- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
ARtik rüyalarimda çıktıgına göre erdimGerçekten kuvvetli anladik bunu
Senden korkulurHislerim kuvvetli diyorum kimse bana inanmiyor
Daha 4600 ya
Tamamlarsin sen❤Daha 4600 ya
Bugün yağmur yağıyordu öğlen de çıkamadım
Burdada yagmur yagdı baya ama çıktımDaha 4600 ya
Yok yok senin çıkmana gerek yok yeter bu kadar adım atmasanda olur maviler siz cok yoruldunuz bugün dinlenin yarin atarsinizBurdada yagmur yagdı baya ama çıktım
Hırs insana neler yaptırıyor valla
Ben balık yaparken bir cezveye sirkenin icine 1tanede kabuk tarcin atiyorum onlar piserken oda diger taraftan kayniyorMutfaktanda balik kokusu gitmedi bir türlü perdelere kadar sinmiş
inanmamA.s tanışalım. Ben Mira. 44 yaşındayım. Evliyim. Çocuğum yok. Hoşgeldin aramıza.
He heYok yok senin çıkmana gerek yok yeter bu kadar adım atmasanda olur maviler siz cok yoruldunuz bugün dinlenin yarin atarsiniz
Kaynanamda sabun kaynatiyor koku kalmasin diye yumusatici falan döküyor içineBen balık yaparken bir cezveye sirkenin icine 1tanede kabuk tarcin atiyorum onlar piserken oda diger taraftan kayniyor
Evet bazen onuda yapiyorum bendeKaynanamda sabun kaynatiyor koku kalmasin diye yumusatici falan döküyor içine
Ayni takimda baslamistik. Takimimiz kapandi baska takima transfer olduk. Sonra benim arabada bi sorun cikti onun esi tamir isinden anliyordu o konuda yardimci oldu bana sagolsun. Böyle yaniNerden tanışıyorsun ki :)
Ben cordeliayı neredeyse 1 senedir biliyorum
balık pişirdikten sonra o yumusatıcı kaynatması o kadar tehlikeliymiş ki direk kimyasalları havaya yoğunlaştırıp kokluyorsunuz diyor uzmanlar , ben balık yemem bakmam bile eşim pişirirse arada her yeri çamaşır suyuyla siliyorum mübarek tüle güneşliğe bile siniyorKaynanamda sabun kaynatiyor koku kalmasin diye yumusatici falan döküyor içine
Cikma canim yagmura bosver yürümesen de olur. Hasta olma zaten ortalikta hastaliklar kol geziyor.Daha 4600 ya
Sen cik cnm. Mavi takimdakileri yagmur etkilemiyorBurdada yagmur yagdı baya ama çıktım
Hırs insana neler yaptırıyor valla
İzledim abla sevgi ile degisen su moleküllerinin sekli cok guzelZipzip- suyun mucizesi ile ilgili videoya bakabildin mi gülüm
Sana güveniyorum canimcimDaha 4600 ya
12 bini tamamlayacağıni kasdetmek istemistiŞair burda neyi kastetmisti
Zorluyor maalesef bütün gün işte akşam da gidince mutfak yemek sonra adım çocuğuma hiç vaktim kalmıyor üzülüyorumTamamlarsin sen❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?