merhaba ellerimdeki egzamalardan bir türlü kurtulamıyorum .dermotave kullandım birde doktor kortizonlu iğne verdi geçer gibi oldular ama tamamen bitmedi fayda gördüğünüz yöntemler var mı
hemşire, sende bunu yaparsan artık başkaları ne yapsın ,hacı hoca dua nedir yapmayın allah aşkına yav.:sm_confused:
canım hemşire olarak tavsiyem hiç ilaç kullanma geçmiyor bendede var kullanmadıgım hap krem kalmadı tavsiyem hocalar bunu yazıyor duası var 3 çarşamba ögleden önce git yazdır hemen geçiyor benimki geçti geçmiş olsun
inançlara saygı duyun lütfen inancın meslekle ilgisi yoktur. ayrıca duanın açamayacağı kapı da yoktur. mesela siyil. hiçbir ilaçla geçmiyor. sadece inanarak okunan dua ile geçiyor. tecrübeyle sabit.
benim egzamam orta son sınıfta basladı.ozaman sürekli doktora gidiyordum
bu 6yıl böyle sürdü.kafaya cok takıyordum niye gecmiyo diye
4 yıl önce falan baska bi doktora gittim.
'''bıktım artık niye tamamen gecmiyor geciyor tekrar baslıyor''' diye anlattım
'''ne güzel senin yaran arada geciyormus benim ne hastalarım var yaraları büyük bi bölgeyi kaplayıp hiç gecmiyor''' dedi
sonra '''bak benimki de seninki gibi'''diye elini gösterdi
'''krem sürüyorum geciyor sonra tekrar cıkıyor yine krem sürüyorum'''dedi
ve ondan sonra hiç eskisi gibi yaram olmadı.psikolojik büyük ihtimalle ve biraz da hassas ciltlerde oluyor.işte son 1 aydır yogun oda sıcaklardan mı yarın kpss ye girecegimden mi bilmiyorum:1rolleyes:
arkadaşın tecrübe ettiği bir şeyler varki sizinle paylaşmışşşşş
slm meslektaşım,öncelikle geçmiş olsun. anlıyorum sizi,tüm yazılanlarıda okudum bunu herhangi biri söylese acaba gitsek mi hocaya derler ama sağlıkla uğraşan kişi söyleyince birazcık ters kaçıyor yani bizden umudunu kes hocaya şu kadar gün git demek yanlış geldi banada , üstelik böyle bir şekilde bana sorulsa ben meslektaşımın verdiği agresif cevabı vermezdim kimseyi kınamazdım inancın yok , bana bak gibi, uslub sence doğrumu? hepimiz insanız hepimiz dua ederiz ama kimseyi yargılamak hele bu kadar sinirli olmaya gerek yok, yakışmaz değilmi , bak herkes fikrini paylaşıyor ne güzel işte. alternatif tıp diye zaten birşey var bunu tavsiye etmek gerekir,hoşgörü yü elden bırakmak bize yakışmaz,bak arkadaş tecrübeyle sınadım diyor peki farklı düşünen olunca neden saygı duyulmuyor o da ayrı konu, neyse umarım bu konu burda kapanır,uzatmaya gerek yok çünkü kalb kırmak gereksiz asıl önemli olanda insanları yanlış yönledirmemektir diyorum.
canım sana kesinlikle katılıyorummm ama arkadaşa hitap şekillerine dikkat lütfen sonderece saygısız incitici bir uslüp ben bunu kimseye yapmam yapanlarıda onaylayamam burada bir derdini paylaşmış arkadaş bir meslektaşımızda yardımcı olmaya çalışmışş benim aldığım terbiye ve eğitime göre katılmasan da tşk etmek düşer neticede kimse kimsenin beynine silah dayamıyor ayrıca hemşire lafının kullanılış şekline dikkat lütfen.....