Aile Planlaması Ella Ertesi Gün Hapı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
sürekli olan bişey degildi deneyimi yeni yaşadım başıma böyle bişey geldi bide korunmak istemiyolar olan bize oluyor onlar rahat umurlarında bile degil

25 yaşındayım
tatlım seninle bunları yaşamak isteyen erkek korunmayı göze almak zorunda
sende bunu ona şart koşmalısın, kendin için!!
yaşamanızı anlayışla karşılıyorum çok normal
fakat yaşam şartlarınızdan ötürü korunmak zorundasınız
biz bile evliyken korunuyoruz yani

yumurtalama tarihi nedir kaç gün sürüyor o günde kesin hamile kalırnı mı yada yumurtalama gününden sonraki gün ilişkiye girilerse hamile kalınrmı

yumurtalama tarihi nedir kaç gün sürüyor o günde kesin hamile kalırnı mı yada yumurtalama gününden sonraki gün ilişkiye girilerse hamile kalınrmı
yumurtlama günü
adet olduğun ilk gününü de say 14.gün yumurtlama günündür

ben 02.03 tarihinde adet oldum o zaman yumurtalama günüm 15.03.2015 mü ? 19.03.2015 de ilişki yaşadım o zaman yumurtalama günüme denk gelmiyor hamile olma sansım varmı bide ella kullandım 26 saat sonra

yumurtlama günü
adet olduğun ilk gününü de say 14.gün yumurtlama günündür

ben 02.03 tarihinde adet oldum o zaman yumurtalama günüm 15.03.2015 mü ? 19.03.2015 de ilişki yaşadım o zaman yumurtalama günüme denk gelmiyor hamile olma sansım varmı bide ella kullandım 26 saat sonra lütfen cvp ver

ben 02.03 tarihinde adet oldum o zaman yumurtalama günüm 15.03.2015 mü ? 19.03.2015 de ilişki yaşadım o zaman yumurtalama günüme denk gelmiyor hamile olma sansım varmı bide ella kullandım 26 saat sonra
aynen öyle doğru tarih
kesinlikle hamile değilsin
o ilacı ilk 72 saat içinde içilmesi öneriliyor
sen 26 saat sonra içmişsin merak etme sıkıntı yok
regl olursan haber et burdan merak ederiz :))

aynen öyle doğru tarih
kesinlikle hamile değilsin
o ilacı ilk 72 saat içinde içilmesi öneriliyor
sen 26 saat sonra içmişsin merak etme sıkıntı yok
regl olursan haber et burdan merak ederiz :))
regl oldumm off çok şükür :)) yemin ederim rahatladım üstümden bir yük kalktı dün olmam lazımdı bugün oldum bir sıkıntı yoktur degil mi

regl oldumm off çok şükür :)) yemin ederim rahatladım üstümden bir yük kalktı dün olmam lazımdı bugün oldum bir sıkıntı yoktur degil mi
daha ne sıkıntı olacak :)
gözün aydın
sana demiştim ben hamile değilsindir diye

vallahi beni sen rahatlattın düşünmeyi sıkıntı yapmayı bırakınca kendiliginden oldu :)) çook teşekkür ediyorum bir kez daha desteklerin için
rica ederim ne demek
bende evli olmama rağmen aynı şeyleri yaşamıştım
burası dayanışma destek olma platformu
yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

rica ederim ne demek
bende evli olmama rağmen aynı şeyleri yaşamıştım
burası dayanışma destek olma platformu
yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
gerçekten çok teşekkür ederim senle konuşmamış olsaydık belki suan kafayı yemiştim çoktan adet olamyı beklemeden sen sakinleştirdin beni Allah bir kez daha razı olsun

gerçekten çok teşekkür ederim senle konuşmamış olsaydık belki suan kafayı yemiştim çoktan adet olamyı beklemeden sen sakinleştirdin beni Allah bir kez daha razı olsun
allah senden de razı olsun arkadaşım
bundan sonra dikkatli ol
dediğim gibi yaşaya yaşaya öğreniyor insan
evli olmama rağmen hamile kalmaktan tırsıyordum
senin gibi sora sora destek bekleye bekleye
ve yaşaya yaşaya öğrendim
içini ferah tut ve bundan sonra korunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…