Aile Planlaması Ella Ertesi Gün Hapı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Kızlar ben adetimin bittiği ilk hafta ilişki yaşadım ve tamamen içime bosaldı. 6 saat icinde ella yi kullandım ve az önce ikinci testi yaptım yine negatif çıktı. Yarın üçüncüsünu yapcam. Ve suan adet söktürücü kullanıyorum. Sanırım yan etkilerini yaşıyorum . bende çok korkuyorum sizin gibi. Adet döneminde bu kadar hassas değildi benim göğsüm ve suan dokunamiyorum bile akintim çok fazla ve kasiklarda ufak sizi var. Tuhaf yani. Korkmayın bence sizde. Panik yaptığım içinde gecikmiş olabilir. Aynı şeyi sizde yapmayın bi test yaptırın içiniz rahat olsun. Kafanıza taktikca buyutursunuz yoksa.

Test yapmam icin su an cok erken dha 5 gunluk bi olay adetim normade ayin 27sine geliyo cok stersliyim szce bise olurmu

Sanmıyorum. İçini ferah tut çünkü gerçekten güçlü bi ilaç mis. Sadece yan etkileri var o kadar. Ama işe yarıyor gibi. Yarın testi yapıp yine paylaşım. Düşünmeyin sizde artık. Bişey olcagini sanmıyorum.

Zate icime bosalmadim ama yinede bir tedirginlik oldgu icin ilac ondan snra korunmasz bikere dha birlikte oldk ama onda bosalmadn cikti hemen

Yok
Zate icime bosalmadim ama yinede bir tedirginlik oldgu icin ilac ondan snra korunmasz bikere dha birlikte oldk ama onda bosalmadn cikti hemen
Yok canım bişey olmaz. Diyorum ya benim ki tamamen bosaldı. Ben hamile kalmiyosam sende kalmasın heralde. Ki adetim daha yeni bitmişti. Riskli donemdeydim

Bende öyleydim ama artık kasmiyorun kendimi tabi testinde faydası oldu. İki keredir negatif. Ucuncuyude yarın yapcam.

Benimde riskli donem mi oluo adet bitiminden 2 gun sonra oldu 31 martta bitti 2 sinde oldu ve tamamen icime bosaldı ama adet donemime daha cok zaman var ayın 25 i civarları oluo test cevap verirmi bilemedim.ellayı 48 saat dolmadan ictim ben ama tedirginimde...ne zaman yapmalıyım testi?

canım o gögüs agrısı bendede cok fena oldu hepsi ilaçtan ilaç hormonları bozuyo korkma korkma bak iki defa test yapmıssın bişey cıkmamış

Tamam canm adetin gectigi ilk gun yapayım o zmaan ben kan testi.. ama bende pko var adet duzenim 32 gunde bir e denk gelio yumurtlama donemi de nisanın 6-7-8 gibi cıktı kac yerde hesapladıysam... Off ne zor sey kadın olmak...bide sisti ki karnım kasıklarda bi sızı sanki heran adet olcakmısım gibi...ve deli gibi ne gorursem yemek istiyorum...ne olur hamile olmiim(( dua edin...en buyuk korkumda eger hamile kalırsam aldırırken pko dan dolayı yumurtalıkların bi sekilde zarar gormesi ya bi daha hamile kalmama engel bi durum olursa....cok korkuyorum(

sen zaten alicı erken kulanmıssın avantajın var hamile falan degilsin korkma artık hayatına devam et dedigim gibi maydonoz suyunu dene kaynat ılık iç etkili olacaktır bence adet olmana ben kullanıyorum aradasöküyo adeti

çok acilll
merhaba hanımlar bişey sormam lazım yaklaşık 4 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum son aylarda adetimi tamamen kesistiği için bıraktım , bıraktıktan yaklaşık bir ay sonra 4 mart ta adet oldum sonrasın da eşim korundu hep nisan da adet olmadım gecikti reglim ama geçen hafta göğüslerim çok hassastı ,önceki gece maalesef kılıf yırtılmış ve ben korkuyorum hamile kalma ihtimalim nedir acaba

Öncelikle merhabalar aranıza yeni katıldım evliyim 9 aylık bir bebeğim var bugün eşimle ilişki esnasında prezervatifin yırtılması sonucu hemen eczaneye koştum ve ella hapı aldım bebeğimi emziriyorum eczanedeki bayan bana bir kaç gün sütünü sağ at dedi ama hapın prospektüsünde 1 hafta emzirmemem gerektiği yazıyo ne yapıcağımı şaşırdım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

Acil cevap verin ayin 7snde nisanlimla birlikte oldum 1 saat iicnde ella hapini aldim bugunde hasta oldum nirmalde 26snda olmam gerekiyodu ama az az kanamam var sizce normlami bu korkuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…