- 5 Ekim 2020
- 13.425
- 36.036
- 548
- 36
Teşekkür ederimKore hanimlari hep gozlemimde temiz beslenme spor bol su ve yuz yogasi
Teşekkür ederim
Cok teşekkürlerarkadaslarim icin surec tam tersi isledi incecik hatunlardi.. bana az zorbalik yapmadilar uzulemiyorum
Evet tabikie vitamini cinko magnezyum.
Cildi icten beslemek mesele...
Sinitzeli yerken genelde ustundeki galetalari tirtiklayip ayiriyorum yagi vs hep orada cunku bir daha denk gelirse sende dene
Ah canım ilk başlarda bende de oluyordu kaçamak yapıyordum ama söylemiyordumGrubumuzun en balıketlisiyim111.7 ile bugün başladım. Şimdi gidersem onunla kalmam diye riske atmak istemiyorum. Briaz hastayım onun etkisiyle yemek yeme arzum var aslında aç değilim sanırım duygusal açlık bu yaşadığım. Suya vurdum kendimi.
Evet yapiyorum hepsinifiltre kahve kalintilarini kavanozda hindistan cevizi yagi ile karistiriyorum o donuyor scrup olarak kullaniyorum vucutta oneririm hem nemleniyorsun süper
Cem Özkök izleyemiyorum bile cok gereksiz seyler pesinde beni yordugu icin engelledim gormeyim diyeAaa muhteşem. Sen gerçekten kendini bulmuşsunadeta Cem Özkük ün kadın versiyonusun şuan gözümde valla ne yalan söyleyeyim muhteşem bir öneri ama bende onu yapacak istek sanki yok şuan. Biraz kilo vermem lazım onlar için. Bu yanlış biliyorum ama hissim bu yönde
Aslında hareketli birisiyim canım ama bugün hava soğuktu onun mu etkisi oldu anlamadım. İki gündür de okul yanmiyordu okulda diğer günlere göre biraz soğuktu.Canim kaptanim sezeryan kolay birsey degil kendine zaman tani cok yorma. Biliyor musun ben de cok iyiyim havasina girip hemen ayaklanmistim ne kötü etmisim...18 sene gecmesine ragmen hala ara ara bir sızı hissederimlutfen dikkat et
Eline sağlık hocam. Liste geneli bu hafta verilmiş gibi hepTRANSFER SONRASI PAZARTESİ KİLO KONTROL TARTI BİLDİRİMLERİMİZ
Masterfit Yarışması 99. Etap 05.01 08.01 Fark Yüzde Kırmızı Takım sibel_84 KAPTAN 72.3 71.95 -0.35 0.48 Leyl35 TRANSFER 59.5 59.9 +0.4 @Lavinia_98 73.3 73.55 +0.25 @serap911 80.0 80.0 0 @Margaret Hale 72.3 72.6 +0.3 Ellssa 70.8 71.0 +0.2 @deli bir dombili 65.1 64.7 -0.4 @ZincirKirma 82.4 X Cordelia 83.55 83.1 -0.45 @zeyneppk 79.8 79.8 0 @s i d e l y a 67.25 68.8 +1.55 @Mthn83 77.6 77.2 -0.4 @Tesnim1903 73.3 X @aysenurt3991 80.65 81.0 +0.35 @badem000 72.9 72.9 0 @Beth18 62.6 63.6 +1.0 @Papatyamaviss 72.85 72.2 -0.65 @aypare ackerman 62.1 61.85 -0.25 Mavi Takım @Jasminium84 61.5 61.0 -0.5 0.81 @gezegenfeza TRANSFER 74.0 72.6 -1.4 @Ceeeeeeeeeeee 66.2 65.85 -0.35 @menekse_kokusu 64.2 64.4 +0.2 Busra196 73.8 73.6 -0.2 Elhan 70.2 69.7 -0.5 @fesang 71.25 69.75 -1.5 succulentaski 61.2 61.4 +0.2 @Ruveyda- 59.7 59.4 -0.3 @TemelinSafinazi 63.4 62.9 -0.5 @BLUEDENIZ 77.0 76.1 -0.9 @Elagozlu 60.7 60.9 +0.2 @pastelfit 61.7 61.6 -0.1 @FitVenus 62.0 61.9 -0.1 @WunderLost 74.15 73.75 -0.4 @arwengsd 64.45 62.75 -1.7 @inci-zehram 71.3 70.7 -0.6 sara_28 106.5 106.5 0 HAZIRLIK @Aomine Daiki 68.65 68.05 -0.6 @Tutku44 84.3 83.9 -0.4 E Esmusum 75.4 X @Meryem1306 88.1 X @yazarhanim35 İlk 82.0 ffestinalente ilk 111.7 @60kiloyum 89.9 89.1 -0.8
Yok canım. Birazı iple birazı ipsiz çocuklarla zipladik durduk.İple mi yapıyorsun ayrıcasen zıplama tatlım ne olur
Herşeyi kendin içim yap. Ben kendimi seviyorum . Vücudumuda seviyorum sağlığım benim için çok önemli. Kendim için kilo vermem gerek de. Senin motiveye ihtiyacın var . Motive çok önemli . Ben başarırım de, burdan da seni motive edelim başarırsınAaa muhteşem. Sen gerçekten kendini bulmuşsunadeta Cem Özkük ün kadın versiyonusun şuan gözümde valla ne yalan söyleyeyim muhteşem bir öneri ama bende onu yapacak istek sanki yok şuan. Biraz kilo vermem lazım onlar için. Bu yanlış biliyorum ama hissim bu yönde
Ah canım ilk başlarda bende de oluyordu kaçamak yapıyordum ama söylemiyordum.söyleyince kızıyorlardı Çok spor yapıp dengeliyordum . İlk 1 ay çok zorlandım ama sonra alışıyor vücud. Allah irade versin hepimize cidden zor kolay bir iş yapıyoruz . Kendine cici bak
