- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Hazal Kaya ali atayda mi izledinDün bı video vardı. Lohusalıkta kadınların yaşadığı hormonal dalgalanmaları aynı oranda erkeklerde yaşıyormuş
Kadın diyorki benim dikislerim var. Vücudum evrime geçmiş filan adam oturduğu yerde aynı hormonal dalgalanmayi yasiyor diyor
Benim 8-9 senedir hem WhatsApp hem yüz yüze görüştüğüm dostlarım var burada. Sosyal hayattan çok daha farklı burasıBu aralar kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki eşim işten dolayı pek eve gelemiyo geldiğinde de çocuklardan bitap düşmüş oluyorum uyuyorum benim çocuklarım tüp bebek 2017’de tüp bebek serüvenine paylaşırken kk’da çok aktiftim harika dostluklar edindim sürekli konuştuk derleştik sonra çocuklar olunca ara verdim şimdi geri döndüm bu forum bana hep iyi gelmiştir
Kim olduğunu bilmiyorum desemHazal Kaya ali atayda mi izledin
Ahaha İbrahim kız aşkı memnu nihal, adam da Leyla ile mecnun mecnun:)Kim olduğunu bilmiyorum desem
Çok ünlüleri tanımıyorum
Senin günahını eritiyorumçok şükür iyi gidiyor canım, azıcık yemelere verdim kendimi ama bi haftalık kısa bir mola gözüyle bakıyorum
sen de ne var ne yok kuzum, nasılsın
3 tel saçım varBen kahvaltımı ettim hazırlandım yürüyerek kuaförüme geldim diplerimi boyattırıyorum.Ramazanın son haftası gel komple yaparız dedi.Dün tırnak vb.gelmistim.Bugünde fön vb.yaptırırım.
Tartıda eksi görünce kendime bakım ödülü verdimBuradanda Andulasyona girmeye gidicem.Akşama Nöbetteyim
Ödüller sadece yemek ödülü değildir
Eksi gördükçe kendinize buna benzer ödüller verin
Meme başı silikonu kullanmayı düşün canımYok benim oğlum daha 3 aylık ama boyatıcam:)
İki gündür meme reddi yaşıyoruz doğru düzgün emmiyo biberon emzik zaten almıyo çok huzursuz ağlıyo uğraşıp duruyorum valla
Maşallah bir yıldız doğuyorKızlar kızlaarr
Misafirim var onlara kuru pasta koydum ve bennnnn
Muzun üzerine kakao döktüm onu yiyorum
Allahımm bu nasıl bir azimdir Yarabbi alemin
zorunda değilim çnkü ben sekreter değilim canım muhasebe/finans ve ik bende zaten . bunu sekreter alıp yaptırmak zorundalarKıyamam yaa, ne bu böyle, bir zahmet koydukları şeyin yerini de biliversinler. Takip işi çok yorucu gerçekten, kimin ne yaptığını sürekli gözlemlemek zorundasın böyle, Allah kolaylık versin canım.
Maşallah 41 kereKızlar kızlaarr
Misafirim var onlara kuru pasta koydum ve bennnnn
Muzun üzerine kakao döktüm onu yiyorum
Allahımm bu nasıl bir azimdir Yarabbi alemin
40 dkBugün iyiyim iyi olacagim diyorum
Dukkanin onunde kamyonet durdu adam indi atti kendini yere... Kalp krizi... Kalp masaji falan filan ambulansi ara gelmesi 40 dk surdu. Elektroşok falan yaptilar goturduler ama sanmiyorum adam gitmistir... Benim mide yine pert çok kötü oldum
Yapma ya rabbim şifasını versin tühBugün iyiyim iyi olacagim diyorum
Dukkanin onunde kamyonet durdu adam indi atti kendini yere... Kalp krizi... Kalp masaji falan filan ambulansi ara gelmesi 40 dk surdu. Elektroşok falan yaptilar goturduler ama sanmiyorum adam gitmistir... Benim mide yine pert çok kötü oldum
Bir ay böyle idare edebilsem efsane kilo veririm yaa. İnşallahMaşallah bir yıldız doğuyor
Teşekkürler cağnımMaşallah 41 kere
Ayy demeBugün iyiyim iyi olacagim diyorum
Zeytinyağı kısmını düşünmemiştim canım. Ben genelde nerdeyse yok denecek kadar az koyduğum için aklıma gelmedi.Teşekkürler canm evet çok doğru,ah ya bizde zeytinyağı dolduruyoz baya baya
Sorma... Bir de oglumun bebeklik yastigi hep benimle boyle dukkan onune gunesleneyim diye ciktigimda ona oturuyorum40 dkne diyim bilemedim çok acil işin yoksa uzaklaş istersen mesela bugün erken çık biraz dolan…inşallah iyidir adamcağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?