- 16 Aralık 2024
- 36
- -1
- 25
-
- Konu Sahibi laylayilll
zaten korunduk ikinci seferde ve prezervatifle bile disariya bosaldi, ancak icimde ki tedirginlikten dolayi icmek durumunda kaldim endiselendimAllah aşkına bir doktora gidip nasıl korunmanız gerektiğini öğrenin. Bu ne? Leblebi şekeri gibi ertesi gün hapı mı alınız
Korunduk hatta prezervatife ragmen disari da bosaldi ama tek tarafli sadece nisanlim endiseli oldugum icin ikinciyi icmek durumunda kaldim, endiseliyim gebelik durumundanSağlığınızı hiç düşünmüyorsunuz sanırım.
Reglimin bittigi gun oldu bu ikinci durum maalesef endisem o yuzden zaten korundu nisanlim bosalacagi zaman yine disariya cikti ama tek tarafli olmasından sebep bu duruma basvurmqk durumunda kaldimdoktorlar yılda en fazla iki kez o da zor durumlarda sadece önerirken ilacı, siz bir ay içerisinde iki defa almissiniz.
aile hekiminize bile giderek korunma yöntemleri hakkında bi bilgi alsanız keske sevismeden önce. zaten korunmussunuz neden aldınız ki ilacı? bu kadar korkuyorsanız da sevismeyiverin.
neyse gebelik olmaz. ama hormonlarınızın anası ağladığı için bir süre regl düzensizliği veya bedeninizde hormon dengesizliğine bağlı bazı durumlar yasayabilirsiniz.
Korunduk hatta prezervatife ragmen disari da bosaldi ama tek tarafli sadece nisanlim endiseli oldugum icin ikinciyi icmek durumunda kaldim, endiseliyim gebelik durumundanşaşkınlıkla okudum, leblebi gibi içilmez o, zevkleriniz için hormonlarınızın düzenini heba etmeyin
Korunduk hatta prezervatife ragmen disari da bosaldi ama tek tarafli sadece nisanlim endiseli oldugum icin ikinciyi icmek durumunda kaldim, endiseliyim gebelik durumundanNaneli şeker değil o 1 tanesi bile hormon dengeni bozar ve toparlanması için zamana ihtiyaç olur ayrıca korunma yöntemi hiç değil bu devirde cahillik diye bir şey yok oku öğren
Haklisiniz reglimin bittigi gun olmasindan sebep prezervatif kullandik ama icimde ki endiseden kaynakli kullanmak durumunda kaldimErtesi gün hapını iki sefer içmek mi ?
ALLAH size akıl fikir versin.
Kendi sağlığını kendin koru zırt pırt içilmez o. Nişanlın çok korkuyorsa düğünü beklesin bir zahmetKorunduk hatta prezervatife ragmen disari da bosaldi ama tek tarafli sadece nisanlim endiseli oldugum icin ikinciyi icmek durumunda kaldim, endiseliyim gebelik durumundan
Bahsettiğim şey sizce bu mu? Ertesi gün hapından bahsediyorum.Korunduk hatta prezervatife ragmen disari da bosaldi ama tek tarafli sadece nisanlim endiseli oldugum icin ikinciyi icmek durumunda kaldim, endiseliyim gebelik durumundan