Ben ekşi maya tadını seviyorum e hadi alalım mademekşimayalı olduğu için azcık mayhoştur ama normal bu. o sorun değil benim için. dikkatimi çeken çok incecik olması. boyutu da büyük. avantajlı yani. yarısıyla bile yumurtalı peynirli marullu falan dürüm yapılır.
ben dün biraz inceledim. çeşitleri var: arpalı, yulaflı, çavdarlı, tam buğdaylı vs.
ben haftaiçi sipariş vericem. çünkü yılbaşından sonra evden götüreceğim yemekleri.Ben ekşi maya tadını seviyorum e hadi alalım madem
Afiyet olsun canımAile sofrasinda hersey bozuluyor diyenler mi vardi sankiher şey sizin elinizde kimse zorla yedirmiyor börekler,gevrekler,boyozlar arasindan alninin akiyla siyrilan benim kahvalti tabagim yumurtayı 2 yaptim kivami guzeldi
Eki Görüntüle 3357403
Limon varsa hiç düşünme bademim. Kabuklu olarak iyice yika. Sonra dilimler halinde suya at. Kediyle ilgilenmekten vakit bulup yapamadım. Ama yapicim inşallah
Olabilir kuzum. Bilim ne diyorsa haklılık payı var.Hi hi benben uzun aclik yaparsam artı çikiyorum.vucut strese girip Kortizol uretip ödem mi oluyormus neymis,ictigin suyu tutuyormus
Senin aldığından alırım canım, buzluk kara ekmek dolu Bi sürü de wasam var ama sorun değil yolum uzunben haftaiçi sipariş vericem. çünkü yılbaşından sonra evden götüreceğim yemekleri.
sen hangisinden sipariş vereceksin? ben de tam şimdi onlara bakıyordum.
OluyorNasıl oluyorki öyle
Ne güzel bir haber.Günaydın herkese mutlu pazarlar korktum gibi olmadı şükür kaptanım -100 gr ile başlıyorum yılbaşı hedefi yalan olsada biraz en azından artı gelmedim 1 hafta mola gibi düşünüp yola devam edeceğim
Elhan
Eki Görüntüle 3357388
Teşekkür ediyorum kaptanellam hoşbuldum inşallah beraber bol eksili bir yılbaşı öncesi olsun inşallahNe güzel bir haber.
Tekrar aramıza hoş geldin dombilicim.
Ben de bir parça simit yedim ama gözüm kaldıHepsi sizin simit benim olsun
Kopyalayıp cevaplayacaksin canımtabiki :) form dediginiz sorular var onları yanıtlayıp buraya yazacagım degil mi yoksa ayrı bir link vs mi var uygulamayı cok kullanmayı bilmiyorum da
Nasıl Şakircik iyi mi?Limon varsa hiç düşünme bademim. Kabuklu olarak iyice yika. Sonra dilimler halinde suya at. Kediyle ilgilenmekten vakit bulup yapamadım. Ama yapicim inşallah
Hoş geldiniz Serap HanımMerhabalar ben yeniyimde grubunuza katılabilir miyim
O kadar huzurlu , mutlu ki kuzum.Nasıl Şakircik iyi mi?
Çok özlemiştim seni hastalıklar peş peşe geldi bu hafta . İyilestiniz ya varsın yılbaşı hedefi sonraya kalsın.Teşekkür ediyorum kaptanellam hoşbuldum inşallah beraber bol eksili bir yılbaşı öncesi olsun inşallah
O kadar huzurlu , mutlu ki kuzum.Tabi bizi de mutlu etti.
Uyuyor şimdi.
Senin misafirin var tabi normalLimon varsa hiç düşünme bademim. Kabuklu olarak iyice yika. Sonra dilimler halinde suya at. Kediyle ilgilenmekten vakit bulup yapamadım. Ama yapicim inşallah
Tamamdır ElhanımKaldığımız yerden devam ederiz bitanemSen bir çay koy . Yeniden başlıyoruz
Yarın akşam menü , pazartesi tartı fotoğrafı
Tozunu attırırız yine buraların cordeliamHer zaman canım. Haydi gel kimse spor yapmıyor azcık canlansın buralar
ADINIZ: serapKopyalayıp cevaplayacaksin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?