Ella kullandım ama adet olmadım . hamile miyim ?

Mysterywoman

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
55
10
6
Merhabam hanımlar. Nişanlımla ilişkiye girdik ve çok az bir miktarda içime geldiğini söyledi. Bu yüzden heen gidip Ella hapı aldık. Iliskiden 1 saat sonra kullandım. Ama benim adetim normalde düzensiz. Bir ay oluyorsam 2 ay olmuyorum gibi. İnternette okudum hapı aldıktan sonra 10 gün içinde regl olmam gerekiyormus. Bugu. Bir hafta oldu ama bende hala tık yok. Ne göğüslerimde ağrı ne de karnımda ağrı var. Hamilelik testi alsam hamile olduğum şimdiden belli olur mu ?

Bence biraz daha bekle, sanmam hamile olduğunu, bi hafta sonra hala olmazsan hassas test yap.

ilaçların koruyuculuğu çok yüksek büyük iht. hamile değilsinizdir ki adet düzensizliğinde ztn hamile kalmak da kolay iş değil. siz içinizi ferah tutun. bişi olmaz.

Bence test yapmalısın

Peki hamilelik testi yapsam kaç haftalıkken belli olur ? Adetimin düzensiz olduğunu söyledim zaten. Normalde nisan 12de adet olmam gerekiyordu. Ama olmadim ve biz 17 nisanda ilişkiye girdik. Ne olacak bilmiyorum. Simdi test yapsam sonuc alir mıyım ki

Insallah kalmamışımdır. Ellayı kullanmamdan 10 gün geçti hala tık yok. %2lik kısma girmemis olmayı diliyorum

Bende ayni seyi yasadim 5-6 saat icinde ella aldim. Ancak korkum yumurtlama donemime denk gelmesi ve hala adet olmadim. 4 yasinda oglum var ve 2. Cocuk fikri cok uzakti. Stresten mi yoksa hamile mi kaldim bilmiyorum ama adetim 3 gunu gecti yok gebelik testi yaptim negatif. Kafamda sorular??

Hayir ella alinca illa 10 gun icinde kanama olacak diye birsey yok normal dongude olman gerekiyor ama tabi duzensizlik stres gibi sebeplerle belki surec degisebilir
Yumurtlama dönemi olsa da döllenmeyi engellemiyor mu bu ilaç ya. Benim icin orada yazan yan etkilerin hicbiri olmadi. Su an da 3 hafta oldu. Test de yapmadım ama yapsam mi diye düşünüyorum. Zaten adetim düzensiz olduğu icin hamilelik cok uzak geliyor bana

Bende de yan etkilerin hicbiri olmadi ama baya bi gecikmis bi test yapmayi deneyin insallah negatif cikar

Ya hamile kalmak o kadar zor bir olay ki, yumurta catlayacakta ayda bir kere oluyo ve ayrıca yumurtlama tarihi diyorsunuz da bu çok değişken o indirdiğimiz takvimlerde ki gibi olmayabiliyor ki ve ayrıca ilaç almışınız resmen imkansız ya hamile olmanız içinizi ferah tutun

Kızlar hala adet olmadım ama 2 kere test yaptım. Ikisi de negatif. Ilaci kullanali 24 gün oldu . adet kanaması görmedim ama hamile de degilim. Demek ki ilacin Illa kanama yapmasi gerekmiyormis

Kızlar hala adet olmadım ama 2 kere test yaptım. Ikisi de negatif. Ilaci kullanali 24 gün oldu . adet kanaması görmedim ama hamile de degilim. Demek ki ilacin Illa kanama yapmasi gerekmiyormis
Merhaba son durumun ne? bende 19 mayıs günü ella kullandım ve 18 gün sonra kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı. ama hala adet olmadım 1 hafta önce yani kan testi yaptırdığım günlerde adet olmam gerekiyordu. Şuan kahverengi akıntım kanamam var çok az bilemedim? kanda çıkması gerekmiyor mu ilişkiden 18 gün sonra öyle ise bu akıntı neden?

Merhaba Arkadaşlar..1 ayda 2 defa ella hapı kullanmak zırunda kaldım.ilk kullanımda adetim 1 hafta önce geldi ve 2.kullanımda adetim 3-4 gündür gecikti. ara ara da ella hapını kullandığımız için korunmasız ilşki yyaşadık ama boşalma oolmadı.gebelik testi yaptırdım sonuç >2.0 çıktı dr bşy yok dedi.tekrardan test yapmaya korkuyorum..midem bulantıısı, baş dönmesi, bel ağrısı, karın ağrısı oluyor. acaba hamile kalmış olabilir miyim ??

kahverengi akıntı varsa yerleşme olabiliyor.benimde öyle olmuştu.dr ham,lesiniz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…