arkadaşlar uzun zamandan giremedim ama bende aşırı derece el ayak ve koltuk altı terlemesine sahipTİM:) ama artık değilim.ellerim hem terler hem şişer ve morardı ayaklarımdada terlemeyle beraber şişme olurdu ve artık delircek duruma geldim. botoks yönteminin hem maliyeti fazla hemde kalıcı bi çözüm değil. 1buçuk ay önce klipsli ets ameliyatı oldum. olduğum günden beri ellerimde nem bile yok, koltuk altımda nem bile yok, ayaklarım eskisi gibi değil ama hafif nemlenme oluyor sora kuruyor hemen zaten:)) terlememek, herkesle çekinmeden tokalaşabilmek harika bi duygu insanın özgüveni yerine geliyor. güneşin altında saatlerce oturuyorum ama ellerim kupkuru koltuk altım kupkuruu :) refleks terleme oluştu mu biraz oluştu ter ellerimden değilde azıcık göbek ve bel bölgemden çıkıyor,nem seklinde oda çok rahatsız edici değil. el terlemesi mi yoksa göbek nemlenmesi mi ? :) ben çok çok memnun kaldım bu ameliyattan arkadaşlar sinirleri tıkayan titanyumlarından hiçbi zararı yok, ben ameliyat öncesi olanlarla çok görüştüm hepsi memnun kalmış bende gittim istanbula ameliyatımı oldum. kesinlikle tavsiye ediyorum. sizlerde kurtulun ter derdinden inşallahh :))
tatlım bu ameliyatı bende olmayı planlıyorum ama çok korkuyorum şikayet eden çok var.sen nerde oldun ameliyatı bu konuda detayları belirtirmisin?