- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
ilaç etkisi bi sonrakinde düzelicekben 1 gün geçikmeli adet oldum ama sanki adatim normal olmuyo gibi az geliyo acaba bunun sebebi ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilaç etkisi bi sonrakinde düzelicekben 1 gün geçikmeli adet oldum ama sanki adatim normal olmuyo gibi az geliyo acaba bunun sebebi ne
evet ilaç etkisidün çok iyi oldu normaldi bugün öyle çok olmuyor benimki normaldede fazla olmazda genede merak ettim ilactan mı diye
inşallah öyledir
bide üstüne kalma diye birşey varmış hamile olsanda adet görülürmüş az olurmuş ama öyle bişey olmuş olmasınevet ilaç etkisi
milyonda bir ihtimal arasında yaşanan bi durum o sanmıyorumbide üstüne kalma diye birşey varmış hamile olsanda adet görülürmüş az olurmuş ama öyle bişey olmuş olmasın
valla o milyonda bir ihtimal gelir beni bulur ilişkiden 16 gün sonra adet oldum hamile olsam adet olamzdım demi ya sen evlisin blirsin söyle lütfenmilyonda bir ihtimal arasında yaşanan bi durum o sanmıyorum
böyle şeyler düşünüp sürekli araştırıp saçma sapan şeyler okuyarak
kendi psikolojini kendin bozuyorsun bence
akışına bırakıp yaşamaya devam etsen keşke :)
bana güveniyorsan içini rahat tutvalla o milyonda bir ihtimal gelir beni bulur ilişkiden 16 gün sonra adet oldum hamile olsam adet olamzdım demi ya sen evlisin blirsin söyle lütfen
öyleyse hiç o anları yaşamamışsın gibi davran normal bi şekilde yoluna devam et arkadaşımcanımsın tabi ki güveniyorum sana senin sayende atlattım ben :)
Dün test yaptım negatif çıktı ama bugün bi iki tane daha almayi düşünüyorum. Bu arada adet sokucu kullanıyorum bi sakıncası olur mueger ilacı aldıysan sıkıntı yapma etkili bi ilaç eger yumurtalama gününde degilse bişey olmaz ilacın zaten yan etkisi geciktirme gögüslerin adet olacagın için şişmistir canım