Ella kullandım ama adet olmadım . hamile miyim ?

Canım prezervatifle zaten hamile kalamazsın ellayı boşuna içip hormonlarını bozmuşsun adete yakın icildiği zaman gecikme yapabiliyor. Bu sekil beklemek yerine çivanperçemi ic maydanoz suyu iç. Kesin gebe değilsin zaten

Allah razi olsun semden tanimiyorum ama icimi rahatlattin o kadar psikolojim bozlduki bidaha asla boule bisey yapmicam cok tesekkr ederim

Allah razi olsun semden tanimiyorum ama icimi rahatlattin o kadar psikolojim bozlduki bidaha asla boule bisey yapmicam cok tesekkr ederim

Canım benim en azından icinindaha rahat etmesi için iliki arasında ve ilişki sonrasında prezervatifi kontrol edersin. Ve artık gerçekten rahatla kesinlikle hamile değilsin :)

Canım benim en azından icinindaha rahat etmesi için iliki arasında ve ilişki sonrasında prezervatifi kontrol edersin. Ve artık gerçekten rahatla kesinlikle hamile değilsin :)
Kontrol etmez olurmuyum kontrol ettim yirtilmamisti ama yinede ne olur ne olmaz die cok panikledim . Sozlumde hic destek olmiyor bana oyle bisey olmaz sacmalama deyip kiziyor siz icimi rahatlattiniz sagolun. Peki normal gebelik testleri iliskoden sonra 12. Gun sonuc verirmi ben erken olani yaptim negatif ama sizce normal gebelik testi yapmama gerek var mi

Elifciiiiiimmmmmmmm :))) canım gebe değilsin böyle bişey mümkün değil ilişkiden 16262728 gun sonrada yapsan o test negatif çıkacak cunku negatif tatlım sakinleş böyle adeti geciktirirsin beni dinle dediklerimi ic canım :) yada tarlusal al kullanmaya başla

Tesekkur ederim ablaa cok sagolll :)

Degilsin yuksek ihtimal biraz rahatla

İnterntte cogu kadim erken gebelik testinin ise yaramadigini soyliyor bicok eczaciyi aradim guvenilir oldugunu soylediler ama interntte yazamlar kafami karistirdi yine of

Stres de yapiyosun ve biliyosun ki bu da adet gecikmesi yapar gecen ay ben de ella kullandim ve o aydaki adet surem uzamisti bu ayda kullanmama ragmen o kadar cok gecikti ki kac tane test kullandim ben de sonunda adet oldum ben de senin gibi cok stres yapmistim hamile miyim diye belki de beni.adetimi de bu stres geciktirdi

Sogan kabugu kaynat
Corekotu yagi hapi ic ikiser kapsul
Corekotu yagiyla karnini kasiklarini yagla adet olacaksan sokulursun

Tesekur ederim bilgilerin icin kasiklarim agriyo mesela ama hala olamadim 2 gun gecti sinir oldum yaa ne

Kız elif tam dayaklıksın hee sanahamiledeğilsindiyoruuuuumm! Sen bu gidişle psikolojikgebelik yaşarsın demedi deme :)
Abla bak soyle aciklayayim ben gercekten asiro takintili bi insanim bu erken gebelik testlerime guven olmaz diyorlar ondan yine korku saldi bana yemek yiyemez oldum kasiklarim agriyor stresten hasta olamiyorum sozlumde hic yardimci olmiyor bana derdimi anlatamiyorum kimseye bi size anlatabildim.. dua edin bana su mubarek gunde hasta olayim ne olur..

On Öncelikle kaç yaşındasın bilmiyorum ama 20li yaşlardaysan abla deme yaşımız yakın demektir :) aynı bende senin gibiyim bak sozlundedestek olmuyosa aynıhataya birdaha düşme cunku ben bi daha dusmicem :) internete göre herkes hamile , herkes kanser vs vs. Sen her okuduğuna inanırsan oooo. Sanaburda prezervatif yırtık değilse hamile olman imkansız diyorum. %1lik hamile dilimi vermek zorundalar zaten. Ama aslında öyle bişey yok. Sen hem prezervatif kullanmıssın aynı anda geri çekilme yapmışsın. Zevk suyundan hamile kalma felan cok çok düşük bir ihtimal lakin prezervatifden dışarı cıkamaz zaten. Şuan adetini sen geciktiriysun. Sana dediklerimizi yapmıyosun maydonoz kaynat ic sogan kaynatic bunları yap inan bir iki güne göreceksin adetini. Haa çokta icemiyosan al tarludal kullan diyorum. Zaten sana diyorum ki KESİNLİKLE GEBE DEĞİLSİN. kendine gel artık :))

elif, hem boşalma olmadı hem korunma var diyorsun, acaba zevk suyu bulaşmışmıdır diyorsun: canım o zaman her evli kadın 9 ayda bir doğum yapardı ne yaptın sen yahu o kadar basit değil, kafaya bu kadar takarsan evliliğinde de sürekli bu endşe ile ilişkiye bile gremezsi.

Gebe olmadığına bir turlu inanmıyor adet görse acaba ustunemi gördüm deyip feryat edecek kesin. Elifcim hamile değilsin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…