• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella kullandım ama adet olmadım . hamile miyim ?

biran önce tekrardan test yaptır.benim kahverengi leke oldu adet oldum sandım test yaptım negatif çıktı. 1 hafta sonra yine test yaptım değerler fırlamıştı..
Teşekkürler cevabın için. Ertesi gün adet oldum.:) adet olduğum günde idrar yaptım yinede negatifti.

Merhaba hanimlar ben kac gundur cok stresliyim adetimi 1 haziranda olmustum sozlumde korunarak 18 haziran gunu iliskiye girdik yirtilma falan olmadi hatta icime bosalma da olmadi sadece birlikte olduk ama ben cok takintili bir insanim belki yirtilmasa bile zevk suyu degmis olabilir diye iliskiden 40 saat sonra ella hapi ictim suan 28 haziranda adet olmam gerekiyordu ama hala olmadi sizce hamile kalmaihtimalim nedir ? Lutfen acil cevaaap ...

Evli olmadigim icin hastaneye gidip kan vermeye cesaret edemiyorum umarim en kisa zamamda adet olurum . Ama korunarak yirtilmadigi surece hamile kalinmaz degil mi:(

Evli olmadigim icin hastaneye gidip kan vermeye cesaret edemiyorum umarim en kisa zamamda adet olurum . Ama korunarak yirtilmadigi surece hamile kalinmaz degil mi:KK43:
prezarvatif ilemi oldu eğer öyleyse %1 kalma ihtimali var daha adetin gecikmemiş strss yapma ondanda gecikir

Ovula erken gebelik testi yaptim cinsel iliskiden 5 gun sonrasina kadar gebelik varsa gosterir diyor eczaciyada sordum guvenilirdir dedi. Yaptim ve sadece tek bir cizgi cikti belirgin ikinci cizgi hic cikmadi . Buna guvenmelimiyim sizce hamile degilimdir degil mi??

Yok gecikme vardir ayiptir sormasi son iliskinizden ne kadar vakit gecti
Ovula erken gebelik testi yaptim cinsel iliskiden 5 gun sonrasina kadar gebelik varsa gosterir diyor eczaciyada sordum guvenilirdir dedi. Yaptim ve sadece tek bir cizgi cikti belirgin ikinci cizgi hic cikmadi . Buna guvenmelimiyim sizce hamile degilimdir degil mi??

Back
X