bir söz aniden karşıma çıktı, bari buraya yazayım dedim, belki rahatlarım.
"İnsanlar değişmez, farkına varır. Ve artık eskisi gibi olmaz."
Şahanesin kaptanBugün kahvaltıda benim de misafirim vardı. Gelirken tahinli, simit , iki farklı poğaça getirmişler yemedigim için çok mutluyum. Kalanları poşetlerken hissettiğim mutlulugu, gururu yedigim hiçbir lezzet veremezdi.
İkimizi de tebrik ediyorum freecim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?