Labneli yemek yapılıyor ama once editöre yazmaniz gerekiyorNe yarismasi var suan da? Bakamadim henuz
Aman hasta olma.dikkatli ol.
sagolun canlarGeçmiş olsun canım
Tutar tutar.Maydanozum limonum var ama brokoli bulamadim pazarda. Karnabaharim var ama yerini tutar mi bilmem.
Öndeysek ben yapmayimHenüz bugünkü listeleri yapmadım canım yapayım bildireceğim.
Teşekkür ederim canımSağol canım
Geçmiş olsun canım kolay atlatırsın inşallah
Ben hiç yemek bölümüne bakmiyorum :))Bildirim geliyor canim oy vermeyi unutma
Pro uyelik kazanma sansin olabilir:))
Bundan sonra katılmayacağız zaten diger yemeklere oy verirsin
+1Ben hiç yemek bölümüne bakmiyorum :))
Bide tadina bakmadığın biseye oy vermek adaletsizlik geliyor
Kutsal Kabagi unutmuşsunKırmızı takım, Mavi takım herkes nerede?
Yarın için hazırlıklar tamam mı maydanoz limon brokoli dolaplaramızda var mı?
Çılgın cumaya hazır mıyız?
Brokoli ben dün yedimKırmızı takım, Mavi takım herkes nerede?
Yarın için hazırlıklar tamam mı maydanoz limon brokoli dolaplaramızda var mı?
Çılgın cumaya hazır mıyız?
Poğaça yapan mi kadın oluyormuş görümcen de bir alem
Geçen benim görümcem de geldi sordum ne pişireceksin mantı dedi eşimde o abla o zaman sendeyim dedi . Ben hazır aldım Türk bakkalından dedi aman hazır mı benim karım daha güzel yapıyor dedi. Sen niye yapmıyorsun yapsana . He senin karın ancak size yapıyor apartman kokuyor ben öyle yapmıyorum yapınca herkese veriyorum dedim . Oldu abla dedim her yaptığımı apartmana versem ben mutfaktan çıkamam günahtır dedi kokuyor mantı kokuyor börek kokuyor gözleme kokuyor Allah Allah dedim nasıl kokusunu alıyorsunuz ben mutfakta alamıyorum onların kokusunu .Yok pogaca icin degil genel olarak herseyin en iyisini o yapar
Merak etme 182 adımdayım . Sözünü dinledim yattım uyudum . Daha yatar mıyımGeçmis olsun uyu uyu adimda atma bugün
Linkini göndersene hayrına bir el atayım bir dahakine haber verin bana özelden yada burdan çatlıyorum ya. Tüh nasıl kaçırdım ben yaDemek ki kkyi iyi tanıyorum çoğu bu şekil sunum seviyor sade sunumlara oy gelmiyor. Şok olunacak ne var onu anlamadım Gold en iyi gösteren örtü her zaman mavidirteşekkür ederim
Allah ım şifa versin tez zamanda iyileş inşaallahZipzip-
@Filiz16
Cordelia
@madamhd
Kızlaaaar özür dilerim pazartesi nöbetteydim kendimi iyi hissetmeyince kendimden test aldım pozitif çıktım yatıyorum yatak döşek bu gün biraz rahatlamaya başladım gibi bi kez daha atlatmıştım ama bu kadar kötü değildim şansa eşim de görevdeydi bu gün mecburen çocuklara bakmak için döndü. Gelemediğim ve haber veremediğim için lütfen affınıza sığınıyorum
Ne aşısı oldun canımm.Teşekkür ederim canım amin inşallah 3 doz aşılı olduğum ve bir kez daha atlattığım yani 4 kez antikorlandım ona rağmen zor geçiriyorum...
Bende mi katılsam diyom ama sunumlar korkutuyorYilda 1 katiliyroim zaten katilmam canim
Ne alaka yahu herkese bildirim gidiyor oy vermek bizim elimizde ben de gözüme en lezzetli gelen 2 ürüne oy verdim kim aksini düşünüyorsa çok büyük haksızlık ediyordurTakimdakiler oy veriyormuş bize haksizlik oluyormuş
Sunum icin arastirma yapmak :))Bende mi katılsam diyom ama sunumlar korkutuyor
Geçmiş olsun canımMidem bulanıyor hastayımbir aydirda soğuk algınlığı of of birde siğil sorunu var
Neyse bu konuyu kapatalım artikNe alaka yahu herkese bildirim gidiyor oy vermek bizim elimizde ben de gözüme en lezzetli gelen 2 ürüne oy verdim kim aksini düşünüyorsa çok büyük haksızlık ediyordur
Sagol kuzumÇok geçmiş olsun tatlım
Valla zor o iş ve hiç ugraşamam en güzeli tariif almakSunum icin arastirma yapmak :))
Peki birinci olunca ödül veriyorlarmıVatana Millete Hayırlı Uğurlu Olsun canım ben şok oldum zatın sormatebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?