Aile Planlaması Ella Ertesi Gün Hapı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
dün çok iyi oldu normaldi bugün öyle çok olmuyor benimki normaldede fazla olmazda genede merak ettim ilactan mı diye

bide üstüne kalma diye birşey varmış hamile olsanda adet görülürmüş az olurmuş ama öyle bişey olmuş olmasın
milyonda bir ihtimal arasında yaşanan bi durum o sanmıyorum
böyle şeyler düşünüp sürekli araştırıp saçma sapan şeyler okuyarak
kendi psikolojini kendin bozuyorsun bence
akışına bırakıp yaşamaya devam etsen keşke :)

valla o milyonda bir ihtimal gelir beni bulur ilişkiden 16 gün sonra adet oldum hamile olsam adet olamzdım demi ya sen evlisin blirsin söyle lütfen

İyi günler. Bende Korunmasız ilişkiye girdim içime bosaldı 6 saat icinde ella hapı aldım suana kadar bi yan etki görmedim. Bir haftadır kasiklarda tuhaf bi sancı var. Sanki Heran adet olcakmisim gibi. Goguslerimde bugün bi hassasiyet başladı. Akintimda çok fazla var. Nolur biri yardım etsin. 2 gün de gecikti adetim. Yarın test yapcam çok korkuyorum ama.

eger ilacı aldıysan sıkıntı yapma etkili bi ilaç eger yumurtalama gününde degilse bişey olmaz ilacın zaten yan etkisi geciktirme gögüslerin adet olacagın için şişmistir canım

eger ilacı aldıysan sıkıntı yapma etkili bi ilaç eger yumurtalama gününde degilse bişey olmaz ilacın zaten yan etkisi geciktirme gögüslerin adet olacagın için şişmistir canım
Dün test yaptım negatif çıktı ama bugün bi iki tane daha almayi düşünüyorum. Bu arada adet sokucu kullanıyorum bi sakıncası olur mu

ben sürekli maydonoz suyu kaynatıp içtim iyi geldi söker derler sende dene ama sana iyi gelir mi bilmem canım

Lütfen banada yardim edin nisanlim icime bosalip bosalmadiginda tam emin degil ama ben peceteyle sildigimde spermleri var prezarvatif yirtildi vajinana gelmistr dedi bnfe ilk defa basima geldigibi icin anlamadim yumurtlama donemimi denk geldi galiba hemen ella hapi ictim cok korkuyorm yardimci olun akintim cok var

Lütfen banada yardim edin nisanlim icime bosalip bosalmadiginda tam emin degil ama ben peceteyle sildigimde spermleri var prezarvatif yirtildi vajinana gelmistr dedi bnfe ilk defa basima geldigibi icin anlamadim yumurtlama donemimi denk geldi galiba hemen

Benndd yardım istiyorum yonlendirin nolur...bilemiyorum napıcam erkek arkadasımla korunmadan birlikte olduk 25 mart adetimin ilk gunuydu. 31 ınde bitti 2 nisan gecesi birlikte olduk ben bilmiyordum ella ictim 4 nisan gunu saat 16.00 a geliyordu.internetten yumurtlama donemime baktım ayın 6 sı 7 gibi cıkıyo.daha hic bisi test faln madaım

Almadım.ella yı ictigimden beri karnım doymuyor akıntım arttı napıcam bilmiyorum test mi alıayım kan testi mi yapturayım erkenmi daha bisi soyleyin nolur؛(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…