Bugün yüzüm yokMenüleri teftiş tatlım.
Ne izliyonYeşil çay eşliğinde dizi izleme
Kızlarım rahatsızGeçmiş olsun canım ne oldu ?
OğlaklarHangi burç gidecekmiş
Zaten her sabah gelip giydiriyorlar, hem biraz gevşediler hemde 9 kilo gitti kaptanım, giymesi daha kolaylaştı.Tek başına giyilecek gibi değil
Rabbim yardım etsin canım, nasıl geçti?Ben halsizim giremedim buraya. Bugün hoşgörün beni lütfen.
10:00
1 elma
12:00
1 kocaman kase salata
17:00
2 kaşık kabak yemeği
Elhan
Açlık sonrası menüsü, olması gereken buGeçmiş olsun canım.Menü çok güzel ama sen iyi hissetmiyorsun üzüldüm.
Ben de oğlağımOğlaklar
Kimisi örgü kimisi temizlik bende mutfağı severim. Vaktim olsa da pişirsem. Severek yaparım. Elimden gelse tüm binaya yaparım hep çok az görünür gözümeBende çok bakarım, bazılarını yapacağım diye not ederim, sonuç= yapamam
YidimAhh kıyamam
Sağım solum önüm arkam sobe
Yidin mi de bakiim
Oy torpaamHimm onları sabah kalkmadan giymen gerek biliyorsun demi. Anlatmışlardır.
Arada değişmek gerekiyor lastikleri zamanla gevsiyor. Dizlerine dikkat et ablam
Napalim abla yuvarlanıp gidiyoz iste
Yok burada yaşıyoruz sadece
CenneteBen de oğlağımnere gidiyoz kız valizimi toplıyım
Bugün şansın yok bebeğimÇok güzel bir gün olmuştu oysa ki.gezegenfeza yi yenecektim. Vurcam kırbacı diye hava yapacaktım
Kaç saat lesli paklar beni acaba
Giydirmeye yardımcılar geliyor her sabahGöğüs altına kadar giyinmek de zor be kuzum Allah yardımcın olsun bu varis çorabı gibi bir çorap mı Allah şifa versin inşallah
Tam kaptan menüsü halsizlik neşen canım yediklerin az mı acaba
Keşke öyle bir güzellik olsa ne iyi olur demi
Mesajların sonuna gelebilirsem menü yazacağımne ediyonuz bacılar.
O zaman fifti fifti olabilir3mil lesli ve Tiffany rothy egzersizi yaptım
Bı yerlerim ağrıyor
Kankişim hangi diziyi izliyorYeşil çay eşliğinde dizi izleme
Benim üst kata taşınsaydın keşkeKimisi örgü kimisi temizlik bende mutfağı severim. Vaktim olsa da pişirsem. Severek yaparım. Elimden gelse tüm binaya yaparım hep çok az görünür gözüme
Yidim
Teşekkürler canım.. dışarıda yemekteydik aslında çok sevdiğim mezeler vardı çiğ köfte vs.. Bu kadarla ucuz atlattımÇok güzel tatlım
Birkaç çatal patatesi görünce nasıl rahatladim sorma menekşem
Afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?