Ella kullananlar bir bakabilir mi?

Eflatunhilaf

Çikiletasever
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
707
1.488
39
Biraz açik yazicam kusura bakmayin. Ben esimle birlikte olduktan sonra 12 saat icinde ella kullandim. Ilk defa kullandigimi belirteyim. Reglime yaklasik 2 hafta kadar vardi. Fakat ellayi ictikten 4 gun sonra kahverengi lekelenmelerim basladi ve 4 gün sürdü, devami da regl olarak geldi. En baştaki lekelenmeyi saymazsak bugün reglde 7.günüm. Ve her reglimdeki gibi ağrılı geçiyor ama 5 günü geçmezdi. 1 hafta icinde doktora gitme imkanim yok, ayni seyleri yasayan biri var mi, daha ne kadar sürer bu regl?

Not: jinekolojide yorumlarda sordum, burada daha cok cevap alabilecegimi dusunerek konu actim. Umarim yanlis bir sey yapmamisimdir

o ilaç zaten regl olman için yani adet olmanda sorun yok uzun sürmesi de hormonlarla oynuyor onunla alakalıdır. çok sık kullanmamak gerekiyormuş bu arada bilginiz olsun korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum.

Bende kullanmıstım 12saat snra ama benden hiç bişey gelmemişti tamda adet günümde adet oldum aksamadı.dediniz gibi ama coğunluk kişide kanama yapıomus yani adet oluyomuş çoğu kişide bikaçgün içinde yani normal:)

o ilaç zaten regl olman için yani adet olmanda sorun yok uzun sürmesi de hormonlarla oynuyor onunla alakalıdır. çok sık kullanmamak gerekiyormuş bu arada bilginiz olsun korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum.

Çok teşekkürler arkadaşlar uzun sürücü panik oldum azıcık. Umarım bir daha kullanmak zorunda kalmam

Cnm panik yapma bu ilacın yan etkileri i bnde kullandım bi kaç sefer bndede zamanından on gün sonra falan regl oldum bence panik yapma ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…