- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
rahat ol benceevli olsam sıkıntı yaparmıyım hiç degilim işteiki gün geçikti
15 gün oldu bugun ilişki yaşanalısürekli olan bişey degildi deneyimi yeni yaşadım başıma böyle bişey geldi bide korunmak istemiyolar olan bize oluyor onlar rahat umurlarında bile degil
kaç yaşındasın?15 gün oldu bugun ilişki yaşanalı
tatlım seninle bunları yaşamak isteyen erkek korunmayı göze almak zorunda25 yaşındayım
yumurtlama günüyumurtalama tarihi nedir kaç gün sürüyor o günde kesin hamile kalırnı mı yada yumurtalama gününden sonraki gün ilişkiye girilerse hamile kalınrmı
yumurtlama günü
adet olduğun ilk gününü de say 14.gün yumurtlama günündür
aynen öyle doğru tarihben 02.03 tarihinde adet oldum o zaman yumurtalama günüm 15.03.2015 mü ? 19.03.2015 de ilişki yaşadım o zaman yumurtalama günüme denk gelmiyor hamile olma sansım varmı bide ella kullandım 26 saat sonra
regl oldumm off çok şükür :)) yemin ederim rahatladım üstümden bir yük kalktı dün olmam lazımdı bugün oldum bir sıkıntı yoktur degil miaynen öyle doğru tarih
kesinlikle hamile değilsin
o ilacı ilk 72 saat içinde içilmesi öneriliyor
sen 26 saat sonra içmişsin merak etme sıkıntı yok
regl olursan haber et burdan merak ederiz :))
daha ne sıkıntı olacak :)regl oldumm off çok şükür :)) yemin ederim rahatladım üstümden bir yük kalktı dün olmam lazımdı bugün oldum bir sıkıntı yoktur degil mi
vallahi beni sen rahatlattın düşünmeyi sıkıntı yapmayı bırakınca kendiliginden oldu :)) çook teşekkür ediyorum bir kez daha desteklerin içindaha ne sıkıntı olacak :)
gözün aydın
sana demiştim ben hamile değilsindir diye
rica ederim ne demekvallahi beni sen rahatlattın düşünmeyi sıkıntı yapmayı bırakınca kendiliginden oldu :)) çook teşekkür ediyorum bir kez daha desteklerin için
gerçekten çok teşekkür ederim senle konuşmamış olsaydık belki suan kafayı yemiştim çoktan adet olamyı beklemeden sen sakinleştirdin beni Allah bir kez daha razı olsunrica ederim ne demek
bende evli olmama rağmen aynı şeyleri yaşamıştım
burası dayanışma destek olma platformu
yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
allah senden de razı olsun arkadaşımgerçekten çok teşekkür ederim senle konuşmamış olsaydık belki suan kafayı yemiştim çoktan adet olamyı beklemeden sen sakinleştirdin beni Allah bir kez daha razı olsun
bundan sonra tövbeeeallah senden de razı olsun arkadaşım
bundan sonra dikkatli ol
dediğim gibi yaşaya yaşaya öğreniyor insan
evli olmama rağmen hamile kalmaktan tırsıyordum
senin gibi sora sora destek bekleye bekleye
ve yaşaya yaşaya öğrendim
içini ferah tut ve bundan sonra korunun