merhaba ellerimdeki egzamalardan bir türlü kurtulamıyorum .dermotave kullandım birde doktor kortizonlu iğne verdi geçer gibi oldular ama tamamen bitmedi fayda gördüğünüz yöntemler var mı
Bugün tv.de Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu anlattı ama egzamam olmadığı için kulak vermemeiştim.Miktarlarını bilmiyorum ama beyaz dutu suda kaynatıp ellerinizi suda bekletin dedi.Bunu araştırabilirsin.O hocanın kitabı ve int.sitesi var.Oralardan yararlanabilirsin.Sevgiler.
ama nerden bulucazki bunu yazan hocayı. benimde sadece sağ elimde var. çok kaşınıyo acıyo. deterjan değince mahvoluyo. işkence gibi. özellikle sıvı el sabunlarına elimi süremiyorum. gül kremi sürüyorum yatmadan önce biraz iyi geliyo ama tamamen geçirmek imkansız galiba
meraba
benimde sol elimin üzerinde egzama var.
kullandığım krem ise excipial Lipo ( hiç çantamdan eksik etmem )
ellerimi yıkadıktan sonra mutlaka sürerim
yumuşacık yaptığı gibi ellerimi taptaze gösteriyor :))
ama sürmediğimde egzamam yine nüksediyor(
geçmiş olsun gül kremi dediğniz vazelin gibi birşey mi yoksa bir markası var mı biraz açıklarmısınız
canım hemşire olarak tavsiyem hiç ilaç kullanma geçmiyor bendede var kullanmadıgım hap krem kalmadı tavsiyem hocalar bunu yazıyor duası var 3 çarşamba ögleden önce git yazdır hemen geçiyor benimki geçti geçmiş olsun
dünya dua üstündedir canım senin inancın yoksa inancı olanlara saygın olsun azıcık seni kınıyorum ve inancı meslekle bagdaştırdıgın için ne kadar cahil biri olduguna ihtimal veriyorum ne diyeyim Allah ıslah etsinhemşire, sende bunu yaparsan artık başkaları ne yapsın ,hacı hoca dua nedir yapmayın allah aşkına yav.:sm_confused:
inançlara saygı duyun lütfen inancın meslekle ilgisi yoktur. ayrıca duanın açamayacağı kapı da yoktur. mesela siyil. hiçbir ilaçla geçmiyor. sadece inanarak okunan dua ile geçiyor. tecrübeyle sabit.hemşire, sende bunu yaparsan artık başkaları ne yapsın ,hacı hoca dua nedir yapmayın allah aşkına yav.:sm_confused:
ben de yıllardır kurtulamadım.çatlıyo acıyo.kanıyo,kaşınıyo.beyaz dutu duydum ama denemedim.çok da ümitli değilim çünkü deterjana değince yine oluyo.bildiğim kadarıyla temre okunur.ekzamanın okunduğunu bilmiyodum.onu da sorarım.geçmiş olsun diyelim geçsin inş.
dünya dua üstündedir canım senin inancın yoksa inancı olanlara saygın olsun azıcık seni kınıyorum ve inancı meslekle bagdaştırdıgın için ne kadar cahil biri olduguna ihtimal veriyorum ne diyeyim Allah ıslah etsin