Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu pekmez değilde canım özü farklimi bilmiyorum şifa olsun prensese . Birde fıstık ezmesi ve tahin çok güzel kilo yapıyor canım bilgin olsun
Canim benim aldigim boyle bisey sera harnup yaziyor icindekilere baktim su keci boynuzu yaziyor katkisiz
Senin aldigin boyle bisey mi canim fistik ezmesini okulda yemesi icin ekmeginede suruyorum bu aralar yemiyor tahini pekmezle deneyim sagol canim

F Frozen01 canım babana geçmiş olsun

Amine Busra sizede çok geçmiş olsun canım
Sagol canim daha once elinden amaliyat olmustu iyilesme olmadi agri var ellerde uyusma var onun icin gittik rotgen icin randevu yapacaklar rotgene bakip karar verecekler tekrar amaliyat olmaz iki kere amaliyat oldu doktor amaliyat cozum degil diyor duruma gore Rehabilitasyon merkezine yonlendirecekler galiba hayırlısı

Canim benimkinin resmini attım tahta kaşikla yediriyorum eczanede satiliyor. Fistik ezmesinide sekersiz %100 olanini aliyorum. Eğer bebe buskivisi kullaniyorsan büskiviside var bilgin olsun

Canim bravo. Yalnız spor yapamiyorsun diye takımdan vazgeçme. Elinden geleni yaparsın.

Gecmis olsun cnm

Fistik ezmesi %100 cok aldim yemedi bizimkiler dedigin gibi katkisiz sekersiz aldim canim
O diğer ürünler büsküvi ve hunnap pekmez burda var mi bilmiyorum canim bende marketten aldim keci boynuzu ve dut pekmezide katkisiz %100 yaziyor onlari deneyim canim
Tahinede yarin bakiyim pekmekle yediriyim yerse

Çok geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…