Elle, Parmakla hamilelik testi

Ben hiç inandırıcı bulmuyorum ve inanmıyorum bu teste..Hamileliklerimde baya baya parmağıma geliyordu rahim ağzının ucu sert bir şekilde....

BENDE 4 GÜN ÖNCE YAPTIGIMA ELİM SONSUZ BOŞLUKTAYDI YARIN ADET GÜNÜM TEKRAR DENEDİM VE PARMAĞIMIN UCUNA SERT BİŞİ GELDİ ( OTURUP HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIMMM ÇOK İSTİYORDUM VE BU AY ÇOK EMİNDİMM HİÇ BİR GÜNÜ BOŞ GEÇİRMEDİK ADET GÜNEME KADAR HALA BEBİŞ YOKSA SORUN VAR ARTIK DİYE DÜŞÜNÜP OTURUP AĞLADIM HALA AĞLIYORUM :'' ( rABBİM DUALARIMIZI KABUL EDİP BİZİMDE KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN

inanan var inanmayan var ama ben burda bunu okuduktan snra 2 ay denedim hep sert bişi geldi bu ay denedm yumusacık bısey geldı ama kendımı umutlandrmak ıstemedm snra adetm gecnce test yaptrdım ve hamileym

arkadaşlar öncelikle herkese merhaba dün bende bu topiği okuduktan sonra gitti denedim :)

adetime daha 2 hafta var..ve bilmiyorum sanki yapamışım gibi geldi..bir kere içerisi çok sıkı benim bilmiyorum sizdede öyle oldumu ayrıca parmağı zaten çok fazla itmeme gerek kalmadan birşeylere değiyorsun yani...yada ben yapamadım..

biri izah edip yardımcı olabilirmi acaba

kesinlikle benim yazmak istediklerimi sen yazmışsın
:26:

ya aynı sorun bendede var bi kere girişim çok dar hadi diyorum belki ben kasıyorum kendimi ama böyle parmağımı sokar sokmaz elime birşey gelio hemen
ve ben bundan birkaç ay önce hemen hemen hergün denedim adet dışında hep değiyordu şimdi nasıl anlıcamki ben bu durumda
herhalde sertlik yumuşaklık ile ilgili ama kıvamıda ben anlayamamki.

kizlar bu yontemin dogruluk payi varmidir?yani boyle kendini muayene edip bilenler var mi?benim 5 gunluk gecikmem var 3.gun test yaptim koskoca bir negativ.adet olaaagim gun 1 damla kahverengi akinti geldi ve ara ara sizilar vardi regl olacam zannettim ama yok.test negatif cikinca iki gun sogan suyu ictim sokulsun diye,normalde ikinci gun hemen gelirdi sogan suyunu icince,ama sadece agri yapti gene gelecek sandim ama yok.isin diger yonu hic adet agrilarim olmadi geciktigimden beri,bugun birz is yaptim karnimin alt tarfi ve belim sizliyor,umutlanmak istiyorum ama simdiye kadar neagtif testler hic yalan soylemedi,aslainda bu ay oyle cok denemede yapmadik,hatta hic yapmadik desem yeridir,hani oyle olsa kafaya taktim,stres yaptim ondan boyle oldu ama o da yok..offf kadin olmak ne zor is yaa

ha bu arada bu yontemi bugun denedim elime yumusack bir et parcasi degdi,yazilanlaran bunun gebelik olabilecegini anladim,baska kimler deneyidi,goruslerinizi paylasin lutfen...

Son düzenleme:
canım birşey soracağım parmağını sokar sokmazmı geldi bu yumuşak parça yoksa baya derindemi

yaa zaten cok derine itemiyorsun ki parmagini,yani biraz girince hemen degiyor eline,zaten daha fazala ileriye gitmesi mumkun olmuyor bana gore..peki sen denedin mi?

bi ben bulamadım şu yumuşak parçayı ya Allah sen yardımcı ol

yaa zaten cok derine itemiyorsun ki parmagini,yani biraz girince hemen degiyor eline,zaten daha fazala ileriye gitmesi mumkun olmuyor bana gore..peki sen denedin mi?

canım ben bi zamanlar takmıştım bu teste evet fazla gitmesi mümkün olmuyor işte bu gebelik yok demek oluyormuş parmağını soktuğun zaman boşluk gelmesi lazım ama ben daha parmağı sokar sokmaz birşey değiyor ve ittiremiyorum buda oluyorki ben hamile değilim.

