Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
74.8 de takılı kaldım.devam.
maşallah azimlisin kaç dk eliptik yapıyosun, ne yiyorsun?71.5 busabah ki kilom.toplam 13 kilo verdim
Bravo çok iyi vermişsin.Ben de nasıl beslendiğini merak ediyorum.71.5 busabah ki kilom.toplam 13 kilo verdim
maşallah azimlisin kaç dk eliptik yapıyosun, ne yiyorsun?
Bravo çok iyi vermişsin.Ben de nasıl beslendiğini merak ediyorum.
yaklaşık aynı kilolardayız sanırım. herkese kolay gelsinbenim de ilk hedef 65Selam kızlar bende 1 yılda dıyet ve sporla 22 kılo verdım suan kılom 77 ılk hedefım 65 elıptıgım var evde bende aranıza katılmak istiyorum
tebrik ederim harikasın nehir. bakayım bizim eliptikçiler ne yapmış dedim devam edenler güzel kilo veriyor maşallah.71.5 busabah ki kilom.toplam 13 kilo verdim
verdiği listeye tam uymuşsan güzel şeyler olmuştur emininm. ben de pazartesiden beri diyet listesi uyguluyorum içinde herşeyden olan, bir şey yiyince diğerini kestiğimiz araöğünde meyve vs. böyle klasik ve zor olmayan bir liste. önemli olan sağlıklı bir şekilde kaloriyi düşürüp üzerine spor yapmak zaten. epeydir yürümüyordur. 3 gündür yürüyorum ve zannediyorum bu yüzden kilom hemen azalmıyor. spor ilk zaman kas yaparmış.ama umutluyum. 2. takım arkadaşlarımızla 21 gün kaçamaksız diyet ve yürüyüş programına girdik, bayrama fit gireceğiz2 hafta önce diyetisyene başladım, ilk hafta benim tartıya göre 2 kilo verdim, bu hafta pek iyi değil. yarın kontrol var. bakalım neler olmuş.
Slm bende 4 gündür 30 dk olarak yapıyorum ayrıca emzirdiğim için ağır diyette olmuyo ama dikkat ediyorum.ekime kadar 10 kilo vermem gerek inş.işe yarar78.6 ile basladigim sekiz gunluk zayiflama cabamla bugun itibariyle 76.6 kiloyum. Enerjime bagli olarak iki saatte biniyorum 45 dk da. Ama altina kesinlikle inmiyirum 3' 4 lt su yediklerime dikkatle devam
verdiği listeye tam uymuşsan güzel şeyler olmuştur emininm. ben de pazartesiden beri diyet listesi uyguluyorum içinde herşeyden olan, bir şey yiyince diğerini kestiğimiz araöğünde meyve vs. böyle klasik ve zor olmayan bir liste. önemli olan sağlıklı bir şekilde kaloriyi düşürüp üzerine spor yapmak zaten. epeydir yürümüyordur. 3 gündür yürüyorum ve zannediyorum bu yüzden kilom hemen azalmıyor. spor ilk zaman kas yaparmış.ama umutluyum. 2. takım arkadaşlarımızla 21 gün kaçamaksız diyet ve yürüyüş programına girdik, bayrama fit gireceğiz
ben de emziriyorum, 2 haftada 73.2 den 71.5 e indim, günde ortalama 20 dk eliptik+pilates yapabiliyorum. gerçekten listeye tam uyunca daha iyi oluyor. canımı sıkan şeyler olmasa diyet tam olacak da... bence emzirsen de abur cuburu kesip süt ürünlerine yüklenebilirsin. kolay gelsin.Slm bende 4 gündür 30 dk olarak yapıyorum ayrıca emzirdiğim için ağır diyette olmuyo ama dikkat ediyorum.ekime kadar 10 kilo vermem gerek inş.işe yarar