Ellayı tekrar tekrar ictim, gebelik var mıdır?

laylayilll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
36
-1
25
nisanlimla bir ilişkiye girdik ilk kez oldu, cok zorlandigim icin fazla ileriye gidemedik korunmasizdi o sebeple hemen 6 saat icerisinde ella kullandim, aradan 5 gun sonra tekrar denemek istedik reglimin son günüydü ve bu kez sorunsuz oldu bir kac kere oldu ancak bu kez prezervatifle korunduk ve prezervatifle birlikte bosalacagi zaman çıktı ben buna ragmen 16 saat sonra yine ertes72 ictim icimde bir suphe var son 3 aydir her ayin 13- 15 i aralikta regl oluyorum i ya da gebelik icin bir sey olusmus mudur, sizce

Allah aşkına bir doktora gidip nasıl korunmanız gerektiğini öğrenin. Bu ne? Leblebi şekeri gibi ertesi gün hapı mı alınız
zaten korunduk ikinci seferde ve prezervatifle bile disariya bosaldi, ancak icimde ki tedirginlikten dolayi icmek durumunda kaldim endiselendim

doktorlar yılda en fazla iki kez o da zor durumlarda sadece önerirken ilacı, siz bir ay içerisinde iki defa almissiniz.

aile hekiminize bile giderek korunma yöntemleri hakkında bi bilgi alsanız keske sevismeden önce. zaten korunmussunuz neden aldınız ki ilacı? bu kadar korkuyorsanız da sevismeyiverin.

neyse gebelik olmaz. ama hormonlarınızın anası ağladığı için bir süre regl düzensizliği veya bedeninizde hormon dengesizliğine bağlı bazı durumlar yasayabilirsiniz.

doktorlar yılda en fazla iki kez o da zor durumlarda sadece önerirken ilacı, siz bir ay içerisinde iki defa almissiniz.

aile hekiminize bile giderek korunma yöntemleri hakkında bi bilgi alsanız keske sevismeden önce. zaten korunmussunuz neden aldınız ki ilacı? bu kadar korkuyorsanız da sevismeyiverin.

neyse gebelik olmaz. ama hormonlarınızın anası ağladığı için bir süre regl düzensizliği veya bedeninizde hormon dengesizliğine bağlı bazı durumlar yasayabilirsiniz.
Reglimin bittigi gun oldu bu ikinci durum maalesef endisem o yuzden zaten korundu nisanlim bosalacagi zaman yine disariya cikti ama tek tarafli olmasından sebep bu duruma basvurmqk durumunda kaldim

şaşkınlıkla okudum, leblebi gibi içilmez o, zevkleriniz için hormonlarınızın düzenini heba etmeyin
Korunduk hatta prezervatife ragmen disari da bosaldi ama tek tarafli sadece nisanlim endiseli oldugum icin ikinciyi icmek durumunda kaldim, endiseliyim gebelik durumundan

Naneli şeker değil o 1 tanesi bile hormon dengeni bozar ve toparlanması için zamana ihtiyaç olur ayrıca korunma yöntemi hiç değil bu devirde cahillik diye bir şey yok oku öğren
Korunduk hatta prezervatife ragmen disari da bosaldi ama tek tarafli sadece nisanlim endiseli oldugum icin ikinciyi icmek durumunda kaldim, endiseliyim gebelik durumundan

X