Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya şu botoks konusunda bilgin varsa açabilir misin,iyi bi doktor veya maliyeti falan,benimde senelerdir aynı problemim var artık bi çözüm arıyorum botoksu çok duydum ama bilgim yok çok fazla hem konuya giren arkadaşlarda bilgilenir.Arkadaşlar bilgisi olan paylaşssın ki hepimiz deva bulabilelim..benim de öyle hep su gibi.. geçen yıl bi dahiliye doktoruyla konuştum, en etkili yöntem şu anlık botoks demişti ..
bende aynı dertten muzdaribim bızde genetık bu halamdada bendede var. el ve ayak teri. yazın açık ayakkabı gıyemıyorum ayagımdan cıkıyo vıcık vıcık terden oturu. kımseyle tokalaşamıyosun yün eşyalara dokunamıyosun cok bela bırsey. ben 20 gun seanslara gıttım unı. hastanesınde. akım verıyolardı el ve ayaklarıma 20 dakıka 2 doz hergun. işe yaramıştı 1 ay boyunca elım ayagım terlemedı,çok mutluydum ama sonra gene cıktı tabı ortaya. tereson bende denedım ama bende fayda etmedı kullanmadım bıdaha bende. inşallah çaresı bulunur :S amelıyat olanlarda var ayrıca bu rahatszılıkta
iyontoforez cihazı alıp düzenli kullanıp sonuç alan var mı? terkur falan bana fayda etmedi. ameliyat olmaya tırsıyorum. bu cihazı almayı istiyorum. lütfen cihazı kullanan varsa cevap versin lütfeeeen
ben terimle yaşamaya alıştım.memnun olmasamdabende aynı dertten muzdaribim bızde genetık bu halamdada bendede var. el ve ayak teri. yazın açık ayakkabı gıyemıyorum ayagımdan cıkıyo vıcık vıcık terden oturu. kımseyle tokalaşamıyosun yün eşyalara dokunamıyosun cok bela bırsey. ben 20 gun seanslara gıttım unı. hastanesınde. akım verıyolardı el ve ayaklarıma 20 dakıka 2 doz hergun. işe yaramıştı 1 ay boyunca elım ayagım terlemedı,çok mutluydum ama sonra gene cıktı tabı ortaya. tereson bende denedım ama bende fayda etmedı kullanmadım bıdaha bende. inşallah çaresı bulunur :S amelıyat olanlarda var ayrıca bu rahatszılıkta
Benim bi arkadaşım bu ameliyatı oldu. Mesaj attım yorumunu size aktarmak için iste cevap "Hiperhidroz ameliyati canim , oldu tabi ellerim hic terlemiyo artk koltukaltlarimda eskisi kadar degil" isterseniz bir araştırın. Ameliyat olalı 2,5sene oluyor bu arada ,aynı sizin gbiydi sınavlarda sürekli sınav kağıtları ıslanırdı.