Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Merhaba canım.zaten emziriyorum diye abur cubur yemiyorum bol su ve ayran içiyorum dikkat ediyorum tabii.senin listen nasıl ve kaç günde verdin kilonu

Reactions: s u
yaklaşık 1500 kalorilik 3 liste verdi. standart peynir zeytinle başlayan bir liste.her şey var içinde ayrıntısını iştersen yazarım. süte olumsuz etkisi olmuyor, eliptiği de 20 dk falan yapıyorum

yaklaşık 1500 kalorilik 3 liste verdi. standart peynir zeytinle başlayan bir liste.her şey var içinde ayrıntısını iştersen yazarım. süte olumsuz etkisi olmuyor, eliptiği de 20 dk falan yapıyorum
aslında ben listeye uyamam ama yediklerime dikkat ediyorum.eliptiğide 30 dk yapıyorum hergün ve başlayalı 6.günüm kilom 6 gün önce 81'di.regli oldum bitince tartıldım 1.5 kilo daha azdı yani 80 kiloyla başladım diyebiliriz bakalım nolucak.sanada tşk.ederim canım gelişmeleri paylaşalım

bu sabah ki kilom 69.8 sonunda 69 ları gördüm.hayal gibi rüya gibi.inanamıyorum.tatrtıya defalarce çıkıp bakıyorum doğru mu diye.kıyafetlerim üzerimden düşüyor.

ama hala zayıfım gibi hissetmiyorum.devam edicem inşallah.

84.5 -69.5=15 kilo verdim.yaklaşık olarak tabi...

bugün tam 5 ay oldu.9 nisanda başlamıştım.bugün 9 eylül.diyet günlüğü tuttum her gün yazdım...

işin sırrı İSTİKRAR..... bazen yesem de bazen bozulsa da hemen kaldığı yerden devam ettim.

Slm canım süpersin.bende 60ları görseydim biran önce.şuan 78.2 .gelişmeleri yaz mutlaka eliptiğe devam o bizim herşeyimiz

tamam canım yazıcam.sporsuz olmaz .hem sağlıklı verdim hem sarkmadım hem de mutlu oluyosun ter atınca..tüm oksitleri atıyosun.hem de arada bir yemeyi kaçırsan da spor bu açığı kapatıyor.

devam et bırakma kesinlikle veriyosun.

Merhaba

Ben de birkac haftaya kadar eliptik bisiklet almayi dusunuyorum. Yalniz ozellikleri hakkinda su an hicbir fikrim yok.
Oturma yeri olmasin (oturmak istemiyorum), kollari da hareketli olsun ve kayisli olmasin (daha cok ses yapiyormus sanirim) istiyorum simdilik sadece bu kriterlerim var. Baska dikkat etmem gereken ozellikler ne olmali?
Sizin kullandiginiz hangisi?
Memnunsaniz onerebileceginiz marka/model var mi?

benimki voit yale 4, ama yale3 ün oturma yeri yok mesela. 3-4 aydır kullanıyoruz eşimle, bi şikayetimiz yok

benim voit oturma yeri var.

ayakta yorulunca oturup kolla çeviriyorum iyi oluyor.kol çalışıyorsun.o da iyi oluyor.

haftaya salı diyetisyene randevum var, bu defa bisikleti biraz daha artırıp kaçamak yapmıycam. bakalım ne olacak?
tavsiyesi olan var mı?

tabi ki iyi olur canım.

kaçamak yapsan da her şey bitti deme devam et.

ben haftada bir gün her şey yedim ,istediğim her şeyi.ama bırakma...

Kızlar mrb. Ben de yaklaşık 15-20 gündür eliptik bisiklet kullanıyorum, yememe içmeme de dikkat etmeme rağmen hiç kilo veremedim. Motivasyonum ciddi anlamda düştü. Neler yapabilirim, önerileriniz nelerdir?

Kızlar mrb. Ben de yaklaşık 15-20 gündür eliptik bisiklet kullanıyorum, yememe içmeme de dikkat etmeme rağmen hiç kilo veremedim. Motivasyonum ciddi anlamda düştü. Neler yapabilirim, önerileriniz nelerdir?
İncelmişsindir bence, günlük yediklerini bir yere yazıp, 2-3 saatte bir bişeyler atıştırabilisin. Motivasyon gerçekten çok önemli, benim de tartılınca bozuluyor. en iyisi haftada bir tartılmak, yarım kilo bile insanı mutlu ediyor.

Biraz inceldiğimi hissediyorum ama tartıda değişiklik göremeyince büyük hayal kırıklığı yaşıyor insan. Bikaç gün içerisinde regl olucam sanırım onun da bi etkisi olabilir mi? Bir de günde kaç dk eliptik bisiklet kullanıyosunuz?

Reglin etkisi olabilir tabi.Ben genelde 15-20 dk çıkıp sonra az pilates yapıyordum, dün ilk kez 30 dk yaptım. yürüyüşe göre hiç yormuyor. Ama benim kızım 7 aylık, çok çeviremiyorum imkan olmuyo. ama şunu söyleyim 71 kiloyum ben, 62 kilo olan kardeşimin pantolonu geliyor( demek ki ağırlık üstte)

Anlıyorum.. Ben de 30-35 dk biniyorum ama bi yandan da kilo vermek yerine kasa dönüşmesini de endişe ediyorum. Bu hafta iç hastalıkları doktoruna gitmeyi planlıyorum,çok zor veriyorum. Sizin daha kolay sanırım emzirme döneminde daha kolay kilo veriliyormuş diye duydum.

kızlar,bakın yukarıda da yazdık.spora başladığında ilk haftalar ay da olabilir tartıda daha ağır bile geliyosun.kilo vermiyorsun.

ama bu demek değil ki yağ kaybetmiyorsun.

aslında yağ kaybedip yerine su topluyor kaslar.bu yüzden ağır gelirsin.

eğer devam edersen de birden hoop diye düşüyor kilon.

işte bu telaşlanmayın..

Merhaba canım kesinlikle reglinin etkisi ol bitsin tartıl şaşıracaksın.sakın bırakma bende 15 gündür eliptik yapıyorum son iki gündür 40 dkya çıkardım yediklerinede dikkat ediyosan haftada 1 kilo garanti pes etme

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. İnşallah dediğiniz gibi olur. Yazdıklarınızı takip edicem. Hem motivasyonu artırıyor hem de devam etme isteğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…