Aile Planlaması Ella Ertesi Gün Hapı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Arkadaslar merhaba
19'unda birlikte olduk icime bosalmadi ama icimize kurt dustu 78-79.saatlerde ella hapi kullandim 5 gun icinde alinirsa etkili oluyormus diye.
Bir yandan adetlerim duzensiz kimi zaman 30 gunde kimi zaman 40 gunde bir oluyor son adet tarihim de 26 Mart 2015.

Sizce bir kaza olmus olma ihtimali var midir ne dersiniz cok endiseliyim ayrica dun cok hafif bir kanamam oldu pecetede ama bugun devami gelmedi tik yok internetten okudum yerlesme kanamasi diye bir sey yaziyor oyle bir sey olabilir mi??? Onun disinda hicbir adet belirtim yok ama bazen belirtisiz de geldigi oluyor

Ben de bir şey sormak istiyorum sevgilimle sevistik içime boşalmadı dışarı bosaldi. Sürtünme yoluyla biraz sevistikten sonra hemen ella hapı aldım. Yumurtlama dönemim yarın. Sizce hamile kalma ihtimalim var mı. Boşaldığı sıvıyla temas etmedim zevk sivisiyla sadece temaz ettim oda çok üstten. Kızlık zarından geçme ihtimali bana cok az geliyor ama siz de yorum yaparsanız lütfen :-/ bekarim 22 yasindayim daha önce de birkaç kez bu şekilde sürtünme olmuştu ve korunmamistik temas etmemistim sivisiyla. Ve hamile de kalmamistim. Sizce ne yapmalıyım ve bundan sonrası için nasıl korunmaliyim?

Hanımlar ben gecen ay 25 inde adet olmustum bu ay 3 gun oldu hala gelmedi adetim. 2 nisan gecesi birlikte olduk ben 4 unde saat 16.00 gibi ella yı ictim bilmiyordum gec aldım biraz daha ilacı.g ebelik testi alıcam bugun.bide bende pko var normalde de her ay aynı gununde gelmiyor zaten adet icin tum belirtiler var ama inatla gelmiyor...acıkca soylemek gerekirse testi almaya korkuyorum ben napıcam ya hamileysem:KK43:((

Kızlar bugun gebelik testi yaptım negatif cıktı cok mutlu oldum acıkcası: ) ama hala adetim inatla gelmiyor. Acaba kan testi de yaptırsam mı bilemedim...ne dersiniz? Guvenmelimiyim teste?.ellenin geciktirici etkisi varmı bilginiz varmı?

Kızlar size bi sorum olcak bnm 9aylık bebeğim var kırkımdan sonra adet görmdm ve dün gece yasadığım ilişkide kazayla üzerime sıçrama oldu içine boşalmadı ama kenarlara doğru szmş ve bnm 3 bebeğim hamile kalırım diye çok korkuyorum sizce ertesi gün hapı içmelimiyim emzirirken içiliyo mu bilen varsa cevap versin lütfen

mrb yardıma ihtiyacım var gecen pazartesi ella kullandım ve tekrar dün kullanmak zorunda kaldım.dün iişki sırasında kondom dan spermler vajınma geldi üstüne sildik ve hemen 2 .3 saat içinde tekrar ella aldık hamile olabilirmiyim acil yardım edin

Merhaba hanımlar. Emziren bir anneyim ve tam anlamıyla emin olmamakla birlikte ertesi gün hapı kullanmam gerektiğini düşünüyorum. En azından 1 ay boyunca içimde şüpheyle duramam. Eczanede norlevo hapının kaldırıldığını söylediler ella ertesi gün hapını verdiler. Ama emzirdiğim için emin olamıyorum reçetesinde 1 hafta emzirmeyin demiş bazı sitelerde de 6 saat emzirmeyin yeterli diyor. ne yapsam bilemedim kullanan var mı düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Sen içmişmiydin ella hapından emzirdin mi içtikten sonra

Merhaba konu yu çok önce acmissiniz bende sizinle aynı durumdayımemziriyorum ilacı içtim siz içtinizmi bi sorun oldumu