Herşeyi kendin içim yap. Ben kendimi seviyorum . Vücudumuda seviyorum sağlığım benim için çok önemli. Kendim için kilo vermem gerek de. Senin motiveye ihtiyacın var . Motive çok önemli . Ben başarırım de, burdan da seni motive edelim başarırsın
Cem Özkök izleyemiyorum bile cok gereksiz seyler pesinde beni yordugu icin engelledim gormeyim diyevallahi oyle değilim herseyi en kestirme en kolaydan yapmaya calisirim. Sabir gerektiren birseyse kısa hedeflerle eglenceli hale getirerek tamamlarim yoksa ben tezcanli sabirsiz dağınık maymun istahli bir koç burcuyum ve senin hissini anliyorum bi 5 kilo versen havaya girersin
Benim tiroidlerim çok yavaş çalışıyordu canım sonra kanserde bir tarafını aldırdım . Diğer taraftada çıktı . Pes etmek yok. Tiroidlerim az çalışmasına rağöen ben vermişsen aen hayli hayli verirsinsporla dengelemişsin sen ama o kaçamak değil ki göz hakkı onu yemeseydin o sporu yapmayacaktın ne kar ne zarar. Tutmaya çalışıyorum kendimi ama bakalım nasip
İradeyle başa çıkmak gerçekten zorlu bir yolculuk
Teşekkür ederim kaptanımSabah kahvaltısi efsane, öğle çok güzel, akşam da muhteşemmmmmSu hakeza spor da var. Afiyet olsun bitanem Cumaya kadar bu güzellikler artsın devam etsin inşallah.
Fotomu gormedin mi iste 90-95 kilo idim... Hicbir besini kendin icin ulasilmaz ve birdaha yiyemeyecek kategoriye koyma. Ben bunu istedigim zaman yiyebilirim sadece su an tercihim degil. Bir de kendine 5-10 kilo verdiginde olacak bir giysi almani oneririm.. uzun hedef değil kısa hedeflerle ilerle. Ben hep boyle yaptim. Arkadasimda yoktu destek olacak,yazacagim vs... Bura da bizler variz hep paylasTeşekkür ederiim
Bilmiyorum bu kilolara çıktınız mı ama bende sonradan çıktım birkaç sağlık sorunu, düzensiz hayat, dışarıdan beslenme derken. Kendini sevmek ya da sevmemek değil de insana inanılmaz bir ağırlık veriyor. Birşey yapacakken önce insan yorulur muyum acaba diye düşünüyor şahsen ben öyle düşünüyorumo sebeple öneriyi değerlendirmek içimden gelmedi yorulurum çünkü
Dedin dedin de depresyonum anlamama engel olduBen sana gitme kopma dedim. Sonra tombalak olarak geri dönersin dedim. Demedim mi?
Benim tiroidlerim çok yavaş çalışıyordu canım sonra kanserde bir tarafını aldırdım . Diğer taraftada çıktı . Pes etmek yok. Tiroidlerim az çalışmasına rağöen ben vermişsen aen hayli hayli verirsin
İlk başlarda sadece yürüyüş yapsan bile veriyorsun . Kendini motive edecek birşeyler bul. Mesela benCordelia spor yapınca hırs yaptım onu rakibim bildim . Kendime onu örnek aldım bir taraftan. O benim spor idolüm. Beni motive etti . Allah razı olsun . Motive çok önemli onun ve ekip arkadaşlarımın sayesinde verdim . Şimdi yine sizlerin sayesinde vereceğim inşaAllah
90 kiloları gördüm daha fazlaya çıkmadan zaten verdim . İnanmazsın belki ama çom yürüyordum ayaklarımın altı acıyordu. Yürüyüş yarışmaları oluyordu. Çok yürüyordum o zaman. Takımım için başarmam lazım diyordum . Benim bacaklarım incedir gövdemdedir bütün kilo göbeğim falan . Yorulmadan birşey olmuyor bir anda değil yavaş yavaş başla .Teşekkür ederiim
Bilmiyorum bu kilolara çıktınız mı ama bende sonradan çıktım birkaç sağlık sorunu, düzensiz hayat, dışarıdan beslenme derken. Kendini sevmek ya da sevmemek değil de insana inanılmaz bir ağırlık veriyor. Birşey yapacakken önce insan yorulur muyum acaba diye düşünüyor şahsen ben öyle düşünüyorumo sebeple öneriyi değerlendirmek içimden gelmedi yorulurum çünkü
Ah o yarismalarin bana 40 bin adım attirmisligi var90 kiloları gördüm daha fazlaya çıkmadan zaten verdim . İnanmazsın belki ama çom yürüyordum ayaklarımın altı acıyordu. Yürüyüş yarışmaları oluyordu. Çok yürüyordum o zaman. Takımım için başarmam lazım diyordum . Benim bacaklarım incedir gövdemdedir bütün kilo göbeğim falan . Yorulmadan birşey olmuyor bir anda değil yavaş yavaş başla .
90 kiloları gördüm daha fazlaya çıkmadan zaten verdim . İnanmazsın belki ama çom yürüyordum ayaklarımın altı acıyordu. Yürüyüş yarışmaları oluyordu. Çok yürüyordum o zaman. Takımım için başarmam lazım diyordum . Benim bacaklarım incedir gövdemdedir bütün kilo göbeğim falan . Yorulmadan birşey olmuyor bir anda değil yavaş yavaş başla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?