Dünkü heyecanım yok yorgunluktan sanırım.Afiyet olsun canımMenün çok güzel. Adım da öyle. Kolik için tavsiyemi biliyorsun.
Seni üzgün , bitkin görmeyeyimÇabuk iyliles eboşum.
Dünkü heyecanım yok yorgunluktan sanırım.
Bu arada yemekten sonra eşim irmik helvası istedi
Nayır nolamaz
Fotomu gormedin mi iste 90-95 kilo idim... Hicbir besini kendin icin ulasilmaz ve birdaha yiyemeyecek kategoriye koyma. Ben bunu istedigim zaman yiyebilirim sadece su an tercihim degil. Bir de kendine 5-10 kilo verdiginde olacak bir giysi almani oneririm.. uzun hedef değil kısa hedeflerle ilerle. Ben hep boyle yaptim. Arkadasimda yoktu destek olacak,yazacagim vs... Bura da bizler variz hep paylas
08.01.2024
Kahvaltı 11:00
1 tabak yeşillik (kuzu kulağı tere roka minik turp)
1 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmek
1 küçük kase haşlanmış brokoli
15:00 1 kivi 1 elma 1 mandalina
18:00 akşam 2 parça tavuk ızgara
1 kase tarhana çorbası
1 kase brokoli salatası
23:00 1 fincan Türk kahvesi
2 litre su
Adım 6165 - 616 puan
Elhan Cordelia Jasminium84
Sağol canımMuhteşem bir gün olmuş
Ne yiyeceğimi bilmediğim bir gün kullanmak üzere ss aldım
Sağol canımÇok iyi yapmışsın fikir olur canım bazen insan ne yiyeceğini bilemiyor kurtarıcı olur bu şekilde
O zaman niye sinitzel yiyoruz beybi?Teşekkür ederimKore hanimlari hep gozlemimde temiz beslenme spor bol su ve yuz yogasi
Teşekkür ederim
Cok teşekkürlerarkadaslarim icin surec tam tersi isledi incecik hatunlardi.. bana az zorbalik yapmadilar uzulemiyorum
Evet tabikie vitamini cinko magnezyum.
Cildi icten beslemek mesele...
Sinitzeli yerken genelde ustundeki galetalari tirtiklayip ayiriyorum yagi vs hep orada cunku bir daha denk gelirse sende dene
KesinlikleKesinlikle yemek yapmaktan daha zor ne yiyeceğini bulmak. Birde bulayım derken yemem yapma arzunun yokolması yok mu? Sonra duvarlar bana ben duvarlara bakıyorum hdjdk
Kesinlikleyemek sayfamızda var bizim oradan da fikir alabilirsin canım
Yarin sinitzel yicem canim cektiO zaman niye sinitzel yiyoruz beybi?
Aaa nerde
Gömü buldum sanırsın öyle bir sevinç içerisindeyim
Geçmiş olsun canımHayırlı akşamlar bende sadece cuma paylaşıyoz sandım haftaya düzene girer inşallah çocuklar hasta onlarla ilgilenmekten dikkat edemedim siteyede giremedim inşallah yarınan sonra daha düzenli ilerlerim
Yarin sinitzel yicem canim cekti
Geç kaldınYarin sinitzel yicem canim cekti
Kızlar kopyalayamadım sayfayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?