- 14 Mart 2012
- 228
- 8
- 46
- Konu Sahibi Mysterywoman
-
Teşekkürler cevabın için. Ertesi gün adet oldum.:) adet olduğum günde idrar yaptım yinede negatifti.biran önce tekrardan test yaptır.benim kahverengi leke oldu adet oldum sandım test yaptım negatif çıktı. 1 hafta sonra yine test yaptım değerler fırlamıştı..
Aslinda alt karin agrim var her ay duzenli adet olurdum ben ve her ay gibi adet olmadan once ki gibi sivilcelerim bile cikti ama olmadim hamile kalma oranim varmidir sizceBu hap adet geciktiriyo bi sonraki ayi bile etkiliyo
neden evlenmeden böyle şeyler yapıyosunuz olurda evlenmezseniz ne olacakBana bilgi verirseniz cok sevinirim kac gundur cok stresliyim cunku..
Bana bilgi verirseniz cok sevinirim kac gundur cok stresliyim cunku..
o zaman test yap yok çıkıyorsada kan ver içini anca o zaman ferah tutabilirsinHaklisiniz ama suan anlayisla karsilayin ben baska seyler sordum
kaç gün geciktiAdetimin 1 hafta gecikmesini beklemek zorundayim test yapmak icin
prezarvatif ilemi oldu eğer öyleyse %1 kalma ihtimali var daha adetin gecikmemiş strss yapma ondanda gecikirEvli olmadigim icin hastaneye gidip kan vermeye cesaret edemiyorum umarim en kisa zamamda adet olurum . Ama korunarak yirtilmadigi surece hamile kalinmaz degil mi
bencede yaani bu arada nişanlımısın ve yaşın kaçtıElimde degil ablacimbirdaha asla boyle bisey yapmicam cok pismanim
Aslinda alt karin agrim var her ay duzenli adet olurdum ben ve her ay gibi adet olmadan once ki gibi sivilcelerim bile cikti ama olmadim hamile kalma oranim varmidir sizce
Ovula erken gebelik testi yaptim cinsel iliskiden 5 gun sonrasina kadar gebelik varsa gosterir diyor eczaciyada sordum guvenilirdir dedi. Yaptim ve sadece tek bir cizgi cikti belirgin ikinci cizgi hic cikmadi . Buna guvenmelimiyim sizce hamile degilimdir degil mi??Yok gecikme vardir ayiptir sormasi son iliskinizden ne kadar vakit gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?