Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de anacığımda var 25 senedir, şu dut kürünü bir deneyelim belki yarar. teşekkürler.
slm meslektaşım,zaten bu yorumu yaparken tarafsız bir şekilde yazdım farkındaysan arkadaş hoca lafını duyunca şaşkınlığını ifade etmiş,sonra meslektaşımız;kınıyorum cahil gibi laflar etmiş ee arkadaş daha ne yapsın yine saygılı davranmış hemşire hanım demekle yetinmiş, gayet sakin uslubu bozmamış amacı kavga etmek değil farkındaysan konuyuda uzatmamış,fikre katılmamış sadece. ya hastanelerde nelerle karşılaşıyoruz hemşire hanım lafı incitici bir laf değilki zaten hemşire değilmiyiz belos.
güldem canım eksik okumuşsun hemşireye hanım eki arkadaş tavrını koydukdan sonra eklenmiş 2. mesajda yani ayrıca ben mesleğime çok büyük bir sevgi-saygı duyuyorum ben tesadüfen hemşire olmadım tek idealimdi ilkokula bile başlamadan önce Allahım nasip etti çok şükürr hemşire olabildimmm ben hast.de hep dua aldım beddua değil empatiyi çok ii kullanırımm ayrıca bu meslekde 21 yıllığım ve hiç usanmadım biliyormusun neyse bu konuda artık mesaj yazmamaya karar verdim hepinize ii günlerr
[
benimde çocukluk hayalimdi ama sen baya kıdemliymişsin darısı başımıza..
güldem adına çok sevindimmm hemşireliği sevmeyenler yapmamalı zaten inş.darısı başınıza olacaktır sevgiyle kalın......
slm, inan kötü maksadım yoktu kalb kırmak bana göre değil,sen böyle düşünüyosun o böyle düşünüyo diye küçümsemem,gerçekten yanlış anladın bende yanlış sormuş olabilirim olamazmı,insanız sonuçta beni haklı gören görmeyen her türlü eleştiride bulunan arkadaşlara düşüncelerinden dolayı tşk ederim burası paylaşım alanı kavga etme yeri değil,mesleğine, heleki insan sağlığı mesleğine kim saygı duymaz,umarım beni anlarsın...
arkadaşım seninki ne tür egzama cinsi bilmiyorum ama benimki temizilik malzemelerti yüzünden ortaya çıkıyr,ellerimi iyice duruluyorum,hergün nemlendriyorum,elecon isimli bir krem süryorum bazen çok ciddi şekilde kaşınıyor kanatıyorum bana elecon çok iyi geldi
arkadaşım bende çok çektim egzamadan üstelik şu an kemoterapi gördüm için deri bütünlüğü daha önemli hiç olmaması gerekiyor bana dr verdiği ilaçları söyleyeyim ama bunlar benim için yazıldı istersen kullanmadan önce bir dr sor elecon krem kortizonludur yanlız 3-4 gün içinde geçiriyor sabah akşam kullandım ve tekrarlamaması içinde sürekli gece yatarken madecassol krem kullanıyorumve sıvı sabun yerine eski kalıp sabunları kullanıyorum yai bildiğin el sabunu ıslak mendil ve kolonyadanda uzak duruyorum.gerçekten sıkıntı verici bir durum umarım şifa bulursun geçmiş olsun
ben böyle bir ilaç hiç duymadım ama benim yerime başka arkadaş cevaplamış zaten bence bilmediğin şeylerden uzak dur eskilerin bir sözü var bilinmedik aş ya karın ağrıtır yada baş sen sen ol yinede dr dan şaşmateşekkür ederim arkadaşım.Allah size de şifa versin inşşallah tavsiyelerinize uyacağım umarım iyi sonuç alırımbir de bir solisyon varmış mor renkli hiç duydunuz mu