- 4 Eylül 2014
- 4
- 2
- 34
Sen içmişmiydin ella hapından emzirdin mi içtikten sonraMerhaba hanımlar. Emziren bir anneyim ve tam anlamıyla emin olmamakla birlikte ertesi gün hapı kullanmam gerektiğini düşünüyorum. En azından 1 ay boyunca içimde şüpheyle duramam. Eczanede norlevo hapının kaldırıldığını söylediler ella ertesi gün hapını verdiler. Ama emzirdiğim için emin olamıyorum reçetesinde 1 hafta emzirmeyin demiş bazı sitelerde de 6 saat emzirmeyin yeterli diyor. ne yapsam bilemedim kullanan var mı düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Mrb bende ella kullanıp hamile kaldım bebeğiniz doğdu mu ? İlacın bebege bi etkisi oldumuadetim beş gün geçti,sonuç hamileyim,ella işe yaramadı.Allah sağlıklı bir bebek versin artık
Ben düşük yapmıştım o zamanlar sebebi bilinmiyorMrb bende ella kullanıp hamile kaldım bebeğiniz doğdu mu ? İlacın bebege bi etkisi oldumu
Ben de sizinle aynı durumdayım, hapı içmiş olmama rağmen emziriyorum..fakat bebeğim 2 gündür çok huzursuz ve uyuymuyor.. Sizde böyle bi durum oldu mu.[/QUOT
bir çok sitede enziren anneler için çok zararlı ve kusmalı mide bulantılı oldugunu okudum.. insan norlevoyu özlüyolor
Bende emziriyorum icmeye mecbur kaldım bebegim 6aylık yeni bir bebege hazır degiliz tamda yumurtlama gunumde bir kaza oldu 12 saat icinde ella ictim doktorumu arayip sordum 2gün emzirme sutunu sagip dök dedi bende 2gun boyu defalarca sutumu sagip döktüm bebegime mama verdim 2gundur emziriyorum fakat bebegim cok huzursuz cok huysuz oldu uyumuyor agliyor daha kotusu artik emmek istemiyor aglayarak iktiriyor beni sutun tadimi degisti acaba cok uzuluyorum daha ne kadar boyle devam edecekMerhaba konu yu çok önce acmissiniz bende sizinle aynı durumdayımemziriyorum ilacı içtim siz içtinizmi bi sorun oldumu
Nolurrr yardım edinnnn dün adetimin ikinci gününde sözlümle ilişkide bulunduk ve içime gitmiş olabileceğinden bu hapran aldım 1 2 saat içinde içtim bugün hala adetim devam ediyor hamile kalma riskim var mı nolur cevap verinMerhaba hanımlar. Emziren bir anneyim ve tam anlamıyla emin olmamakla birlikte ertesi gün hapı kullanmam gerektiğini düşünüyorum. En azından 1 ay boyunca içimde şüpheyle duramam. Eczanede norlevo hapının kaldırıldığını söylediler ella ertesi gün hapını verdiler. Ama emzirdiğim için emin olamıyorum reçetesinde 1 hafta emzirmeyin demiş bazı sitelerde de 6 saat emzirmeyin yeterli diyor. ne yapsam bilemedim kullanan var mı düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Mrb bende ella kullanıp hamile kaldım bebeğiniz doğdu mu ? İlacın bebege bi etkisi oldumu
adetiniz zamnında geldi mi? ben biraz yan etki yaşıyorumda stres oldumMerhaba arkadaslar tam yumurtalama günümde korunmasız ilişki yaşadım ama bir saat geçmeden ella kullandım yine de bir ihtimal gebelik söz konusu olabilir mi ilacı cok yakın zamanda mı içtim acaba
bu yan etkilerin hepsini bende yaşıyorumda acaba hap etki etti mi?Tamam canm adetin gectigi ilk gun yapayım o zmaan ben kan testi.. ama bende pko var adet duzenim 32 gunde bir e denk gelio yumurtlama donemi de nisanın 6-7-8 gibi cıktı kac yerde hesapladıysam... Off ne zor sey kadın olmak...bide sisti ki karnım kasıklarda bi sızı sanki heran adet olcakmısım gibi...ve deli gibi ne gorursem yemek istiyorum...ne olur hamile olmiim(( dua edin...en buyuk korkumda eger hamile kalırsam aldırırken pko dan dolayı yumurtalıkların bi sekilde zarar gormesi ya bi daha hamile kalmama engel bi durum olursa....cok korkuyorum (
adetiniz zamnında geldi mi? ben biraz yan etki yaşıyorumda stres oldum