Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

amin canım az önce okudum: ABD li bazı senatörler Çin'de başlayan bu esrarengiz hastalıktan dolayı uçuş yasağı getirilmesini teklif etmişler. demek ki yavaş yavaş duyuluyor
evet kızlar son dakika haberi: DSÖ Çin'de hızla yayılan yeni salgına karşı tün dünya ülkelerini uyardı

Waow süpersin sabahtan bu şekilde olman cok iyi en iyi spor sabah yapılan spor gün boyu yağ yakacaksın ne güzel üstüne birde soda kahve iç tamamdir
Bana.en güzel yürüyüşü Sabah erken saatte aç karnına hızlı tempoda 1 saat iyi geliyor gün içindeki yürüyüşler normal tempo oluyor
salgındı, aşılardı, ekonomik krizdi, göçmenlerdi, savaşlardı derken tüm insanlık olarak tükenmişlik sendromu yaşıyoruz resmen
Ayy birde bu çıktı canim gerçekten artık insanların yüzü hiç gülmüyor birde bu yapılan aşı larin yan etkileri çıkmaya başladı bağışıklığı yüksek tutmak lazım Allah korusun herkesi

Tamamdır öyle yapayım ben de

Günaydın casmin

evet kızlar son dakika haberi: DSÖ Çin'de hızla yayılan yeni salgına karşı tün dünya ülkelerini uyardı
Offfff

yavaş yavaş detayları açıklıyorlar. beyaz akciğer sendromuymuş. en çok çocukları etkiliyormuş.
Rabbim korusun evlatlarımızı

aynen öyle

Afiyet olsun çok güzel
Akşam menüsünde 1 lahmacun 1 ayran sonrasını beğenmedim. Cuma ödülünü öğlen sabah yeseydin canım. Daha dikkatli olalım
Az makarna gözümü çarptı az olması durdurdu beni. Afiyet olsun canım

Gülüşünü hissetmek çok güzel kaptanım.
Hep gül e mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…