Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

78.6 ile basladigim sekiz gunluk zayiflama cabamla bugun itibariyle 76.6 kiloyum. Enerjime bagli olarak iki saatte biniyorum 45 dk da. Ama altina kesinlikle inmiyirum 3' 4 lt su yediklerime dikkatle devam

• Beğen
Reactions: s u
maşallah azimlisin kaç dk eliptik yapıyosun, ne yiyorsun?

Bravo çok iyi vermişsin.Ben de nasıl beslendiğini merak ediyorum.

kızlar ,kibrit kutusu kadar peynir,öğlen ızgara et falan filan hepsi boş.

her şey yiyip az yiyorum ,çok kalorili olanlardan daha az kalorili olanlardan biraz daha fazla yiyerek.

en büyük zaafımın hangi yiyeceğe olduğunu tespit ettim.benim ki ekmek ve nutellaydı.ekmeği kepekli un ve sadece kepek aldım karıştırıp hamur yaptım mayalı,sabahları tava büyüklüğünde açtım arkalı önlü pişirdim yedim.sadce sabahları ekmek yemeye özen gösterdim.ekemeğim yamuk yumuk oluyor ama olsun :KK70:

nutellaya alternatif bulamadım kestim tamamem kavanoz kavanoz yiyordum.evdeki tüm baharat kavanozlarım v.s. nutella kavanozu oldu yani o kadar.

öğlen ne pişirdiysem eskiden ediğimin yarısını yedim.yanına bol cacık,salata,ayran,kendi mayaladığım yoğurt yedim.ilk başladığımda akşam da aynı şekilde yedim.ilerleyen günlerde akşamı kesip yerine meyve sebze,yedim,kuruyemiş yedim.

aralarda acıkırsam mayaladığı yoğurda bol pul biber atıp eti formla yedim.

çayda şekeri kesemedim hiç.çünkü çayı çok severim.meyve sevmezdim diyet yaparken alıştım.çünkü bazen şekerim düşüyordu çok aç hissediyordum.o zaman meyve yiyip kendime geliyordum.

bisiklete günde 2 saat ile başladım .1 ay devam ettim ama ölüyordum yorgunluktan.sonra 1 saate düşürdüm.şimdi 30-40-45 dak. yapıyorum.ama her gün yaptım yılmadan.bazı haftalar pazar günleri yapmadım.haftada bir gün kahvaltıdan itibaren ne istersem yedim.özgür günümdü.

bu ilk spor ve diyet deneyimimde şunu anladım ,işin sırrı şuymuş:istikrarla devam etmek bazen bozsanda ertesi gün devam etmek.ve diyetteyim psikolojisinden çıkıp canının çok istediği bir şeyi bir parça da olsa yemek.

ve şunu anladım.ne yediğimiz değil ne miktarda yediğimiz önemli.her şey ye ama abartma.eski yediğin miktardan mutlaka daha az olsun.kesinlikle zayıflıyorsun.

ve en önemlisi SABIR..

biraz uzattım ama :KK70:

71.5 busabah ki kilom.toplam 13 kilo verdim
tebrik ederim harikasın nehir. bakayım bizim eliptikçiler ne yapmış dedim devam edenler güzel kilo veriyor maşallah.
ben 65,5 um ramazanda 64e düşmüştüm. belki son 3 yılda 10 defa 63,5-64 e düşüp 67ye çıkmışlığım var. şeytanın bacağını kıracağım ama ne zaman bakalım.
2. takım olarak bugün kaçamaksız 21 günlük diyet programına başladık. byarma fit girmek amacımız.
isteyen istediği diyeti yapacak, 1 saat de sporuuz olacak. ben dün başladım ve güzel oldu hatta mecburiyetten 2 saat yürüdüm.

