- 23 Nisan 2016
- 55
- 10
- 6
- Konu Sahibi Mysterywoman
-
Bence biraz daha bekle, sanmam hamile olduğunu, bi hafta sonra hala olmazsan hassas test yap.Merhabam hanımlar. Nişanlımla ilişkiye girdik ve çok az bir miktarda içime geldiğini söyledi. Bu yüzden heen gidip Ella hapı aldık. Iliskiden 1 saat sonra kullandım. Ama benim adetim normalde düzensiz. Bir ay oluyorsam 2 ay olmuyorum gibi. İnternette okudum hapı aldıktan sonra 10 gün içinde regl olmam gerekiyormus. Bugu. Bir hafta oldu ama bende hala tık yok. Ne göğüslerimde ağrı ne de karnımda ağrı var. Hamilelik testi alsam hamile olduğum şimdiden belli olur mu ?
ilaçların koruyuculuğu çok yüksek büyük iht. hamile değilsinizdir ki adet düzensizliğinde ztn hamile kalmak da kolay iş değil. siz içinizi ferah tutun. bişi olmaz.Merhabam hanımlar. Nişanlımla ilişkiye girdik ve çok az bir miktarda içime geldiğini söyledi. Bu yüzden heen gidip Ella hapı aldık. Iliskiden 1 saat sonra kullandım. Ama benim adetim normalde düzensiz. Bir ay oluyorsam 2 ay olmuyorum gibi. İnternette okudum hapı aldıktan sonra 10 gün içinde regl olmam gerekiyormus. Bugu. Bir hafta oldu ama bende hala tık yok. Ne göğüslerimde ağrı ne de karnımda ağrı var. Hamilelik testi alsam hamile olduğum şimdiden belli olur mu ?
Bence test yapmalısın
Varmi bir gelisme durumunuzdaInsallah kalmamışımdır. Ellayı kullanmamdan 10 gün geçti hala tık yok. %2lik kısma girmemis olmayı diliyorum
Hayır yok. Hala adet olmadimVarmi bir gelisme durumunuzda
Sey ella kullandığımda hamile olmasam bile kanamam olacak diye bir sey var miHayır yok. Hala adet olmadim
Hayir ella alinca illa 10 gun icinde kanama olacak diye birsey yok normal dongude olman gerekiyor ama tabi duzensizlik stres gibi sebeplerle belki surec degisebilirSey ella kullandığımda hamile olmasam bile kanamam olacak diye bir sey var mi
Yumurtlama dönemi olsa da döllenmeyi engellemiyor mu bu ilaç ya. Benim icin orada yazan yan etkilerin hicbiri olmadi. Su an da 3 hafta oldu. Test de yapmadım ama yapsam mi diye düşünüyorum. Zaten adetim düzensiz olduğu icin hamilelik cok uzak geliyor banaHayir ella alinca illa 10 gun icinde kanama olacak diye birsey yok normal dongude olman gerekiyor ama tabi duzensizlik stres gibi sebeplerle belki surec degisebilir
Bende de yan etkilerin hicbiri olmadi ama baya bi gecikmis bi test yapmayi deneyin insallah negatif cikarYumurtlama dönemi olsa da döllenmeyi engellemiyor mu bu ilaç ya. Benim icin orada yazan yan etkilerin hicbiri olmadi. Su an da 3 hafta oldu. Test de yapmadım ama yapsam mi diye düşünüyorum. Zaten adetim düzensiz olduğu icin hamilelik cok uzak geliyor bana
Merhaba son durumun ne? bende 19 mayıs günü ella kullandım ve 18 gün sonra kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı. ama hala adet olmadım 1 hafta önce yani kan testi yaptırdığım günlerde adet olmam gerekiyordu. Şuan kahverengi akıntım kanamam var çok az bilemedim? kanda çıkması gerekmiyor mu ilişkiden 18 gün sonra öyle ise bu akıntı neden?Kızlar hala adet olmadım ama 2 kere test yaptım. Ikisi de negatif. Ilaci kullanali 24 gün oldu . adet kanaması görmedim ama hamile de degilim. Demek ki ilacin Illa kanama yapmasi gerekmiyormis
kahverengi akıntı varsa yerleşme olabiliyor.benimde öyle olmuştu.dr ham,lesiniz dedi.Merhaba son durumun ne? bende 19 mayıs günü ella kullandım ve 18 gün sonra kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı. ama hala adet olmadım 1 hafta önce yani kan testi yaptırdığım günlerde adet olmam gerekiyordu. Şuan kahverengi akıntım kanamam var çok az bilemedim? kanda çıkması gerekmiyor mu ilişkiden 18 gün sonra öyle ise bu akıntı neden?
biran önce tekrardan test yaptır.benim kahverengi leke oldu adet oldum sandım test yaptım negatif çıktı. 1 hafta sonra yine test yaptım değerler fırlamıştı..kahverengi akıntı varsa yerleşme olabiliyor.benimde öyle olmuştu.dr ham,lesiniz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?