Rabbim şifa versin canım inşallah çözüm olur rehabilitasyon babaciginaSagol canimdaha once elinden amaliyat olmustu iyilesme olmadi agri var ellerde uyusma var onun icin gittik rotgen icin randevu yapacaklar rotgene bakip karar verecekler tekrar amaliyat olmaz iki kere amaliyat oldu doktor amaliyat cozum degil diyor duruma gore Rehabilitasyon merkezine yonlendirecekler galiba hayırlısı
Ben de memnun oldum azmış. Bir kaç aya verirsin inşallah.Memnun oldum.bende 30 yaşındayım iki kızım var biri 3 aylık henuz Almanyada yaşıyorum. üzerimde en az 10 kilo var bu dogumdan kalan =)
Babacigina yazmişinyaRabbim şifa versin canım inşallah çözüm olur rehabilitasyon babacigina
Cordicim banada biraz ilgi gösterseneBen de memnun oldum azmış. Bir kaç aya verirsin inşallah.
Geçmiş olsun.İyi akşamlar kızlar
Geçmişte kaybolup kaldımbaşımda bir yandan çatlıyor
Geçmiş olsun canımSagol abla
Ayaklarina saglik milkam
Dis cok zor ya Allah yardimcin olsun canimGribi atlattik ama dislerle hala basimiz dertteistahsizlik icin doktora goturecegim artik kilo persentili %3
iyi geceler canimİyi geceler kızlar
BUrdayim canm biraz moralim bozuk
En büyük kaptan kırmızı kaptan.Cordicim banada biraz ilgi göstersene
Teşekkür ederim abla.Ayaklarina saglik milkam
Ne oldu ki.BUrdayim canm biraz moralim bozukama adimi tamamlamaya çalışıyorum
Geçmiş olsun canım
Sagolun kizlar
Noldu canım hayırdır?BUrdayim canm biraz moralim bozukama adimi tamamlamaya çalışıyorum
Hayirdir cnm ne olduBUrdayim canm biraz moralim bozukama adimi tamamlamaya çalışıyorum
Hadi inşallahEn büyük kaptan kırmızı kaptan.
Oley oley oley. Cuma günü sampiyonnnnn Mefkûrem ve kırmızı takım..
En buyuk kaptan bizim kaptanEn büyük kaptan kırmızı kaptan.
Oley oley oley. Cuma günü sampiyonnnnn Mefkûrem ve kırmızı takım..
Davam ile ilgili kötü haber aldım aslında alışmıştım ama insanın yarası acıyorNe oldu ki.
Noldu canım hayırdır?
Hayirdir cnm ne oldu
Tamamliyabilirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?