kilo verenleri görünce insan motive oluyor. benim bir kardeşim vardı, benden 6 yaş küçük ama en az 10 kilo fazlaydı. hadi ben de kiloluyum da bu iyice kendini bırakmıştı yapma etme bize katıl dikkkat edelim yarışalım falan desek de 75 kilodan 80-82 kiloya çıktı. sanırım 1 yılda böyle oldu. kendisi öğretmen ve çalışma saatleri değişmişti sabah erkenden kahvaltı yapmadan okula gidip okulda simit boğaca arada bisküvi öğlen arası da yoktu o tenefüste gene bi atıştırma öğlen saat 2de eve gelince de Allah ne verdiyse yiyordu. neyse okullar kapanınca eşinin zorlamasıyla diyetisyene gittiler, diyetisyenin tartısında 82 kilo gelmişti ilk. 2,5 ayda 10,5 kilo verip 71,5 kilo oldu o da. valla ondan umudum yoktu bu kadarını başarır diye. çünkü daha önce de 75ten 69a düşüp geri almıştı o kiloyu. yani nasıl kilo vereceğini bildiği halde yapmayan biriydi.
şimdi o beni motive ediyor. menü resimleri paylaşıyoruz. boşvermiyor. öğünde yağlı birşey yemişse kesinlikle diğerlerina yağ eklemiyor vs.
şimdi sıra bende bu 21 günde güzel kilo vereceğim inşallah :KK73:

2 hafta önce diyetisyene başladım, ilk hafta benim tartıya göre 2 kilo verdim, bu hafta pek iyi değil. yarın kontrol var. bakalım neler olmuş.

2 hafta önce diyetisyene başladım, ilk hafta benim tartıya göre 2 kilo verdim, bu hafta pek iyi değil. yarın kontrol var. bakalım neler olmuş.
verdiği listeye tam uymuşsan güzel şeyler olmuştur emininm. ben de pazartesiden beri diyet listesi uyguluyorum içinde herşeyden olan, bir şey yiyince diğerini kestiğimiz araöğünde meyve vs. böyle klasik ve zor olmayan bir liste. önemli olan sağlıklı bir şekilde kaloriyi düşürüp üzerine spor yapmak zaten. epeydir yürümüyordur. 3 gündür yürüyorum ve zannediyorum bu yüzden kilom hemen azalmıyor. spor ilk zaman kas yaparmış.ama umutluyum. 2. takım arkadaşlarımızla 21 gün kaçamaksız diyet ve yürüyüş programına girdik, bayrama fit gireceğiz:cool:

78.6 ile basladigim sekiz gunluk zayiflama cabamla bugun itibariyle 76.6 kiloyum. Enerjime bagli olarak iki saatte biniyorum 45 dk da. Ama altina kesinlikle inmiyirum 3' 4 lt su yediklerime dikkatle devam
Slm bende 4 gündür 30 dk olarak yapıyorum ayrıca emzirdiğim için ağır diyette olmuyo ama dikkat ediyorum.ekime kadar 10 kilo vermem gerek inş.işe yarar

verdiği listeye tam uymuşsan güzel şeyler olmuştur emininm. ben de pazartesiden beri diyet listesi uyguluyorum içinde herşeyden olan, bir şey yiyince diğerini kestiğimiz araöğünde meyve vs. böyle klasik ve zor olmayan bir liste. önemli olan sağlıklı bir şekilde kaloriyi düşürüp üzerine spor yapmak zaten. epeydir yürümüyordur. 3 gündür yürüyorum ve zannediyorum bu yüzden kilom hemen azalmıyor. spor ilk zaman kas yaparmış.ama umutluyum. 2. takım arkadaşlarımızla 21 gün kaçamaksız diyet ve yürüyüş programına girdik, bayrama fit gireceğiz:cool:

aynen canım,spor yaparken ilk zamanlarda ağır bile geliyosun tartıda.ben de bunu bildiğim için yılmadan devam ettim..

Slm bende 4 gündür 30 dk olarak yapıyorum ayrıca emzirdiğim için ağır diyette olmuyo ama dikkat ediyorum.ekime kadar 10 kilo vermem gerek inş.işe yarar
ben de emziriyorum, 2 haftada 73.2 den 71.5 e indim, günde ortalama 20 dk eliptik+pilates yapabiliyorum. gerçekten listeye tam uyunca daha iyi oluyor. canımı sıkan şeyler olmasa diyet tam olacak da... bence emzirsen de abur cuburu kesip süt ürünlerine yüklenebilirsin. kolay gelsin.

• Beğen
Reactions: s u
X