Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah uyaninca wc sonrasj kiyafetsiz tartiliyoruz canim
Kimi 1-2 saat bekliyor ama sen ise gidiyorsun canim
öyle yapıyım bide.. kıyafetsiz olmaz annemlerde ama burası daha yaz efil efil kıyafet bişi olmaz
Bende almayı düşünüyorum dijital bim'e falan geliyor arada onlar nasıl acaba kızlar yoksa başka yerden mi alsam
nettende alınabilirde ben araştırıorum araştırıorm illa bi kötü yorum var
bimden felan alsam gözümde kalmaz ucuza die düşündüm ama bu seferde gelmiyor

masal3487 yarın son gün.son günün hatrına 12.000 adım patlatır mısın acep?
İnanin elimden geleni yapiyorum,bu konuda supheniz olmasin,benim de kol saati seklinde adim sayar olsa muhtemelen evdeki adimlarkmi da sayar on iki bini cok rahat bulurdum.Ama telefonla adim sayar programi kullaniyorum,her dakka elimde tasimiyorum spor cok onemli biliyorum,hatta bu sebeple bu hafta cok pisman oldum yarislara katildigima

Kizlar bir yasinda bebegim var,sabah kalkip ona ayri kendime ayri yemek yapiyorum,sonra kahvalti derken zaten ogle oluyor,bakici geliyor ben okula yuruyorum,okulda da birinci siniflari okutuyorum bu sene,surekli ayakta ve harekwt halindeym,aksam alti bucukta eve geliyorum,kizim tum gun gormedihi icin kucagimdan inmiyor,onun yemegi,kendi yemegim derken dokuz oluyor,oyun oynamaya bile vakit kalmiyor ben de gun icinde yoruldugum icin kizla beraber on -on bucukta uyuyorum.

12 Ekim Salı

09.30 filtre kahve

Kahvaltı 12.30
2 haş yumurta
1 dilim süzme peynir
Domates
5 zeytin
Biraz ceviz

Ara 16.30
1 muz
1 bardak kefir
11 badem

Akşam 19.00
1 tabak taze fasülye
6 yk bulgur pilavı
Yoğurt

Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Mefkurem

Eklentiler

• 23121DFF-F795-4451-9AAA-523F9659A55E.png
    174,2 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…