Merhaba konu yu çok önce acmissiniz bende sizinle aynı durumdayımemziriyorum ilacı içtim siz içtinizmi bi sorun oldumu
Bende emziriyorum icmeye mecbur kaldım bebegim 6aylık yeni bir bebege hazır degiliz tamda yumurtlama gunumde bir kaza oldu 12 saat icinde ella ictim doktorumu arayip sordum 2gün emzirme sutunu sagip dök dedi bende 2gun boyu defalarca sutumu sagip döktüm bebegime mama verdim 2gundur emziriyorum fakat bebegim cok huzursuz cok huysuz oldu uyumuyor agliyor daha kotusu artik emmek istemiyor aglayarak iktiriyor beni sutun tadimi degisti acaba cok uzuluyorum daha ne kadar boyle devam edecek

nolur yardım edin. dün adetimin ikinci günüyken sözlümle ilişkide bulundum ve içime kaçmış olabileceğinden aradan q 2 saat geçmeden bu haptan aldım içtim adetim devam diyor şuanda hamile olma ihtimali var mı nolur cevap verin zor durumdayım :KK43:

Merhaba hanımlar. Emziren bir anneyim ve tam anlamıyla emin olmamakla birlikte ertesi gün hapı kullanmam gerektiğini düşünüyorum. En azından 1 ay boyunca içimde şüpheyle duramam. Eczanede norlevo hapının kaldırıldığını söylediler ella ertesi gün hapını verdiler. Ama emzirdiğim için emin olamıyorum reçetesinde 1 hafta emzirmeyin demiş bazı sitelerde de 6 saat emzirmeyin yeterli diyor. ne yapsam bilemedim kullanan var mı düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Nolurrr yardım edinnnn dün adetimin ikinci gününde sözlümle ilişkide bulunduk ve içime gitmiş olabileceğinden bu hapran aldım 1 2 saat içinde içtim bugün hala adetim devam ediyor hamile kalma riskim var mı nolur cevap verin

Merhaba arkadaslar tam yumurtalama günümde korunmasız ilişki yaşadım ama bir saat geçmeden ella kullandım yine de bir ihtimal gebelik söz konusu olabilir mi ilacı cok yakın zamanda mı içtim acaba

Merhaba arkadaslar tam yumurtalama günümde korunmasız ilişki yaşadım ama bir saat geçmeden ella kullandım yine de bir ihtimal gebelik söz konusu olabilir mi ilacı cok yakın zamanda mı içtim acaba
adetiniz zamnında geldi mi? ben biraz yan etki yaşıyorumda stres oldum

Tamam canm adetin gectigi ilk gun yapayım o zmaan ben kan testi.. ama bende pko var adet duzenim 32 gunde bir e denk gelio yumurtlama donemi de nisanın 6-7-8 gibi cıktı kac yerde hesapladıysam... Off ne zor sey kadın olmak...bide sisti ki karnım kasıklarda bi sızı sanki heran adet olcakmısım gibi...ve deli gibi ne gorursem yemek istiyorum...ne olur hamile olmiim:KK43:(( dua edin...en buyuk korkumda eger hamile kalırsam aldırırken pko dan dolayı yumurtalıkların bi sekilde zarar gormesi :KK43:ya bi daha hamile kalmama engel bi durum olursa....cok korkuyorum:KK43:(
bu yan etkilerin hepsini bende yaşıyorumda acaba hap etki etti mi?

adetiniz zamnında geldi mi? ben biraz yan etki yaşıyorumda stres oldum

Canım adet süren ne kadar geçti 15 güne kadar normal gecikmesi, eğer 2-3 gün geçtiyse test yap çıkar zaten, bu konuda pek iyimser olamayacağım çünkü ben ellaya rağmen hamile kaldım. Ama ben istisnayım daha önce de kullandım böyle bir durumla karşılaşmadım. Bir de eğer ilk kez kullanıyorsan ve 24 saat içinde aldıysan ihtimal çok düşük...

X