Kızlar size bir haber vereyim. Pek hoş değil ama bilginiz olsun belki bu tarz haberleri pek takip etmiyorsunuzdur.
Ekim ayında Çin'de bir salgın başlamış. Öncelikle çocukları etkiliyormuş. Pekin'de halen hastaneler dolup taşıyormuş. DSÖ güya takip ediyormuş. Basına sızdırılmıyormuş. Hiçbir ülke basını söz etmiyormuş. Solunum yolları hastalığı, zatüre deniyormuş. DSÖ nün listesinde adı en sonra X hastalığı olarak geçmeye başlamış. Ben bunu geçen ay bir gazeteciden izlemiştim.
Ve sonunda Avrupa'ya sıçramış. Hollanda da görülmüş. Çin de doktorlar whatsapp üzerinden çevrelerine çok dikkatli olmaları hususunda bilgi yayıyormuş. Ama gazeteci diyor ki halen ne ülkemizde ne de diğer ülkelerde ne basın ne de sağlık bakanlıkları hiç söz etmiyor.
evet kızlar son dakika haberi: DSÖ Çin'de hızla yayılan yeni salgına karşı tün dünya ülkelerini uyardıamin canımaz önce okudum: ABD li bazı senatörler Çin'de başlayan bu esrarengiz hastalıktan dolayı uçuş yasağı getirilmesini teklif etmişler. demek ki yavaş yavaş duyuluyor
Amin bebeğim hayırlı zamanda inşallahRabbim sanada nasip etsin bitanem
Afiyet olsun çok güzel dengeli bir tabak bol eksili olsun inşallah@deli bir dombilikahvaltım
Maşallah harikasın takılmadan kilo devam yılbaşına kaldı 6 kg
Teşekkür ederim inşaallah siz de sağlıkla hayırla istediğiniz kiloya ulaşırsınızNe güzel bi kilodasın
amin canım Rabbim cümlemizi korusun şeytanın şerrinden ve şeytan fikirli insanlardan
Bana.en güzel yürüyüşü Sabah erken saatte aç karnına hızlı tempoda 1 saat iyi geliyor gün içindeki yürüyüşler normal tempo oluyorWaow süpersin sabahtan bu şekilde olman cok iyi en iyi spor sabah yapılan spor gün boyu yağ yakacaksın ne güzel üstüne birde soda kahve iç tamamdir
Ayy birde bu çıktı canim gerçekten artık insanların yüzü hiç gülmüyor birde bu yapılan aşı larin yan etkileri çıkmaya başladı bağışıklığı yüksek tutmak lazım Allah korusun herkesisalgındı, aşılardı, ekonomik krizdi, göçmenlerdi, savaşlardı derken tüm insanlık olarak tükenmişlik sendromu yaşıyoruz resmen
Günaydın canımGünaydınlar
Fazla sallamayın üstte sekselerde dört kişi var üzerimize düşerlerAynı takimdayiz
Hadi sallayalim bu hafta listeyi
Tamamdır öyle yapayım ben deEvet eskiler öyleydi ekmekle makarna yediğimi bilirdim senin helek ikinci hamilelik şükür ki daha bilinçli sin en azından bebeğe yarayacak gıdalar yiyorsun
Olur tabiiki canim o şekilde yapan arkadaşlar vardı aklına geldikçe zıpla
Günaydın casmin
Offfffevet kızlar son dakika haberi: DSÖ Çin'de hızla yayılan yeni salgına karşı tün dünya ülkelerini uyardı
Rabbim korusun evlatlarımızıyavaş yavaş detayları açıklıyorlar. beyaz akciğer sendromuymuş. en çok çocukları etkiliyormuş.
aynen öyleBana.en güzel yürüyüşü Sabah erken saatte aç karnına hızlı tempoda 1 saat iyi geliyor gün içindeki yürüyüşler normal tempo oluyor
Ayy birde bu çıktı canim gerçekten artık insanların yüzü hiç gülmüyor birde bu yapılan aşı larin yan etkileri çıkmaya başladı bağışıklığı yüksek tutmak lazım Allah korusun herkesi
Afiyet olsun çok güzel
Akşam menüsünde 1 lahmacun 1 ayran sonrasını beğenmedim. Cuma ödülünü öğlen sabah yeseydin canım. Daha dikkatli olalım
Az makarna gözümü çarptı az olması durdurdu beni. Afiyet olsun canım
Günaydın kankişim
18 bin adım nereleri gezdinmasallah kuzuma.
Dün çok karışık bir gündü. Dombili takımları kurabilsin diye maviş kaptan oldum, seni takımıma aldım , sonra takımı Akrebe devrettim , arkasından Akrebi klonladim ona farklı bir kilo yazdım , bizim hızlı Blonde tek tek denetledi , tabloları bana tekrar tekrar duzelttirdi. Yatağa girdiğimde ben kimim nerdeyim modunda uyudum kankim.
Gülüşünü hissetmek çok güzel kaptanım.Afiyet olsun çok güzel
Akşam menüsünde 1 lahmacun 1 ayran sonrasını beğenmedim. Cuma ödülünü öğlen sabah yeseydin canım. Daha dikkatli olalım
Az makarna gözümü çarptı az olması durdurdu beni. Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?