ilk yapınca sert bişey geliyo ama biraz gerisine gidince bi boşluk oluyo... bu nedir ki??

uzanarakmı yapılır yoksa oturarakmı hangisi peki cünkü ikisi arasında fark var uzanarak oldugunda bişey gelmiyoor oturarak yapıldıgında rahim sert bisekilde duruyor hanhisi peki söylermisiniz?

uzanarakmı yapılır yoksa oturarakmı hangisi peki cünkü ikisi arasında fark var uzanarak oldugunda bişey gelmiyoor oturarak yapıldıgında rahim sert bisekilde duruyor hanhisi peki söylermisiniz?
bencede öyle.bende merak ediyorum... kızlaaarrr şu konuya açıklık getiren yok mu???

bence mantıklısı uzanarak çünkü doktorlarda öyle muayene ediyor rahim kıvamına bakmak için o pozisyona getirin kendinizi ve kontrol edin.

kızlar halımıze bakın ya parmaklaya parmaklaya bır hal olduk ne hallere düştük:))şimdi söyle dıyım bende denedım sertlık derken semsert bıseymı gelcek zaten rahım vajına yapısı ıc kısım magara gıbı degılmı yanı duvarlı falan yumusakta olsa et parcalarına degıyor karınca yuvası degılya bu hıc bıryere degmeden ılerlesın:)) benımde 6 gün var adetıme öyle semsert bısey gelmedı sokunca parmagı yumusak et parcalarına degıyor ıttıkce gıdıyor ılerı ama anlamsı degılım en ıısı beklemek(

Evet kızlar bende bunu bu sayfada buldum bende hurrremden örnek almısrım ce ıntenetten parmak testı dıye yazdım bu sıtede bırı paylasmıs ben adetıme 4 gun kala yapmıstım ben ne doktorum nede ebe nede hemsıre onlar bunun uzerıne ders görmusler bence yapmayın zaten ben yaparken alttan hamılelık olussun dıye altran rahımı hazırlayıcı fıtl gıbı yanı yuvarlak bı lıac alttan verıyodum adetım geldımı bırakıyodum bunun ıcın her alttan ılacı koydugumda kontrol edıyodum yok zor gırerse negatıf kolay gırese pozıtıf ama bu zor kolay hesabı adetın yaklastıgı gunlerde zor gırermıs zaten bende yaparken son gunlerıme dogru hep zor gırıyodu elıme sert bıseyler gelıyodu ama buna ragmen hamıle kalmıstım tamam alttan ılacı verıp hemen elımı yıkıyodum ama bu konuyu bulunca acaba cokmu abarttım ve sonuc dusuk oldu ama belkıde yapmamıs olsamda belkı yıne duserdı nasp ama bız bılgılı degılız ultrasal bıle ılk aylarda tzehlıkelı yapmanızı önermıyorum test yapın zaten zamanı gelınce ögrenırsınız

arkadaşlar bu konu çok merak uyandırıyo ama bu ay denemiş ve sertliğe değmiş bi insan olarak hamileyim başka bi topikte bunun üstüne konuştuk ve bi deneyelim dedik benim parmağıma gayette bişe değdi ve dedik güldük o zaman haaa muhakkak bi değişiklik oluyodur belki ama bunu bu işi bilen anca anlar ve erkenden olan bi değişiklik olduğunuda düşünmüyorum yani eskidende insanlar günü geçtikten sonra ebelere baktırıyolardı bizim gibi daha günümüze 10 gün kala diil ben bi kere denemek amaçlı baktım ve bence hiç sağlılı bi yöntem diil helede sürekli yapılması

Son düzenleme:
kızlar geçenbirkaç ayda bende bu yöntemi denemiştim. adetime 5-6 gün kala parmağımın ucuna sert rahim ağzı geliyordu. zaten ittirince öte giitmiyor. ve ben orta parmağımı itebildiğim kadar öteye itiyorum. bu ay değişik bir şey oldu. adetime 5 gün var ve aynı yatar pozisyonda denedim geçenlerde bakmıştım rahim ağzı elime gelmişti ama bugün rahim ağzından eser yok. ne kadar itsem rehim ağzı parmağıma deymedi. adetime kadar hergün yapıcam bakalım rahim ağzı elime gelicekmi. bu acaba hamile olduğum anlamınamı geliyor kızlar. neticeyi sizinle paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…