Simdi kilo artsa beninajan sanacaklar,eksi gelmek şart olduTeşekkürler canım
Teşekkürler spor kraliçem
Yaa o kadar eminim ki cuma günü eksi geleceğinekeşke sadece karşı takımdan birini alabilsek de kimseyi vermesek
Güzel canım afiyet olsunsuyunu azıcık artırırsan şahane olur
Gayet güzel kuzum afiyet olsun
Süpersin, afiyet olsun canımsu ne kadar?
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Zaten canımdan can gitti resmen, geri alıp @gezegenfeza da bende kalsa olmuyor mu
Afiyet olsun canımm çok güzel, yarasın bebişimize
İçim açıldı ne kadar güzellerSevgili kaptanimCordelia
8 Ocak spor puanim 1400
Yesilliklerimi kirmizi havuclarimi da aldim geldim yıkadım yarin daha mis tertemiz olacak
Eki Görüntüle 3366027 Eki Görüntüle 3366029
Kaptanim cok guzel olmus bol eksiler getirsinBende menümü yazayım. Uykusuzluk başa bela. Belki yatarım bu gece.
Kahvaltı
Sebzeli mantarlı sote
2 dilim ekmek
Ara öğün
2 mandalina+1 küçük kutu kefir
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Akşam
1 lahmacun
Bolca salata
Ara öğün
Dukan+5 badem
Elhan Jasminium84
Maşallah canımmŞu severim masaallah Sormaya bile gerek yok İçme desen sıkıntı kaptanım Yesilcay da var günde 2- 3 Sade kahve 2
Ben de 60 la öyle hissettim Cok uzun zaman görmeyince galiba 60 lariBenim boy da 160
Şöyle doygun oldugumda 55 lerde olayim yeter
Daha once 54.5 u gordum gayet dinc ve fittim tabi yuruyus koşu tabata yapiyordum
Ayyy evet oyle oluyooor ben daha once 59 larda artik tamamim yaa falan diyordum sonra eksildikce bunye o kiloya adapte oldukca su an oldugum kilo yük gelmeye basladiBen de 60 la öyle hissettim Cok uzun zaman görmeyince galiba 60 lari
Teşekkür ederim canım benim. Hepimize gelsin bol eksiler inşallah. Bende de bu çay var ama uykusuzluk benden kaynaklı değil ufakliktan kaynaklı inşallah rahat uyur.Kaptanim cok guzel olmus bol eksiler getirsin
Uykusuzluk bende de hakim dün gece 3 te uyuyup 7 de kalktim bana hic yeterli degil, dönüp duruyorum yatakta... Bu gece rahat uyuruz insallahşu caydan icecegim bakalim
Kim sanacak zaten ajansınSimdi kilo artsa beninajan sanacaklar,eksi gelmek şart oldu
Sana eşlik ederdim canım ama dikislerim ağrıdı.
Şunu yapıp geliyorum. Mavisler çayla kek ne giderdi şimdi️
Kırmızılar
Aaa o yönü gozumden kacmis afedersinTeşekkür ederim canım benim. Hepimize gelsin bol eksiler inşallah. Bende de bu çay var ama uykusuzluk benden kaynaklı değil ufakliktan kaynaklı inşallah rahat uyur.
Geçmiş olsun canım. Aman dikkat etSana eşlik ederdim canım ama dikislerim ağrıdı.
Tüm gün hastanedeydim abla şimdi geçti telefon elimeLavinia_98
@Tesnim1903
@Papatyamaviss
@succulentaski
@WunderLost
@arwengsd
@Nergis 35
@Meryem1306
Ellssa
@sara_28
@ZincirKirma
@Esmusum
Arkadaşlar pazartesi bildirimleriniz yapılmamış.
Neden ne oldu canım?Tüm gün hastanedeydim abla şimdi geçti telefon elime
+250 niye artı geldi bilmiyorum aç yattım birde dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?